Garnele Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Πω, ναι το είχα δει με τους γονείς μου πιτσιρίκα στο σινεμά και θυμάμαι ότι προσπαθούσα να σκουπίσω διακριτικά τα δάκρυα πριν ανάψουν τα φώτα για να μην με πάρουν χαμπάρι.. Γενικά μπορώ να συγκινηθώ τόσο μα τόσο εύκολα οπότε η λίστα θα ήταν μεγάλη. Χαρακτηριστικά θυμάμαι το Σπίτι από Άμμο και Ομίχλη πάντως, συγκλονιστική ταινία.
million_voices Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 στο transformers το 2 εκει που ο καληνυχτακιας δεν στριμωχνει την Fox
phanispal Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Αστειεύεσαι έτσι; (φυσικά και δεν την έχω δει βέβαια) :Ρ
Kasrith Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Το Up με σκοτωνε σε πολλα σημεια της ταινιας... Δεν επεσε δακρυ, αλλα συνεχεια τον λυπομουν τον κακομηρο
pnotes Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 To Time of Gypsies του Emir Kusturica. Δεν είναι spoiler... η σκηνή με τον γάμο και η σκηνή του ονείρου στη λίμνη είναι από τα μεγαλύτερα αριστουργήματα που έχουν γίνει στο κινηματογράφο. Επίσης... Μία από τις αρχικές σκηνές του Ο Μεγαλέξαντρος του Αγγελόπουλου, με το άλογο στο δάσος. Δεν την έχει φτάσει αυτή τη σκηνή κανένας σκηνοθέτης απο αυτούς που έχω δει. Αξιόλογη και η αναφορά στο Κλέφτης Ποδηλάτων του De Sica που έγινε προηγουμένως.
Aitherovamwn Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Η πρωτη ταινια στην οποια εκλαψα ηταν ο νταμπο το ελεφαντακι. Πρεπει να ημουνα 4 περιπου... Γενικα κλαιω σε ταινιες ακομα και αν δεν ειναι δραματικες απλα ειναι λιγο νοσταλγικες (πχ εκλαψα στο the lake house:o)και μιας και βλεπω πολλες ταινιες καταλαβαινετε... Θα ελεγα οτι το περισσοτερο κλαμα πηγε στο Jude (1996 Kate Winslet)
alex_000 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δεν μπορώ να πώ ότι κλαίω εύκολα σε ταινίες. (το πολυ πολυ να δακρύσω) αλλά σίγουρα χρειάζομαι βραβείο άκυρου κλάματος γιατι η μόνη ταινία που θυμαμαι να δακρύζω πολυ είναι το "Il buono, il brutto, il cattivo" (the good the bad and the ugly) στο τέλος "Hey, Blondie! You know what you are? Just a dirty son-of-a aaaAaaaAAaaaAAaaaaaaaa"
phanispal Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Νομίζω σε καταλαβαίνω, κι εγώ μπορεί να βουρκώσω από δέος περισσότερο όταν βλέπω τόσο μεγάλες ταινίες, όχι από συγκίνηση επειδή κάποιος απεβίωσε ή κάτι τέτοιο.
PeterHeppner Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 στο transformers το 2 εκει που ο καληνυχτακιας δεν στριμωχνει την Fox plus one Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.
benign Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Ποτε δεν κλαιει κανεις σε ταινια ,εκτος και να ειναι υπερβολικα φορτισμενος απο πριν για διαφορους λογους.Οι γυναικες εξαιρουνται γιατι το DNA τους τις κανει καπως υστερικες. Παντως με συγκινησε το αριστουργημα του Paolo Taviani ''Padre padrone''. Αλλα ειμουν παιδακι τοτε. Συγκινηση ναι,κλαμα το θεωρω ελαφρως γελοιο.Βεβαια εχω κλαψει απο γελια στις κωμωδιες του Mr.Bean.
antreaslam Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 συγκίνηση υπερβολικού βαθμού, εχω νιώσει στο "η ζωή είναι ωραία".... και στο "φιλαδελφεια".... ΥΓ: και τώρα τελευταία, στο ροκ μιούζικαλ Rent...(θεατρο)
benign Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Antreaslam βλεπω υποστηριζεις την σωστη ομαδα.Οταν θα παρουμε το Champion's League μπορει να δακρυσουμε εκει,ετσι?
Luxx Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Στο lord of the rings εκει που ετρωγε τα βελη ο βασιλιας και συνεχισε να πολεμαει.. Στο spiderman σε καποια σκηνη, στο 2 νομιζω.
kate23 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 ε καλα!ποια να πρωτοπω! A Walk To Remember If Only The Notebook City Of Angels Wuthering Heights (και αλλες πολλες,αν+δεν μου ερχονται τωρα ολως περιεργως! ) αν 8υμη8ω καποια αλλη 8α κανω edit
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.