proudqueen Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 7 χρονών, lion king, θάνατος μπαμπα σίμπα χαχα συμφωνω περα απο αυτη ,η πρωτη που μου ηρθε στο μυαλο ηταν αυτη Legends of the Fall http://www.imdb.com/title/tt0110322/
soturin Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 hats off to parsifal, η thread starter δεν μας περιόρισε σε κλάμα συγκίνησης/θλίψης
Sellers Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Monty Python and The Holy Grail. Απο τα γέλια να φανταστώ ή έπιασες βαθύτερα νοήματα που αδυνατώ να καταλάβω ???
parsifal Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Ήταν κλάμα πόνου παιδιά. Το συκώτι μου με πέθανε.
GiOrGoSk21 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Godfather 3...Λόγω της τραγικότητας του τέλους.
vajo Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Αρκετές ταινίες έχουν προκαλέσει συγκίνηση, θα αναφέρω 2 και ελπίζω να μην με πάρετε στο ψιλο...Love Story...Τιτανικός...
Freakster Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Αν πλάνταξες στο κλάμα με το ημερολόγιο το οποίο ομολογουμένως είναι μία πάρα πολύ καλή ταινία (την έχω δει κι εγώ) τότε πρέπει να δεις και τον "κεραυνοβόλο έρωτα".Θα με ευγνωμωνείς για πάντα.Δες το και στείλε μου pm για εντυπώσεις.Θα τη θυμάσαι για πάντα.Δε θα σου μείνει δάκρυ...Στο προτείνω γιατί ανήκει στην ίδια κατηγορία με το ημερολόγιο και επίσης και τα δύο πριν γίνουν ταινίες ήταν βιβλία που προέρχονται απ τον ίδιο συγγραφέα (Nicholas Sparks).Πρέπει να σου πω επίσης ότι ο Κεραυνοβόλος έρωτας είναι πραγματικη ιστορία.Δες το και θα με θυμηθείς.Θα κλαις ασταμάτητα. Κεραυνοβόλος έρωτας.. Τίτλος στα αγγλικά;
freedubus Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Η ταινία που έκλαψα πιο πολύ ήταν το "Βασικό Ένστικτο" όταν ήμουν 12 χρονών. Την είχε ο μπιγκ μπράδερ σε βιντεοκασέτα (αγορασμένη), πήγα να τη δώ κρυφά και τη μάσησε το βίντεο. Με σάπισε στη σφαλιάρα. Μου έκανε και το τσάτσικο combo "τράβηγμα της φαβορίτας προς τα πάνω" Πόνος, όχι αστεία.
pappous_soulis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 για αυτό έχει βγει και η ατάκα "you got Notebooked" για μένα το Big Fish & το Dead Poet's Society "Oh captain,my captain" +1 για το Dead poets society. Καμία. Γμτ, είμαι αναίσθητος. Δεν είσαι αναίσθητος,ηλεκτρολόγος είσαι
Toufas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Κεραυνοβόλος έρωτας.. Τίτλος στα αγγλικά; a walk to remember Ps I Love you την ειχα δει πιο παλια δεν με ειχε τρελλανει, λογω του χαζου τελους, αλλα την βλεπαμε με κατι συναφελφους στο δωματιο μου το καλοκαιρι και 4 κοπελες να εχουν πλανταξει για μενα..μαλλον το million dollar baby ηταν αυτο που με νικησε
pan34 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 κλαμα οχι αλλα μεγαλη στεναχωρια στο terminator3 γιατι οι παλιομηχανεs τα καταφεραν!
evabb Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 7 χρονών, lion king, θάνατος μπαμπα σίμπα από κει και πέρα τιποτες χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχω συγκινηθεί (βλέπε προαναφερθέντα fountain, η ζωή είναι ωραία) αυτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο:cry::cry: που μενει μονο του το λιονταρακι χωρις κανεναν:cry: δυο μερες εκλαιγα μετα
sno0py Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 εχω συγκινηθει με διαφορες ταινιες αλλα η μονη που δακρυσα ηταν το Click με τον Adam Sandler... ειμαι καλα γιατρε?? Πω πλακα μου κανεις ακριβως η ιδια ειναι η μονη που με ειχε αγγιξει οταν την ειχα δει πριν κανα 2 χρονο+ περα απο αυτην δεν θυμαμαι αλλη... Υ.Γ. Ειμαστε καλα γιατρε?
aledjo Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 "Αγάπα με αν τολμάς" (Love me if you dare) η αγαπημενη ταινια μιας φιλης μου και την ειχα δει μαζι της πρωτη φορα. το τι κλαμα εριξα δε λεγεται! "εχυσα μαυρο" δακρυ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.