Προς το περιεχόμενο

Σε ποιά ταινία κλάψατε πιο πολύ?

Koritsi_Gia_PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 388
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αρκετές ταινίες έχουν προκαλέσει συγκίνηση, θα αναφέρω 2 και ελπίζω να μην με πάρετε στο ψιλο...Love Story...Τιτανικός...:o

Δημοσ.
Αν πλάνταξες στο κλάμα με το ημερολόγιο το οποίο ομολογουμένως είναι μία πάρα πολύ καλή ταινία (την έχω δει κι εγώ) τότε πρέπει να δεις και τον "κεραυνοβόλο έρωτα".Θα με ευγνωμωνείς για πάντα.Δες το και στείλε μου pm για εντυπώσεις.Θα τη θυμάσαι για πάντα.Δε θα σου μείνει δάκρυ...Στο προτείνω γιατί ανήκει στην ίδια κατηγορία με το ημερολόγιο και επίσης και τα δύο πριν γίνουν ταινίες ήταν βιβλία που προέρχονται απ τον ίδιο συγγραφέα (Nicholas Sparks).Πρέπει να σου πω επίσης ότι ο Κεραυνοβόλος έρωτας είναι πραγματικη ιστορία.Δες το και θα με θυμηθείς.Θα κλαις ασταμάτητα.

Κεραυνοβόλος έρωτας.. Τίτλος στα αγγλικά;

Δημοσ.

Η ταινία που έκλαψα πιο πολύ ήταν το "Βασικό Ένστικτο" όταν ήμουν 12 χρονών.

Την είχε ο μπιγκ μπράδερ σε βιντεοκασέτα (αγορασμένη), πήγα να τη δώ κρυφά και τη μάσησε το βίντεο.

Με σάπισε στη σφαλιάρα.

Μου έκανε και το τσάτσικο combo "τράβηγμα της φαβορίτας προς τα πάνω"

Πόνος, όχι αστεία.

Δημοσ.
για αυτό έχει βγει και η ατάκα "you got Notebooked" :P

για μένα το Big Fish & το Dead Poet's Society

"Oh captain,my captain"

+1 για το Dead poets society.

Καμία.

Γμτ, είμαι αναίσθητος.

Δεν είσαι αναίσθητος,ηλεκτρολόγος είσαι

Δημοσ.
Κεραυνοβόλος έρωτας.. Τίτλος στα αγγλικά;

a walk to remember

Ps I Love you

την ειχα δει πιο παλια δεν με ειχε τρελλανει, λογω του χαζου τελους, αλλα την βλεπαμε με κατι συναφελφους στο δωματιο μου το καλοκαιρι και 4 κοπελες να εχουν πλανταξει :P

για μενα..μαλλον το million dollar baby ηταν αυτο που με νικησε

Δημοσ.
7 χρονών, lion king, θάνατος μπαμπα σίμπα :cry:

από κει και πέρα τιποτες χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχω συγκινηθεί (βλέπε προαναφερθέντα fountain, η ζωή είναι ωραία)

αυτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο:cry::cry::cry::cry::cry: που μενει μονο του το λιονταρακι χωρις κανεναν:cry::cry::cry: δυο μερες εκλαιγα μετα

Δημοσ.
εχω συγκινηθει με διαφορες ταινιες αλλα η μονη που δακρυσα ηταν το Click με τον Adam Sandler... ειμαι καλα γιατρε??

Πω πλακα μου κανεις ακριβως η ιδια ειναι η μονη που με ειχε αγγιξει οταν την ειχα δει πριν κανα 2 χρονο+ περα απο αυτην δεν θυμαμαι αλλη...

Υ.Γ. Ειμαστε καλα γιατρε?:mrgreen:

Δημοσ.

"Αγάπα με αν τολμάς" (Love me if you dare)

η αγαπημενη ταινια μιας φιλης μου και την ειχα δει μαζι της πρωτη φορα.

το τι κλαμα εριξα δε λεγεται! "εχυσα μαυρο" δακρυ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...