Προς το περιεχόμενο

Σε ποιά ταινία κλάψατε πιο πολύ?

Koritsi_Gia_PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγώ έκλαψα στην ταινία Jeepers Creepers...για τα λεφτά που έσκασα στο σινεμά για να δώ αυτή την πατάτα...Ακόμα κλαίω!

Gothica, σε καταλαβαίνω

• Απαντ. 388
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγώ έκλαψα στην ταινία Jeepers Creepers...για τα λεφτά που έσκασα στο σινεμά για να δώ αυτή την πατάτα...Ακόμα κλαίω!

To Jeepers Creepers παραδίδει ΟΤΙ ακριβώς υπόσχεται ένα Horror Movie.. ΕΙΝΑΙ ανατριχιαστικό όπως λέει και το 2ο μέρος του τίτλου του.. και ΔΕΝ πάει για Oscar σοβαρής ταινίας.. αν ΔΕΝ είχε τα παλαβά του δεν θα είχαμε ταινία να δούμε!

Πρέπει ο θεατής να ξέρει τι πάει να δει.. να διαβάζει το Plot or smth..

P.S: Το αστείο με το "έκλαψα για το μιαμισάωρο, τα 2 ή τα 7 € είναι ξεπερασμένο πια.. κόφτε το :P)

Gothica, σε καταλαβαίνω

[offtopic]

Ναι και εμένα καραμουφιά μου φάνηκε αυτό, αλλά είναι ΚΑΘΑΡΑ θέμα γούστου. Κάποιοι του βάζουν και 8,5/10..

Υπάρχουν ταινίες που είναι ΚΑΚΕΣ και δεν αξίζει να τις δει ο κόσμος, και υπάρχουν ταινίες που δεν μας άρεσαν!

Για ΕΜΕΝΑ προσωπικά οι 2 χειρότερες ταινίες που είδα το 2008 (στις ~200 που είδα το περσινό χρόνο) ήταν το ZODIAC και το NO COUNTRY FOR OLD MEN. ΚΑΙ στις 2 κοιμήθηκα, στην πρώτη ταινία δεν τα κατάφερα ούτε στη δεύτερη προσπάθεια.. Τη δεύτερη ταινία ξεκίνησα να τη βλέπω 4 φορές (πάντα μας διέκοπτε ο ύπνος) και στο τέλος την είδα με το ζόρι για να δω ΓΙΑΤΙ σκατά βραβεύτηκε.. Ακόμα δεν έχω καταλάβει (ένα ηλίθιο νόημα βγάζει) και ΟΚ ο ηθοποιός ήταν Creepy αλλά στα τέτοια μου.. μια βαρετή ταινιούλα μου φάνηκε.

ΔΕΝ μπορώ να πω ότι είναι ΜΑΠΕΣ. Μπορώ να πω ότι, προσωπικά, τις σιχάθηκα.. :-)

(Στον αδερφό μου άρεσε η 2η. Πολύ.)

Ας λέμε να ξέρει ο κόσμος λοιπόν αν πρέπει όντως να αποφύγει μερικές ταινίες.. γιατί αν ακούσουν έναν τυπά πιο πίσω δεν θα δουν το Requiem for a Dream το οποίο είναι η αγαπημένη μου ταινία και είναι κρίμα να μη γίνει η αγαπημένη κάποιου άλλου..

[/offtopic]

Yπαρχει λογος να ξερεις οτι 8α κλαψεις με μια ταινια και να πας να την δεις?Εγω εχω να κλαψω χρονια(δεν 8υμαμαι πως κλαιω...)Αλλο να δακρυσεις και αλλο να κλαψεις...Αλλα σε ταινιες που σου ρχεται να κλαψεις συνη8ως ροχαλιζω....

Θα σου έλεγα με τι θα έπρεπε να κλαις εσύ, αλλά δεν θέλω να κάνω το Topic γωνία φιλάθλων.. :P

Είναι το πόσο συναισθηματικός είναι κάποιος (ξεκάθαρα ανεξαρτήτου φύλου και ορμών), μπορεί κάποιον κάποιες σκηνές στη ζωή να τον αγγίζουν και να τον συγκινούν και μπορεί άλλος να μένει θεατής και αδιάφορος.

Ο δεύτερος τύπος, εμένα προσωπικά, δεν με ενδιαφέρει και δεν έχω τέτοιους φίλους. (Ε αν όλη η αλητεία του Αιγάλεω είναι αδερφές.. είναι αδερφές.. τι να κάνουμε..)

+1. Ποτε δεν καταλαβα γιατι επεσε τοσο κλαμα με τον Τιτανικο. Εμενα μου ερχοταν να γελασω κυριως γιατι εβλεπα κλαματα απο τα κοριτσακια

Έλα μωρέ.. ένας μεγάλος έρωτας παίχτηκε.. και πέθανε το ένα μέρος του μπροστά στα μάτια του άλλου μέσα σε 1 βράδυ.. Pff σιγά τα ωά και εγώ αυτό λέω..

Έρωτες και βλακείες, για αυτό σου προτείνω τη πενταδάχτυλη που δεν θα σας χωρίσει ποτέ καμία κοινωνική τάξη και κανένα καράβι.. :P

/Μαρία

Δημοσ.

Υπερεκτιμημένη ταινία και το λέω και μετά την 2η φορά που την είδα χωρίς να με αποσπάει το παραμικρό.

Οντόπικ, στο Der Untergang, στο Fountain και για κάποιο λόγο σε μια ρομαντικομαλακία που ήταν ωραία, το the diary ή κάπως έτσι.

εντιτ, τελικά είναι το notebook και αναφέρεται στο πρώτο ποστ. +10 από μένα σε μένα.

Δημοσ.

Στην Πτώση, Fountain όπως ειπε και ο λουσι, εντἀξει αρρωστησα, επίσης στα:

Eternal sunshine of the spotless mind

Φωλιά του κούκου

στον Αρχοντα το 1 οταν πεθαίνει ο Γκάνταλφ στη Μόρια

Million Dollar Baby

Dancer in the Dark

Πράσινο Μίλι

Requiem For A Dream

Κύκλος των χαμένων ποιητών

Τhe man who wasn't there (χώμα)

Leaving Las Vegas

The Mist στο φινάλε

Shawshank redemption οταν κρεμιέται ο παππούς

Fight club στην τελευταία σκηνή

κι αλλα

Δημοσ.

Στον κύκλο παίζει να ήμουν ο μόνος που χάρηκε όταν χμ, αυτό τεσπά;

Επίσης dancer in the dark, ναι. ναι. ναι.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=62pLY5zFTtc]ναι, ναι, ναι.[/ame]

Δημοσ.

ειμαι ο μονος που δεν εχει κλαψει σε καμια ταινια?

στην μονη που κατι πηγε κατι να γινει ηταν στον ψαλιδοχερη και στο φορεστ γκαμπ

Δημοσ.

Εγώ στην ομιλία παράδοσης βασικά πλάνταξα.

Και φρηνταμπά, στο φινάλε όχι, στην αιτία του φινάλε χάρηκα.

Δημοσ.

Εγω σε ενα επεισοδιο του greys anatomy με ενα ζευγαρι ηλικιωμενων που η γυναικα ειχε καρκινο...στον ant1 το ειχα δει...

Ηταν η μονη σειρα /ταινια που με ειχε συγκινισει τοσο και εγω ακομα απορω :o:o:o

Δημοσ.

Μερικές συγκινητικές ταινίες που έχω δει και με άγγιξαν (και τις προτείνω ανεπιφύλακτα):

Jacob the Liar

Απίστευτος ρόλος για τον Robin Williams. Στρατόπεδο συγκέντρωσης και τα ρέστα.

Jacob's Ladder

Εφιαλτική, κρυπτική ταινία αλλά με στιγμές δράματος και λύτρωσης. Αγαπημένη.

Dracula

Αυτή και αν είναι ιστορία αγάπης.

Μια υπέροχη ζωή.. It's a Wonderful Life

Mια απο τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών. Είναι στιγμές που σε συγκλονίζει.

To θαύμα της Έλεν Κέλλερ The Miracle Worker

Αληθινή ιστορία, για γερά νεύρα.

O μονομάχος Gladiator

Γιατί είναι επική, ηρωική, έχει κορυφαία μουσική και την θυμάσαι πάντα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Αν και δεν ειναι ταινια, για την ιστορια συγκινηθηκα και σοκαριστηκα τρελα στο φιναλε της σειρας Buffy, στο σημειο που πεθαινει η Ανια (οσοι το εχουν δει θα το πιασουν). Η μονη ταινια που εχω κλαψει (και πραγματικα απορω γιατι, αφου ηταν μουφα οταν την ξαναειδα προσφατα), ηταν μια με τον Macaulay Culkin, δεν θυμαμαι τιτλο, οπου στο τελος πεθανε οταν τον τσιμπησε ενα σμηνος απο σφηκες. Ηλικια αθωοτητας μιλαμε βεβαια (προ αμνημονευτου λολ).

Δημοσ.

Εγώ σε πολλές εχω κλάψει. Αλλά πολυ μα πολύ κλάμα έριξα στο τελευταιο επεισόδιο του "Παρα 5" δεν ξέρω γτ έκλαψα τόσο πολύ τότε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...