Προς το περιεχόμενο

Σε ποιά ταινία κλάψατε πιο πολύ?

Koritsi_Gia_PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 388
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στάμπαρα The son's Room και Goodbye Lenin που πρότεινε ο φίλος lary7 πιο πίσω..

Τις βλέπω και ξαναέρχομαι..

Το είδα και το GoodBye Lenin..

Λογικά θα κλάψει όποιος το έζησε (δηλαδή από Deutschland μεριά). Όμορφη, heartwarming αλλά δεν με άγγιξε σε επιπέδου teardroping, ούτε αυτή ρε Lary7..... μεγάλο το double-Fail σου γιατί είμαι easy-target.. :P

Πείτε καμιά άλλη ωρε! :mad:

/Koritsi_Gia_PC

Δημοσ.

δεν ξέρω εάν θα κλάψεις πάντως σίγουρα είναι συγκινητικές ταινίες

A Beautiful Mind (2001)

The Legend of 1900 (1998)

The Pursuit of Happyness (2006)

Seven Pounds (2008)

Schindler's List (1993)

η παρακάτω απλά δίνει μαθήματα ζωής

Into the Wild (2007)

εάν κάποιες αναφέρθηκαν σε προηγούμενα post, ζητάω συγγνώμη δεν έκατσα να τα διαβάσω

Δημοσ.

εγω σε μια εκλαψα παντως ...στο IQ texniti noimosini εκει που αυτη αφησε το μικρο στο δασος..κλαψς

Δημοσ.

/Koritsi_Gia_PC

μια ταινία που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην κατάθλιψη, είναι η Hotaru no Haka ή the Grave of the Fireflies (imdb link).

είναι anime αριστούργημα του 1988.

θα τη βρείτε αν κοιτάξετε προς animeclipse μεριά.

Δημοσ.

Καταρχήν αν και δεν έχω κλάψει ποτέ σε ταινία, αυτή η ταινία με συγκίνησε πιο πολύ από όλες και μάλιστα με διαφορά απ τη 2η..

Will Smith - Seven Pounds

Δημοσ.

A Guide to Recognizing Your Saints. Δε θυμάμαι κατά πόσο "έκλαψα" αν και αρκετά πιθανό, όσο το ότι αυτή η ταινία με πόνεσε "πολυεπίπεδα".Αφού την είδα εκατσα κι έγραψα κάνα δύο σελίδες με σκέψεις σε ένα τετράδιο να ξεθυμάνω μιας και δεν ήθελά να γαμ@#@ την ψυχολογία κανενός.

Επίσης το Sunshine (2007 sci-fi),του οποίου η κλειστοφοβική ατμόσφαιρα και τα συνεχόμενα πλάνα του Ήλιου καθώς και οι αντιδράσεις των χαρακτήρων με είχαν "στείλει".Απο εκεί που δεν το περιμένεις σου έρχεται.

Αυτό μέχρι κάνα 20-30λεπτο πριν το τέλος γιατί μετά σεναριογράφος-σκηνοθέτης πυροβόλησαν τα πόδια τους αμφότεροι.

ps. Η κεντρική ιδέα είναι meh, παρόλα αυτά πολύ όμορφη ταινία.

Δημοσ.
Hotaru no Haka

Φυσικά και το έχω δει.. Όχι απλά κλάμα, αλλά σπασμοί :P

Απίστευτο animation..

Lilya 4-ever

Will Smith - Seven Pounds

Τις βλέπω και ξανάρχομαι δριμύτερη..

P.S: Όποιες δεν αναφέρω σημαίνει ότι τις έχω δει..

/Koritsi_Gia_PC

Δημοσ.

Τις βλέπω και ξανάρχομαι δριμύτερη..

/Koritsi_Gia_PC

Yπαρχει λογος να ξερεις οτι 8α κλαψεις με μια ταινια και να πας να την δεις?Εγω εχω να κλαψω χρονια(δεν 8υμαμαι πως κλαιω...)Αλλο να δακρυσεις και αλλο να κλαψεις...Αλλα σε ταινιες που σου ρχεται να κλαψεις συνη8ως ροχαλιζω....

Δημοσ.
Yπαρχει λογος να ξερεις οτι 8α κλαψεις με μια ταινια και να πας να την δεις?Εγω εχω να κλαψω χρονια(δεν 8υμαμαι πως κλαιω...)Αλλο να δακρυσεις και αλλο να κλαψεις...Αλλα σε ταινιες που σου ρχεται να κλαψεις συνη8ως ροχαλιζω....

+1. Ποτε δεν καταλαβα γιατι επεσε τοσο κλαμα με τον Τιτανικο. Εμενα μου ερχοταν να γελασω κυριως γιατι εβλεπα κλαματα απο τα κοριτσακια

Δημοσ.

Εγώ έκλαψα στην ταινία Jeepers Creepers...για τα λεφτά που έσκασα στο σινεμά για να δώ αυτή την πατάτα...Ακόμα κλαίω!

Δημοσ.

Στην Επιλογή της Σόφι στη σκηνή που ζητάνε από την Μεριλ Στριπ να κάνει την "επιλογή" της!!! Πλάνταξα μιλάμε και ταυτίστηκα τόσο πολύ με την ηρωίδα που δεν μπορούσα να συνέλθω ώρες - μέρες μετά!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...