phanispal Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δε θα το ΄λεγα κλάμα, περισσότερο συγκίνηση και δέος ενίοτε: Eternal Sunshine of the Spotless Mind Vals Im Bashir (η τελευταία σκηνή με "σκότωσε") Lilja 4-ever (αυτή περισσότερο με κατέστησε εγκαφαλικά ανάπηρο για τις επόμενες ώρες, παρά μ' έκανε να συγκινηθώ)
BaLsAmoMenos Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Στο The Day The Earth Stood Still. Πλακα με κανεις τωρα? Δεν παιζει να εκλαψες με την καμια σε αυτη την ταινια. Σε ποιο σημειο ? Μπορει βεβαια στο τελος γιατι καταλαβες τι ειναι να χαλας μιαμιση ωρα απο την ζωη σου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Πλακα με κανεις τωρα? Δεν παιζει να εκλαψες με την καμια σε αυτη την ταινια. Σε ποιο σημειο ? Μπορει βεβαια στο τελος γιατι καταλαβες τι ειναι να χαλας μιαμιση ωρα απο την ζωη σου. έλα man πως κάνεις έτσι, τις τελευταίες μέρες ο jason postάρει όπου να 'ναι ό,τι να 'ναι για να πιάσει τα 1000 posts...τόση μπούρδα σερί είχα καιρό να δω...
elven Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Ήταν το 1001 αυτό όμως Όντως δεν παίζει να έκλαψε κανείς σ'αυτή την ταινία,μπορεί για τα 2,5 ευρώ ή για την χαμένη ώρα αλλά για την ταινία δε παίζει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 2.5 euro? 9 euro έχει πάει πλέον το ticket στο village...
elven Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Α εγώ λέω να την νοικιάσεις απο DVDαδικο,δεν ξέρω αν έχει βγει όμως,έτσι το πα. Σινεμά εν πολυ πάω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 δεν χάνεις και κάτι...
FarCry Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Α εγώ λέω να την νοικιάσεις απο DVDαδικο,δεν ξέρω αν έχει βγει όμως,έτσι το πα. αν την παρεις απο μηχανημα πληρωνεις και κατω απο 1 ευρω για επιστροφη μεσα σε 12 ωρες
takis69tzel Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Στο Marley όταν κοίμισαν τον σκύλο.....έχω βρεθεί στην ίδια θέση...
jason_rethymno Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 έλα man πως κάνεις έτσι, τις τελευταίες μέρες ο jason postάρει όπου να 'ναι ό,τι να 'ναι για να πιάσει τα 1000 posts...τόση μπούρδα σερί είχα καιρό να δω... Και ναι ο Thresh μαντεψε σωστα
yanc Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Στο Top Secret εκλαιγα απο τα γελια την πρωτη φορα στο σινεμα...
alexdelpiero Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Εξαιρετικη κ με πολυ καλες ερμηνιες ειναι τα 21 γραμμαρια...
Qaara Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Οι άντρες δεν κλαίνε... ...εκτος και αν η Kate έχει πιασει όλη την ξύληνη πόρτα με τον τεραστιο κώλο της και αφήνει τον Leo να παγωσει μεσ'την θάλασσα επίσης Braveheart και μια που είμαστε μεταξυ μας: First Blood
jvgrjohn Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Forrest Gump Man on the Moon Titanic The last of the Mohicans μικρός είχα συγκινηθεί πολύ σε μια ταινία με τον σκύλο τον Benji. και φυσικά ο Paul Potts (από το Britain's Got Talent)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.