donmitsos Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 εγω εκλαψα λιγο με την ταινια I am Sam...Ο Σον Πεν ηταν τελειως σε εκεινη την ταινια...
Dakonblackblade Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δεν το είδα πουθενά εδώ πέρα και λέω να το αναφέρω έτσι για να το δει και κανένα κορίτσι. Grave of the Fireflies. Πολύ κλάμα
Harkon Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δεν το είδα πουθενά εδώ πέρα και λέω να το αναφέρω έτσι για να το δει και κανένα κορίτσι. Grave of the Fireflies. Πολύ κλάμα πφφφφφφφφφφφ τι είπες τώρα... και κορίτσι και αγόρι το κλάμα κορόμηλο..
FallenAngelGR Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Μπορει να φανει γελοιο αλλα η πρωτη φορα που εκλαψα και πιστευω και η μοναδικη ηταν το "Πρασινο ΜΙλι" και ειμαι και αγορι! (ελεος ε?)
kurokokoro Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Μπορει να φανει γελοιο αλλα η πρωτη φορα που εκλαψα και πιστευω και η μοναδικη ηταν το "Πρασινο ΜΙλι" και ειμαι και αγορι! (ελεος ε?) Καλά και εγώ την πρώτη φορά που την είδα συγκινήθηκα...απίστευτη ταινία ΚΑΙ αυτή.
nicos00 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Πιο πολύ έκλαψα όταν νοίκιασα το "Πες στη μορφίνη οτι ακόμα την ψάχνω", γιατί την κράτησα δύο βδομάδες, δεν την είδα, και πλήρωσα και ένα κάρο λεφτά στο videoclub..... Πέρα απο αυτό, κι εγώ πιστεύω οτι η πιο συγκινητική ταινία που είδα ήταν το πράσινο μίλι.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 2)The Son's Room (La stanza del figlio) Μου μαυρισε την ψυχή, δείτε την αλλα μην την δείξετε στους γονεις σας. Σίγουρα δεν ήμουν το Target Audience της ταινίας. Δεν με συγκίνησε καθόλου, και κυρίως δεν βρήκα έναν λόγο που έγινε αυτό το σενάριο ταινία.. μιας και είναι πολύ εύκολο για τον οποιονδήποτε να φανταστεί πως είναι μια οικογένεια όταν χάνει τον, μονάκριβο, γιο της. (Εγώ δεν χρειαζόταν να φανταστώ μιας και όταν ήμουν 10 είχε αυτοκτονήσει ο 17χρονος ξάδερφος μου και ακόμα βλέπω να στοιχειώνει αυτή την οικογένεια) Θεωρώ πως δεν μου έδωσε τίποτα εμένα, και ότι έχασα και το χρόνο μου με μια απλά θλιβερή ιστορία.. Άλλα όπως προείπα μάλλον δεν ήμουν το άτομο που στόχευε ο ποιητής, άκουσα πολύ καλά λόγια για αυτήν αλλά και ότι βραβεύτηκε.. Thanks anyway.. /Koritsi_Gia_PC
slygeo87 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 O,τι να 'ναι ρε φίλε.Μου αρέσει που σε προηγούμενο post σου έγραψες ο,τι έκλαιγες για ένα σκύλο που ψόφησε. μιας και είναι πολύ εύκολο για τον οποιονδήποτε να φανταστεί πως είναι μια οικογένεια όταν χάνει τον, μονάκριβο, γιο της. Tζαστ λολ. /οντοπικ: Η σκηνή που πεθαίνει ο γιατρός Γουέηντ στη ταινία ''Saving private Ryan''.Το 'νιωθα αρκετά.
lary7 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Σίγουρα δεν ήμουν το Target Audience της ταινίας. Δεν με συγκίνησε καθόλου, και κυρίως δεν βρήκα έναν λόγο που έγινε αυτό το σενάριο ταινία.. μιας και είναι πολύ εύκολο για τον οποιονδήποτε να φανταστεί πως είναι μια οικογένεια όταν χάνει τον, μονάκριβο, γιο της. (Εγώ δεν χρειαζόταν να φανταστώ μιας και όταν ήμουν 10 είχε αυτοκτονήσει ο 17χρονος ξάδερφος μου και ακόμα βλέπω να στοιχειώνει αυτή την οικογένεια) Θεωρώ πως δεν μου έδωσε τίποτα εμένα, και ότι έχασα και το χρόνο μου με μια απλά θλιβερή ιστορία.. Άλλα όπως προείπα μάλλον δεν ήμουν το άτομο που στόχευε ο ποιητής, άκουσα πολύ καλά λόγια για αυτήν αλλά και ότι βραβεύτηκε.. Thanks anyway.. /Koritsi_Gia_PC Δεν πιστευω πως ήταν μια ταινία που ηθελε να περάσει κάποιο νόημα. Απλά μεταφέρει στην εικόνα το δράμα της απώλειας, κατι που αν δεν συμβεί σε κάποιον απο εμάς, αδύνατούμε να το καταλάβουμε. Μια απο τις καλες στιγμές του ευρωπαικού κινηματογράφου θα έλεγα.
DeareN Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 πολλές και διάφορες, τελευταία ήταν το seven pounds με τον will smith
Physics_Rulez Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Κανείς δεν ανέφερε το amores perros http://www.imdb.com/title/tt0245712/ Συγκινητικό
Hades21 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Πολύ κλάμα έριξα στο "Ρέκβιεμ για ένα όνειρο". Έκλαιγα τα 2 ευρώ που έδωσα για να την νοικιάσω Respect! Ευτυχώς εγώ την "νοίκιασα"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.