kurokokoro Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Beauty and the Beast...κάθε φορά που την βλέπω Sawshank redemption...επίσης κάθε φορά που την βλέπω Forrest Gumb...ε μην επαναλαμβάνομαι...
alexdelpiero Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Στον εξολοθρευτη 2,στο Ροκι 3,στο φυλακα με τον Κεβιν Κοστνερ κ στην καταιγιδα.
million_voices Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Πολύ κλάμα έριξα στο "Ρέκβιεμ για ένα όνειρο". Έκλαιγα τα 2 ευρώ που έδωσα για να την νοικιάσω καφρε μαμω τις ταινιουλες ειναι
washcloud Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 δεν είναι κάφρος...τρολ είναι ένα τρολ σε ποδήλατο, με φωσφορούχα στράικ και φούτερ
elven Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Ψιτ μαν,είμαι high level troll όπως λέει κι ο lipoyr,με ρίχνεις Γιατί ρε παιδιά ο τίτλος είναι σαφής: Σε ποιά ταινία κλάψατε πιο πολύ? Λέει το κλάμα ότι πρέπει να είναι απο συγκίνηση; Btw mv έλα ρε συ,επιεικώς άθλια η ταινία,είχα ακούσει για ταινιάρα,ίσως για αυτό απογοητεύτητα,περίμενα να δω ούτε ξερω γω τι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 δεν είναι κάφρος...τρολ είναι ένα τρολ σε ποδήλατο, με φωσφορούχα στράικ και φούτερ δεν είναι troll, είναι ELF!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Έλα συμμαζευτείτε.. Εδώ μέσα έρχομαι να πάρω ιδέες να κατεβάσω τίποτα και βλέπω όλο μπούρδες, sorry κιόλας Πολύ κλάμα έριξα στο "Ρέκβιεμ για ένα όνειρο". Έκλαιγα τα 2 ευρώ που έδωσα για να την νοικιάσω Απλά ντροπή σου. Ίσως η αγαπημένη μου. Sawshank redemption... Καλά αν δεν είναι το Requiem θα είναι αυτή.. Όντως, και εκεί έκλαψα =/ Σε πόσες έχω κλάψει πια?!?! Στάμπαρα The son's Room και Goodbye Lenin που πρότεινε ο φίλος lary7 πιο πίσω.. και Jeux d'enfants του Cue.. Τις βλέπω και ξαναέρχομαι.. /Koritsi_Gia_PC
activex Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 εξαιρετική ταινία και συγκινητική αναλόγως την αισθητική του θεατή είναι το "the hours" δεν το λες και "για κλάματα" βέβαια http://www.cinemanews.gr/v5/movies.php?n=498 http://www.imdb.com/title/tt0274558/ (το Ρέκβιεμ το θεωρώ και εγώ μια από τις καλύτερες όποτε και η από πάνω παίζει να σου κάτσει )
BaLsAmoMenos Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Γιατι καποιος να κλαψει με το Goodbye Lenin ? Ο μονος λογος που μπορω να βρω ειναι απο συγκινηση γιατι αυτοεπιβεβαιωθηκες οτι ο οντως ο Ευρωπαικος Κινηματογραφος ειναι αρκετα καλυτερος απο τον Αμερικανικο.
million_voices Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Νομίζω στο Pan's Labyrinth. ειχες πιει πολυ ε?
mits@kos Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Μπα, απλά το τέλος ήταν πολύ δυσάρεστο για το χαρακτήρα μου.
million_voices Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Έλα συμμαζευτείτε.. Εδώ μέσα έρχομαι να πάρω ιδέες να κατεβάσω τίποτα και βλέπω όλο μπούρδες, sorry κιόλας /Koritsi_Gia_PC yes mam:p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.