washcloud Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 εγώ πάλι έρριξα μαύρο δάκρυ στο Meet the Fockers... το έβλεπα σινεμά, και μετά από ένα τέταρτο συνειδητοποίησα ότι μου είχε φύγει το κινητό και μάλλον σύρθηκε...στο διάλλειμα που άναψαν τα φώτα δεν βρήκα τίποτα... Αν ποτέ τύχει να το δείτε σε σινεμά, το κινητό και τα μάτια σας γιατί αλλιώς θα περάσετε πολύ άσχημα...
slipknot Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Και Lion King όντας παιδάκι. εγώ πάλι έρριξα μαύρο δάκρυ στο Meet the Fockers... το έβλεπα σινεμά, και μετά από ένα τέταρτο συνειδητοποίησα ότι μου είχε φύγει το κινητό και μάλλον σύρθηκε...στο διάλλειμα που άναψαν τα φώτα δεν βρήκα τίποτα... Αν ποτέ τύχει να το δείτε σε σινεμά, το κινητό και τα μάτια σας γιατί αλλιώς θα περάσετε πολύ άσχημα... Θα σου έλεγα συληπητήρια μαν αλλά πάνε χρόνια.
Iron_man21 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 το μονο που καταφερε ναμου βγαλει δακρυ δεν ηταν ταινια αλλα game. :lol::lol::lol::lol: απιστευτος
peterako Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 :lol::lol::lol::lol:απιστευτος ναι γελα οσο θες, αλλα δεν ειναι οτι νανε game. στο ace combat 5 ηταν οταν ο chopper σκωτοθηκε προσπαθοντας να ριξει το αεροπλανο του στο κεντρο ενος γηπεδου οστε να μην υπαρξουν θυματα μεσα στην πολη
The_Judas Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 ναι γελα οσο θες, αλλα δεν ειναι οτι νανε game. στο ace combat 5 ηταν οταν ο chopper σκωτοθηκε προσπαθοντας να ριξει το αεροπλανο του στο κεντρο ενος γηπεδου οστε να μην υπαρξουν θυματα μεσα στην πολη Γιατί όχι... υπάρχουν και συγκινητικά games ιδιαίτερα τα adventure. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Grim Fandango. Από ταινίες απ'οσο θυμάμαι αυτή την στιγμή... το Fountain, το Grand Torino και για κάποιο παράξενο λόγο το φινάλε του Cross of Iron Οταν ήμουν μικρός είχα συγκινηθεί με το Stand by me.
kostetos Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Κοιτα δεν το λες και κλαμα αλλα μια συγκινηση μου την προξενισε το forrest Gump..:cry:
washcloud Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 γιατί το δικό μου τί είναι ρε...ρε... το νικ σου μέσα......δεν μπορώ να βγάλω κα'να νικ για το νικ σου.......
washcloud Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 ...γιατί το δικό μου τί είναι ρε Συλβέστερ ; 'στω ε
slygeo87 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Off topic to death... Στο θέμα μας..λοιπόν... Lion King! Eκεί που πέθανε ο μπαμπάς του...γαμώτο!Ήμουν πιτσιρικάς, αλλά μου στοίχισε!
elven Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Πολύ κλάμα έριξα στο "Ρέκβιεμ για ένα όνειρο". Έκλαιγα τα 2 ευρώ που έδωσα για να την νοικιάσω
BaLsAmoMenos Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Off topic to death...Στο θέμα μας..λοιπόν... Lion King! Eκεί που πέθανε ο μπαμπάς του...γαμώτο!Ήμουν πιτσιρικάς, αλλά μου στοίχισε! Καλα εκεινη η στιγμη που τον ριχνει ο Scar ειχε κολλησει χρονια σε εμενα και τον ξαδερφο μου. Καθε φορα που πηγαιναμε σε μια πισινα, κρατιοτανε η αυτος η εγω απο τον βατηρα και ο αλλος τον πεταγε μεσα στο νερο αφου πει την φοβερη ατακα "ΑΝΤΙΟ ΒΑΣΙΛΙΑ". Φοβερο, τι μου θυμισες τωρα. Και τον σκυλο μου ειχα πεταξει μεσα στην θαλασσα συνοδευουμενος απο αυτη την ατακα. Βασικα οπου και να πηγαιναμε παντα θα βρισκοτανε μια στιγμη οπου αυτη η φραση θα ηταν ανγκαια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.