Προς το περιεχόμενο

Vista service pack 1

strent

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο πολυ ψαξιμο στο forum και χωρις κανενα αποτελεσμα αποφασισα να φτιαξω αφτο το topic μηπως και μπορεσεται να με βοηθησετε...!!!

Εχω στον υπολογιστη μου τα Vista Home Premium και στο update menu μου εβγαλε να κατεβασω το sp1 των vista..Το κατεβασα και προχωρησα στην εγκατασταση.Μου εγραψε οτι η εγκτ/ση θα ολοκληρωθει σε 3 σταδια.Τα 2 πρωτα εγιναν κανονικα αλλα στο τριτο απο ενα σημειο και μετα σταματησε και μου εγραψε οτι το sp1 δεν εγκατασταθηκε επιτυχως και γινεται αναιρεση των αλλαγων που εγιναν..:cry:Αυτην την διαδικασια την εκανα 4 φορες με το ιδιο αποτελεσμα.Και δεν εφτανε αυτο την τεταρτη απουχημενη φορα που εμφανισε πανω απο το ρολοι του υπο/στη "Windows Vista Build 6000 Το αντιγραφο των windows δεν ειναι γνησιο":-((τα windows μου ειναι γνησιοτατα!!!)

Αν καποιος ειχε μια παρομοια εμπειρια η μπορει να με βοηθησει παρακαλω ας το κανει...γιατι ειμαι σε απελπιστικη κατασταση και θα την πληρωση μαλλον το pc μου...:devil:

Δημοσ.

το κατεβασα απο την microsoft αλλα τα ιδια αποτελεσματα....μολις και το τριτο σταδιο εγκαταστασης φθασει στο 100% μου λεει "το SP1 δεν εγκατασταθηκε.Γινεται αναιρεση των αλαγων" και μου ξαναεβγαλε οτι τα windows μου δεν ειναι γνησια(ελεος!) Καμια ιδεα.....?????

Εντομεταξυ εχω το Grand Theft Auto IV και χωρις το sp1 δεν μπορω να του κανω εγκατασταση.....αααααααα!!!!!!

Δημοσ.

φιλε μου εκανα το test αυτο και τα windows μου ειναι γνησια!!!

τι μπορω νΑ κανω για να εγκαταστησω επιτελους το SP1...???HELPPPP!!!!!

Δημοσ.

δοκιμασες να κανεις εγκατασταση το πληρες πακετο service pack 1 απο την microsoft

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=F559842A-9C9B-4579-B64A-09146A0BA746&displaylang=el ελληνικα

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=B0C7136D-5EBB-413B-89C9-CB3D06D12674&displaylang=en αγγλλικα

κατεβαζεις 1 απο τα 2 αναλογα με ποια γλωσσα εχεις

περιεργο προβλημα εγω θα εκανα format και θα εβαζα το πληρες πακετο αφου πρωτα ειχα ενεργοποιησει ta windows χωρις να περασω τπτ αλλο

δεν παει πουθενα αλλου το μαυλο μου

ελπιζω να μας βοηθησουν και τα υπολοιπα μελη

Δημοσ.

Αυτο το πακετο δοκιμασα!!τεσπα..σας ευχαριστω πολυ για τις προτασεις σας!Μαλλον θα παω για φορματ και βλεπουμε....

Δημοσ.

Συνήθως όταν βγάζει σφάλμα έχει και τον αριθμό σφάλματος. 0χ800... ας πούμε. Σε εσένα έβγαλε κωδικό σφάλματος;

Δημοσ.
φιλε μου εκανα το test αυτο και τα windows μου ειναι γνησια!!!

τι μπορω νΑ κανω για να εγκαταστησω επιτελους το SP1...???HELPPPP!!!!!

Η Microsoft σε ανύποπτο χρόνο πριν από κάθε σοβαρή αναβάθμιση μέσω του Windows update, στέλνει κάτι διορθωτικά προγράμματα για να μπορεί ο υπολογιστής σου να δεχτεί την αναβάθμιση. Η δική μου γνώμη είναι πρώτα να φορτώσεις τα προηγούμενα διορθωτικά μέσω του Windows update, και μετά να δοκιμάσεις για το service pack 1.

Δημοσ.

Το ιδιο προβλημα συναντησα κι εγω σε laptop vaio ενος φιλου.Ρε τι απο ιντερνετ πηρα το sp1 ρε τι multilanguage δοκιμασα,τιποτα.Ακομη και σε safe mode το δοκιμασα και τιποτα,με το που πηγαινε να τελειωσει την εγκατασταση ελεγε απλα:''Η εγκατασταση του sp1 δεν μπορει να ολοκληρωθει'' και ξεκινουσε αυτοματα την απεγκαταταση.

Τι να πω...???

-----Προστέθηκε 14/12/2008 στις 03 : 43 : 48-----

Ριξε μια ματια και σε αυτα: http://forums.cnet.com/5208-4_102-0.html?threadID=297333 kai http://support.microsoft.com/kb/947821/el και πες μας τα αποτελεσματα.

Δημοσ.

Φίλοι μου και γω τα ίδια... μόλις πριν από μια ώρα έκανα format και πέρασα τα Ultimate 64bit... Σε μένα όμως μου βγάζει τον εξής κωδικό: 0χ8007000D... Καμία λύση; Τρέχω τώρα και το Windows Update, μήπως και πρέπει να βάλω κάτι άλλο πριν το SP1... Αλλά στα 32bita που είχα πριν, το πέρασα κατευθείαν χωρίς να ζητήσει κάτι/βγάλει σφάλμα... Το validation περνάει κανονικά.

Δημοσ.

Μετα απο ωρες προσπαθειας και συνεχους αποτυχειας.....και με τα νευρα μου να εχουν καταστραφει μια ηταν η λυση πριν σπασω το pc μου...Format!!!

Το ξερω...εχασα καθε αρχειο που ειχα αλλα επιτελους το SP1 μπηκε!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...