Προς το περιεχόμενο

Δεν ανοιγει το laptop και βγαζει προβλημα...!!!

etokounoapoepae

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασε μια φιλη μου ενα laptop acer και κατι εκανε και μας βγαζει αυτο το μηνυμα:

Εγινε απροσδοκητη επανεκκινηση του υπολογιστη ή παρουσιαστηκε ενα μη αναμενομενο σφαλμα. Η εγκατασταση των windows δεν ειναι δυνατο να συνεχιστει. Για να εγκαταστησετε τα windows, καντε κλικ στο κουμπι "ΟΚ" για επανεκινηση του υπολογιστη σας και, στη συνεχεια, ξεκινηστε ξανα την εγκατασταση.

Οταν παταω ΟΚ μεβγαζει στο ιδιο μυνημα ξανα και ξανα...

τι μπορω να κανω?

Δημοσ.

Οταν εννοεις κατι εκανε....ειχε ηδη εγκατεστημενο το λειτουργικο? εχει αρχεια μεσα που θελει να σωσει?

Λογικα, εχει ενα cd της Acer που κανει restore, δοκιμασε.

Δημοσ.

η acer δεν δινει cd με λογισμικο.πρεπει να κανεις μπακ απ απο το e recovery.δοκιμασε οταν ανοιγει να πατησεις alt f10 η f10 σκετο, δεν θυμαμαι καλα.σε παει στο κρυφο Partition του σκληρου που εχει μεσα την εγκατασταση των windows και απο εκει μπορεις να ξανα κανεις την εγκατασταση..θα σου ζητησει και καποιο κωδικο.εγω εκει ειχα κολλησει καθως κανενας απο τους κωδικους που εβαζα δεν εκανε.ουτε απο το support που τηλεφωνησα δεν μπορουσαν να με βοηθησουν (ασε που τους επαιρνα και μου το κλειναν καθε 5 λεπτα λογω τεχνικου προβληματος και καλα) και ετσι εβαλα xp με λιγη προσπαθεια.

α και παρεμπιπτωντος,εμενα αυτο το προβλημα ειχε παρουσιαστει αφου ειχα κανει καποιο update των vista το οποιο περιελαμβανε και το service pack 1.

αλλα ειναι να μη μπλεξεις με acer..εγω το μετανιωσα την ιδια εβδομαδα που τον αγορασα!

Δημοσ.

thanx το θεμα ειναι οτι δεν ειναι δικο μου... και δεν ξερω τι εκανε η κοπελια... οστοσο θα προσπαθησω με τον τροπο που μου προτεινες...

-----Προστέθηκε 13/12/2008 στις 05 : 20 : 26-----

λοιπον... τωρα μιλησα μαζι της και μου ειπε πως την ωρα της εγκαταστασης κολησε το κυκλακι των vista και τον εκλεισε επειδη ετσι θεωρησε οτι ηταν σωστο...(παρεπιπτωντος ειναι μαυρομαλα και πηγε προχθες και τα εβαψε ξανθα, λετε να της εκαναν και μεταμοσχευση εγκεφαλου ...?)οποτε εχουμε αλλο ενα στοιχειο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...