Προς το περιεχόμενο

επιλογη καρτας γραφικων!βοηθειααααα!!

fanis222

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους !!

τον τελευταιο καιρο κανω αναζητηση για αναβαθμιση της καρτας γαρφικων μου λαι θα ηθελα την συνδρομη σας για την καλυτερη επιλογη ανεξαρτητως ποσου απλα θελω να ταιριαζει στον υπολογιστη μου!

Εχω τα εξης -- επεξεργαστης AMD ATHLON 64 X2 3800+(SOCKET AM2 (940))

2.μητρικη MSI - MS-7260 (NVIDIA NFORCE 550)

3. Μνημη 2048mbytes

σασ παρακαλω καντε κατι γιατι η καρτα μου θα φυγει απο το παραθυρο

Δημοσ.

σε τι ανάλυση παίζεις???λόγω bottleneck cpu εγω θα έλεγα ati 4670..αλλιώς αν θες ακόμη κάτι καλύτερο ..με αρκετές δόσεις..bottlenech όμως ati 4850...μέχρι εκεί οτιδήποτε παραπάνω θα είναι χαμένο για το σύστημά σου....πάντως εάν υποστηρίζει η μητρική σου (δε το γνωρίζω) και am2 επεξεργαστές μπορείς να πάρεις έναν φτηνό am2 5800 ή 6000 και να πάρεις και την ati 4850 και να είσαι κομπλέ μιας και δε σε νοιάζουν τα λεφτά..όλα μαζί υπολόγισε γύρω στα 250

Δημοσ.

και μια αλλη ερωτηση αν ειναι ευκολο μπορω να χρησιμοποιησω 2 καρτες ταυτοχρονα και βεβαια αξιζει τον κοπο? αν αλλαξω και επεξεργαστη για να βαλω καλυτερη καρτα χρειαζεται να αλλαξω και τροφοδοτικο? παιζω σε αναλυση 1024χ768

-----Προστέθηκε 13/12/2008 στις 06 : 27 : 36-----

και μια αλλη ερωτηση αν ειναι ευκολο μπορω να χρησιμοποιησω 2 καρτες ταυτοχρονα και βεβαια αξιζει τον κοπο? αν αλλαξω και επεξεργαστη για να βαλω καλυτερη καρτα χρειαζεται να αλλαξω και τροφοδοτικο? παιζω σε αναλυση 1024χ768

Δημοσ.

Αν παιξεις σε μεγαλυτερες αναλυσεισ ναι..Αλλιως δεν θα σου προσφερει και παρα πολλα.Εκτος και αν γονατιζει γενικα το pc σου(εφαρμογες),οποτε ενα φρεσκαρισματακι θα του ειναι οτι πρεπει..

Δημοσ.

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι?

Είμαι ανάμεσα σε αυτή

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513334

και αυτή

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513372

1. Δηλαδή να προτιμήσω 3650 ή 4350?

2. Υπάρχουν άλλες προτάσεις σε silent?

Δεν θέλω να ξεπεράσω τα 50€. Δεν παίζω παιχνίδια. Μόνο movies & internet χρήση γίνεται.

Έχω CPU intel 3.6G, απλό, όχι διπλούς-τετραπλούς πυρήνες κλπ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...