kospeir Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 καλημέρα καταρχας.... θέλω τα φωτα σας...εγκατεστησα ubuntu ultimate v2 σε partition 23gb ,kai swap 2.5gb. επιπλεον έχω περασμένα τα vista home edt. το πρόβλημα είναι οτι αφου τα περασα,όταν μπαινω στο ubuntu δεν εκτελειται καμμια εφαρμογη....την ανοιγω και κλεινει πριν ανοιξει καποιο παραθυρο,χωρις καποιο μνμ λάθους.και ότι αλλαγές κάνω στην εμφανιση στην επόμενη εκκινηση εχει τα προεπιλεγμένα. καποια βοηθεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Για δοκιμασε να τρεξεις απο το τερματικο μια οποιαδηποτε εφαρμογη να δεις τι σφαλμα σου βγαζει. Μυριζομαι καποια κακοτεχνια στο συστημα εγκαταστασης που εκανε το συστημα αρχειων read only. Για καλο και για κακο ποσταρε και το /etc/fstab σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kospeir Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 φίλε μου είναι η πρώτη αποπειρα για ubuntu...και δε ξερω πολλα. /etc/fstab....τι ειναι? τι να γραψω στο τερματικό δλδ?ενα παραδειγμα.... ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 στο τερματικο γραψε firefox ανοιγει?? /etc/fstab ειναι φακελος και αρχειο ψαξε να τον βρεις μεσα στο συστημα δωσε στην κονσολα sudo apt-get update sudo apt-get upgrade αν σου ζητησει κωδικο γραψ`τον αλλα δεν θα φανει στην οθονη (ουτε αστερακια βγαζει) εγω μυριζομαι οτι εγινε κακη εγγραφη στο dvd και μετα κακη εγκατασταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kospeir Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 κατι επιπλέον....δε μου δημιουργει συντομευσεις γιατι δεν έχω αρκετο διαθεσιμο χωρο λεει. -----Προστέθηκε 13/12/2008 στις 06 : 45 : 22----- αλλάζω την ερωτηση....πως θα κανω απεγκατασταση ultimate ubuntu απο περιβαλλον vista?format στα partition του? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 όλα τα προβλήματα που προανέφερες, ταιριάζουν με την αιτιολόγηση ότι δεν έχεις διαθέσιμο χώρο. Είσαι σίγουρος ότι όρισες 23Gb στο / ? και εγκαταστάθηκαν εκεί? Άν πατήσεις αριστερό κλικ στον Προσωπικό σου φάκελο, στις "ιδιότητες" πόσο ελεύθερο χώρο σου λέει ότι έχεις, και πόσο χώρο πιάνουν τα περιεχόμενα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.