Προς το περιεχόμενο

overclock my graphic card (???)

sam_@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες γεια σας....αν κανω οβερκλοκ την καρτα γραφικων μου (geforce 8600gt) που ειναι απο την μανα της 560MHz, 8α αλλαξει κατι στα γραφικα..? δλδ στο game που 8α πεζω 8α αποδιδει καλυτερα..? παρακαλω βοηθηστε με γτ δεν εχω πολυκαταλαβει περι τινος βοη8αει ο υπερσυγχρονισμος στην καρτα γραφικων...:fear:

Δημοσ.

Όπως το είπες αν κάνεις overclock θα δεις διαφορά στα παιχνίδια!!!Θα παίζουν καλύτερα, βέβαια είναι και ανάλογα το παιχνίδι αλλά γενικά θα δεις διαφορά!!!Ανάλογα και πόσο θα ανεβάσεις την συχνότητα!!!Περίμενε κάποιον πιο ειδικό για μια πιο πλήρη απάντηση!!!!

Δημοσ.
απο 520 που ηταν το πηγα 734...το game που εχω ειναι το call of duty warld at war...μηπος σας βοη8ησε αυτο..,?

σε τι να μας βοηθησει?Εγω πιστευω πως με τοσο μικρο υπερχρονισμο δεν ειδες την παραμικρη διαφορα στο call of duty:p

Κανω λαθος?

• Moderators
Δημοσ.

"Toσο μικρο"?

Εχεις ιδεα ποσο % ειναι απο 520 σε 734?

Αν σηκωνει ο επεξεργαστης (που δε βλεπω γιατι να μη σηκωνει), αυτη τη διαφορα θα τη δει αυτουσια στα παιχνιδια.

Δημοσ.

sam_@ δεν ειμαι ειδικος απλος θα σου πω απο προσωπικες εμπειριες οτι το overclock βοηθαει αρκετα στα παιχνιδια η προηγουμενη καρτα γραφικων μου ηταν μια ati radeon 9600se 128mb πριν την κανω overclock το call of duty 4 το επαιζα στα low ολα με κλειστα shadows μετα απο λιγο καιρο μπηκα στην πριζα και αρχισα το overclock και στο τελος καταφερα να παιξω το game με ολα high και κλειστα shadows ελπιζω να σε βοηθεισα και οχι να σε μπερδεψα περισσοτερο

Δημοσ.

Φιλε εγω που εχω μια ati hd3850 με το riva tuner την εφτασα 800 πυρηνας και 970 μνημες απο 669 και 829 που ηταν αρχικα,σε πληροφορω πως δεν ειδα την παραμικρη διαφορα.Μονο στο 3dmark 2001 ειδα μια σχετικη διαφορα

Δημοσ.

Εγω εχω την 3870 της Asus και απο 777/2252 την εχω στα 918/2604 και γενικα κανω πολλες δοκιμες αλλα βλεπω διαφορες max 4-5 fps..

Δημοσ.

εγω μπορω να πω πως ειδα μια διαφορα...οχι τεραστια...αλλα ειδα...ty για οσους βοη8ησαν..κτ τελευταιο...μ προτινετε να πιραξω κ αλλο τν αρι8μο?

Δημοσ.

Ειδες φιλος?Αν πραγματικα θες να πειραματιστεις με την καρτουλα σου καινα δεις διαφορά ριξε μια ματια στο topic του Vatos locos(THE ART OF VOLTAGE MODIFICATION)παρτο αποφαση και κανε μια προσπαθεια να moddareis την καρτα σου.Εχε στο νου σου το συστημα ψυξης!!!!

• Moderators
Δημοσ.
εγω μπορω να πω πως ειδα μια διαφορα...οχι τεραστια...αλλα ειδα...ty για οσους βοη8ησαν..κτ τελευταιο...μ προτινετε να πιραξω κ αλλο τν αρι8μο?

Δεν πειραζεις το νουμερο φιλε, τη συχνοτητα λειτουργειας του επεξεργαστη γραφικων πειραζεις.

Φιλε εγω που εχω μια ati hd3850 με το riva tuner την εφτασα 800 πυρηνας και 970 μνημες απο 669 και 829 που ηταν αρχικα,σε πληροφορω πως δεν ειδα την παραμικρη διαφορα.Μονο στο 3dmark 2001 ειδα μια σχετικη διαφορα

Αυτο που λες ειναι ακυρο γιατι το 3dmark2001 εστιαζει πλεον κυριως στη δυναμη της cpu.

Το πιο GPU dependent benchmark ειναι το 3dmark03.

• Moderators
Δημοσ.

To 3dmark 03 κανει και το καλυτερο scaling με καρτες γραφικων απ οσο ξερω μεχρι τωρα, παρολο που ειναι πλεον παλιουτσικο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...