ioannis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Έχω το ubuntu 8.04 εγκαταστημένο και τρέχω το avast4workstation_1.0.8-2_i386.deb, αυτό φαίνεται μέσα από το synaptic ότι εγκαταστάθηκε, αλλά δεν το βρίσκω στις εφαρμογές ή κάπου αλλού. Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Αν τρεξεις απο το τερματικο >avast4workstation στο ανοιγει κανονικα? Τοτε λογικα ειναι καποιο bug στην πακετοποιηση που το αποτρεπει να βγαλει εικονιδια στο μενου του de που εχεις. ----edit Δες και αυτο. http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=229128 Πρωτη φορα βλεπω ετοιμο πακετο να θελει να κανεις κατι τοσο σημαντικο κατοπιν εγκαταστασης! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioannis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Φίλε jim_p σε ευχαριστώ παρα πολύ, με βοήθησε το forum που μου έδειξες, να είσαι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Τι θα το κάνεις το antivirus. Δεν είναι καθόλου χρήσιμο στο ubuntu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioannis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Το χρησιμοποιώ σε αρχεία των windows που κατεβάζω από το διαδίκτυο, ώστε όταν θα τα χρησιμοποιήσω να είναι καθαρά, γιατί τελευταία έχω παρατηρήσει πως αυτά είναι πολλές φορές γεμάτα με ιούς και πραγματικά έκανα τεστ και το avast κάνει καλά τη δουλειά του. Μέσα στα windows φυσικά πάλι τα ξανασκανάρω με το nod. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpan Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Βάλε clamav που είναι free και τρέχει και native! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioannis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Είχα clamav αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένος, το δοκίμασα και δεν με έβρισκε ιούς, που έβρισκε από τα Windows o Nod. Ενώ ο avast κάνει πολύ καλή δουλειά. Έτσι τουλάχιστον νομίζω εγώ. Εσείς βέβαια μπορεί να ξέρετε καλύτερα από εμένα, γιατί εγώ είμαι καινούριος στο χώρο του Linux. Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος από το Linux και θα πρέπει αυτό να το καταλάβουν όλοι οι νέοι μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manom18x Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Νομιζω οτι δεν χρειαζεσαι καθολου το antivirus στα linux, αν ενα αρχειο εχει ιο ας το να το βρει το nod μετα.Εγω ετσι κανω και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.