Προς το περιεχόμενο

Χάθηκε το network connection στο tray icon

manost

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άνοιξα τον η/υ και στο tray icon δίπλα στην ώρα δεν υπάρχει το εικονίδιο του network connection.

Κάνω διξί click στο Start στα vista, πηγαίνω properties και από εκεί στο notification area tab και βλέπω ότι το network είναι untick και απενεργοποιημένο (http://img208.imageshack.us/my.php?image=85718700lz7.jpg).

Γνωρίζει κάποιος πώς μπορώ να το ενεργοποιήσω; Το εσωτερικό δίκτυο και το internet δουλεύουν κανονικά.

Δημοσ.

από vista δεν ξέρω αλλά στα λέω βάσει xp και ψάξε μήπως βρεις αντίστοιχο

control panel > network connections > local area connection (...) > properties > show icon in notification area when connected

αυτή η ρύθμιση έχει σχέση με το αν θα υπάρχει εικονίδιο ή όχι στο notification area

αυτή που πήγες εσύ κρύβει ή εμφανίζει κάτι που όμως ήδη υπάρχει

Δημοσ.

Η επιλογή που λέει ο oneofthem είναι.Πάντως καμιά φορά,σπάνια βέβαια,αν και είναι κλικαρισμένη η επιλογή "show icon in notification area when connected",δεν υπάρχει στο system tray to εικονίδιο.Απλώς το ξεκλικάρεις,πατάς ok,ξαναμπαίνεις,κλικάρεις ξανά κι εμφανίζεται.

Windows είναι αυτά...

Δημοσ.
από vista δεν ξέρω αλλά στα λέω βάσει xp και ψάξε μήπως βρεις αντίστοιχο

control panel > network connections > local area connection (...) > properties > show icon in notification area when connected

αυτή η ρύθμιση έχει σχέση με το αν θα υπάρχει εικονίδιο ή όχι στο notification area

αυτή που πήγες εσύ κρύβει ή εμφανίζει κάτι που όμως ήδη υπάρχει

Η επιλογή που λέει ο oneofthem είναι.Πάντως καμιά φορά,σπάνια βέβαια,αν και είναι κλικαρισμένη η επιλογή "show icon in notification area when connected",δεν υπάρχει στο system tray to εικονίδιο.Απλώς το ξεκλικάρεις,πατάς ok,ξαναμπαίνεις,κλικάρεις ξανά κι εμφανίζεται.

Windows είναι αυτά...

Αυτό που αναφέρετε όντως υπάρχει στα xp, αλλά στα vista όχι :rolleyes:

Η επιλογή για να εμφανίζεται, είναι αυτή που φαίνεται στο link που έχω δώσει (την 1η φορά που άνοιξε ο η/υ μετά την εγκατάσταση των vista δεν ήταν επιλεγμένο και το είχα ενεργοποιήσει εγώ), αλλά πλέον είναι απενεργοποιημένο :-(

Δημοσ.

Ψάξε στις συνδέσεις δικτύου και βρες από κει το δίκτυο σου και μετά δεξί κλικ --> ιδιότητες. Δεν μπορεί να μην υπάρχει.

Δημοσ.
Αυτό που αναφέρετε όντως υπάρχει στα xp, αλλά στα vista όχι :rolleyes:

Η επιλογή για να εμφανίζεται, είναι αυτή που φαίνεται στο link που έχω δώσει (την 1η φορά που άνοιξε ο η/υ μετά την εγκατάσταση των vista δεν ήταν επιλεγμένο και το είχα ενεργοποιήσει εγώ), αλλά πλέον είναι απενεργοποιημένο :-(

έχεις δίκιο μάλλον δεν υπάρχει

απότι φαίνεται είναι ένα μικρό προβληματάκι των vista, δες εδώ από το method 2 και κάτω:

http://www.vistax64.com/tutorials/106787-notification-area-system-icons.html

Δημοσ.
έχεις δίκιο μάλλον δεν υπάρχει

απότι φαίνεται είναι ένα μικρό προβληματάκι των vista, δες εδώ από το method 2 και κάτω:

http://www.vistax64.com/tutorials/106787-notification-area-system-icons.html

Ευχαριστώ για το link. Φαίνεται να διορθώθηκε το πρόβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...