Προς το περιεχόμενο

Μια γνωμη για επιλογή φορητού υπολογιστή

pateliS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ηθελα την γνωμη σας για επιλογη φορητου

Τα κριτηρια για την αναζητηση ειναι να εχει οπωσδηποτε

οθονη 8,9 οχι μεγαλυτερη

σκληρο απο 100 και πανω

bluetooth

μεγαλη αυτονομια

δεν ειχα ποτε Linoux

και οχι πανω απο τα 500€

για δωστε μια ιδεα

Δημοσ.

απο οσο ξερω δεν υπαρχει καποιο να πληρει τις προδιαγραφες που θετεις

το 901 τα εχει ολα εκτος απο σκληρο

το ασερ που κυκλοφορει ελλαδα δεν εχει μπλε δοντι και αυτονομια, ενω υπαρχει εκδοση με 6κελιων μπαταρια αλλα δεν εχει μπλε δοντι και δεν κυκλοφορει ακομα ελλαδα

αν ο δισκος ειναι προυποθεση παιρνεις το ασερ και εξτρα μπαταρια, μπλε δοντι

τελος υπαρχει και το ΜΣΙ υ90 αλλα δεν ξερω τι λεει

επισης εχει και η τοσιμπα-φουτζιτσου αλλα και παλι κανενα δεν εχει οσα ζητας

Δημοσ.
απο οσο ξερω δεν υπαρχει καποιο να πληρει τις προδιαγραφες που θετεις, το 901 τα εχει ολα εκτος απο σκληρο

To Asus eeePC 904 εχει νομιζω σκληρο 160GB :-)

Δημοσ.

ναι εχεις δικιο

βεβαια το 904 εχει σασι ιδιο με το 1000 απλα εχει 8.9 οθονη

δηλαδη ειναι μεγαλυτερο σε μεγεθος απο την σειρα 90χ με ενα κενο αριστερα και δεξια της οθονης, αλλα και με πιο ανετο πληκτρολογιο

εγω δεν το πηρα και πηρα στη θεση του το 901 λογω του επεξεργαστη

βεβααια τωρα κυκλοφορησε ακριβως ιδια εκδοση του 904 αλλα με ατομ

δεν ξερω ομως αν εχει ερθει ακομα ελλαδα

Δημοσ.
ναι εχεις δικιο

βεβαια το 904 εχει σασι ιδιο με το 1000 απλα εχει 8.9 οθονη

δηλαδη ειναι μεγαλυτερο σε μεγεθος απο την σειρα 90χ με ενα κενο αριστερα και δεξια της οθονης, αλλα και με πιο ανετο πληκτρολογιο

εγω δεν το πηρα και πηρα στη θεση του το 901 λογω του επεξεργαστη

βεβααια τωρα κυκλοφορησε ακριβως ιδια εκδοση του 904 αλλα με ατομ

δεν ξερω ομως αν εχει ερθει ακομα ελλαδα

Ηρθε, δες εδώ :-D

Δημοσ.
Ηρθε, δες εδώ :-D

Ε όχι και 350 ευρώ ρε σεις...τι αγιογδύτες είναι αυτοί στα Multirama...ήμαρτον. Εν το μεταξύ για το ποιο σηματνικό στοιχείο ενός netbook, τη μπαταρία, ούτε αναφορά...γτπ τελείως...και τα χαρακτηριστικά λάθος...ότι νά'ναι :lol:

Εγώ θα πρότινα το Acer Aspire One A150L...και όπως έγραψε και ο kotetsi ένα αντπτοράκι για bluetooth που να είναι συμβατό σε linux...τι και αν δεν είχες ποτέ linux? Αν το θέλεις μόνο για σερφάρισμα και κανένα office στα πεταχτά γιατί να πληρώνεις άδεια για Windows δηλαδή...κουρέλια είμαστε? Μια χαρά θα βολευτείς με το linux.

Οπα άκυρο...το Asus αυτό είναι με την εξάρα έτσι? Μλκία όμως δεν είναι...καλύτερα εξαρχής το 1000Η να έχεις και 10άρα οθόνη εφόσων το βάρος και οι διαστάσεις είναι ίδιες.

Δημοσ.
Οπα άκυρο...το Asus αυτό είναι με την εξάρα έτσι? Μλκία όμως δεν είναι...καλύτερα εξαρχής το 1000Η να έχεις και 10άρα οθόνη εφόσων το βάρος και οι διαστάσεις είναι ίδιες.

Ναι αλλα εχει και 100 ευρώπουλα παραπανω. Συμφωνω μαζι σου οτι ειναι καλυτερα οι 10", και εγω το 1000Η εχω, αλλα εδω το ζητουμενο ηταν να κρατηθει το κοστος χαμηλα και οχι πανω απο 8,9", δες το πρωτο post B)

Δημοσ.

Μαζί σου. Το είδα το πρώτο πόστ για αυτό και είπα για το Acer...είναι όμως ημίμετρο...ούτε το 904 μου αρέσει σαν επιλογή αφού δεν έχει νόημα να πάρεις 8,9'' για να γλιτώσεις όγκο-βάρος αλλά το σασί να είναι το ίδιο με το 10''. Ας πάρει εξαρχής ο φίλος το 10'' να έχει τουλάχιστον και τη μεγαλύτερη οθόνη.

Το budget πάτνως είναι μέχρι 500ευρώ οπότε δεν τίθεται θέμα. Σίγουρα πάντως όσο λιγότερα τόσο καλύτερα.

Δημοσ.

ok

Ας κανουμε μια αναδιαρθρωση στις προυποθεσεις

οθονη 8,9 οχι μεγαλυτερη , αλλα και διαστασεις 8,9 , οχι σασι 10" με 8,9"

σκληρο απο 60 >

μεγαλη αυτονομια

μεγεθος μικρο και αυτονομια μπαταριας τα βασικοτερα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...