vamitrou Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 >Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at C:\xampp\htdocs\4\index.php:1) in C:\xampp\htdocs\4\index.php on line 4 Αυτο το πρόβλημα εμφανίστηκε αφού μετέτρεψα το αρχείο σε Utf-8. Είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει κάποιο whitespace or sth... Μήπως φταίει το λεγόμενο BOM? Πώς μπορώ να το διορθόσω??
RubiksCube Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι. Χρησιμοποιείς την εντολή header("location:............")? Κάτι παρόμοιο μου είχε βγάλει όταν προσπαθούσα να κάνω redirect. Το έλυσα βάζοντας <?php ob_start();?> στην 1η γραμμή του αρχείου, αλλά δεν ξέρω τι σχέση μπορεί να έχει αυτό με το UTF8.
vamitrou Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι. Χρησιμοποιείς την εντολή header("location:............")? Κάτι παρόμοιο μου είχε βγάλει όταν προσπαθούσα να κάνω redirect. Το έλυσα βάζοντας <?php ob_start();?> στην 1η γραμμή του αρχείου, αλλά δεν ξέρω τι σχέση μπορεί να έχει αυτό με το UTF8. Δεν έχω header πουθενά. Τη δουλειά την κάνει η session_start(). Απ 'όσο ξέρω υπάρχει bug στη Php με το ΒΟΜ [byte Order Mark]. Το ob_start() δεν βοήθησε δυστηχώς...
drmetal Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=286029
vamitrou Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Τελικά το βρήκα >ob_start(); session_start(); ob_end_clean(); Thanks guys για τη βοήθεια!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.