Προς το περιεχόμενο

PHP Help!!!

vamitrou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

>Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at C:\xampp\htdocs\4\index.php:1) in C:\xampp\htdocs\4\index.php on line 4

Αυτο το πρόβλημα εμφανίστηκε αφού μετέτρεψα το αρχείο σε Utf-8. Είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει κάποιο whitespace or sth... Μήπως φταίει το λεγόμενο BOM? Πώς μπορώ να το διορθόσω??

Δημοσ.

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι. Χρησιμοποιείς την εντολή header("location:............")? Κάτι παρόμοιο μου είχε βγάλει όταν προσπαθούσα να κάνω redirect. Το έλυσα βάζοντας <?php ob_start();?> στην 1η γραμμή του αρχείου, αλλά δεν ξέρω τι σχέση μπορεί να έχει αυτό με το UTF8.

Δημοσ.
Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι. Χρησιμοποιείς την εντολή header("location:............")? Κάτι παρόμοιο μου είχε βγάλει όταν προσπαθούσα να κάνω redirect. Το έλυσα βάζοντας <?php ob_start();?> στην 1η γραμμή του αρχείου, αλλά δεν ξέρω τι σχέση μπορεί να έχει αυτό με το UTF8.

Δεν έχω header πουθενά. Τη δουλειά την κάνει η session_start(). Απ 'όσο ξέρω υπάρχει bug στη Php με το ΒΟΜ [byte Order Mark].

Το ob_start() δεν βοήθησε δυστηχώς...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...