Προς το περιεχόμενο

σύνδεση linksys wag200g

rammstein_olympiakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα τρελαθουμε τελείως, ενας κολλητός μου αγόρασε ενα μοντεμ linksys wag200g annex b και δεν μπορουμε να το συνδεσουμε καθως η υποδοχη (εκει που μπαίνει το καλωδιο του τηλεφώνου ) ειναι πιο μεγάλο απο ότι το καλώδιο που έχουμε στο σπίτι μας, είναι δηλαδή στο ίδιο μέγεθος με το καλώδιο της ethernet... τι λάθος γίνεται? απο το κατάστημα μας διαβεβαίωσαν ότι είναι μόντεμ, και για γραμμή pstn. ότι δεν έχει γίνει λάθος... και ότι κάτι δεν ξέρει το παιδί καλά που το αγόρασε... τελικά τι συμβαίνει...?

Δημοσ.

Αν είναι όντως έτσι,έγινε λάθος και βάλανε Wag200 Annex A σε κουτί Annex B.Ακόμα πιο πιθανό είναι το συγκεκριμένο router να είναι μεταχειρησμένο και να έγινε κάποια πατάτα κατα την επανασυσκευασία.

Υπάρχει καμια φοτό απο το βύσμα και το πίσω μέρος του router (ετικέτα με στοιχεία);

Δημοσ.
Θα τρελαθουμε τελείως, ενας κολλητός μου αγόρασε ενα μοντεμ linksys wag200g annex b και δεν μπορουμε να το συνδεσουμε καθως η υποδοχη (εκει που μπαίνει το καλωδιο του τηλεφώνου ) ειναι πιο μεγάλο απο ότι το καλώδιο που έχουμε στο σπίτι μας, είναι δηλαδή στο ίδιο μέγεθος με το καλώδιο της ethernet... τι λάθος γίνεται? απο το κατάστημα μας διαβεβαίωσαν ότι είναι μόντεμ, και για γραμμή pstn. ότι δεν έχει γίνει λάθος... και ότι κάτι δεν ξέρει το παιδί καλά που το αγόρασε... τελικά τι συμβαίνει...?

Χωρίς να ξέρω αν έγινε κάποιο λάθος στη συσκευασία (θα μπορούσες να κοιτάξεις τα specs από το internet γιατί εγώ βαριέμαι; ), όταν έχεις υποδοχή για ethernet τα 4 καλώδια είναι "κρατημένα" για τηλέφωνο ενώ από αυτά τα 4 χρησιμοποιούνται στην πράξη τα δύο. Οπότε πας σε ένα μαγαζί με υπολογιστές και τους ζητάς να σου φτιάξουν καλώδιο σύνδεσης RJ45 <-> PSTN.

Δημοσ.

Καποτε που είχα ένα linksys wag354G για isdn είχε τέτοια είσοδο για καλώδιο τηλεφώνου το οποίο όμως ήταν μέσα στην συσκευασία.

Δημοσ.

Μισό γιατι και γώ μπέδεψα τα μπούτια μου τώρα.

Annex-A = PSTN γραμμή

Annex-B = ISDN γραμμή (Είμαι τραγικός γιατι έχω και τα 2 και μπερδεύτηκα,τέσπα)

Σε τί γραμμή προσπαθείς να το συνδέσεις;Αν είναι όντως ISDN η γραμμή σου,θα χρειαστείς ένα Adsl splitter που έχει 1Rj45 υποδοχή (για το router) και 2 Rj11 υποδοχές (μία για την γραμμή και μιά για το τηλέφωνο).Το είχα πάρει απο το e-shop,πακέτο με το Wag200,αλλά δέν θυμάμαι αν είναι ένα απο τα υπάρχοντα στο site.Ίσως είναι αυτό

Δημοσ.

η γραμμη του φιλου μου ειναι pstn OXI ISDN, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ μπερδεμα. και τους ειπε οτι η γραμμη του ειναι pstn... τι να κανει δηλαδη? παιδια ευχαριστώ πολυ για τον χρονο σας...

Δημοσ.

Πάντως το rj11 είναι συμβατό με το rj45 και μπορεί άνετα το μικρό βύσμα να συνδεθεί σε μεγάλη υποδοχή. Το ανάποδο δεν γίνεται για λόγους που όλοι καταλαβαίνετε ;)

Δημοσ.
οπότε η μόνη λύση είναι να το πάει πίσω... καθώς η γραμμή του είναι σίγουρα pstn...

Ναι,επιστροφή και αν είναι εύκολο (ανάλογα με τα κέφια τους) αλλαγή με το αντίστοιχο Linksys Wag200G-EU,που είναι Annex-A adsl over pstn.

Ελπίζω την αγορά να μήν την έκανες απο κανένα μικρό μαγαζί,για συνήθως σου ζαλίζουν τον έρωτα για να κάνουν αλλαγή (άν κάνουν).Βλέπω και την ημερομηνία κατασκευής 10/2007 και μου μπαίνουν και ψύλλοι στα αυτιά.Το δικό μου το πήρα πρίν 6-7 μήνες και λέει 03/2008

Δημοσ.

λοιπον για να μην υπαρχει μπερδεμα τα λεμε απο την αρχη

pstn = annex a = rj11 κλιπ sto wag200

isdn = annex b= rj45 κλικ sto wag200.

επιδη ομως απο τον οτε ερχονται δυο καλωδια δηλαδη ενα ζευγαρι στο isdn wag200 ειτε βαλεις καλωδιο με 8 καλωδιακια και απο την αλλη με 4 ειτε βαλεις καλωδιο τηλεφωνικο στο κεντρο ακριβως ειναι ενα και το ιδιο.οπως και στο splitter.ειτε το splitter για isdn εχει rj45 ειτε εχει rj11 sthn πραξη μονο τα 2 μεσαια χρησιμοποιουνται.αυτο ενημερωτικα για να μην υπαρχει μπερδεμα.το rj11 χωραει στο 45 απλα το κεντραρεις ακριβως για να μην πατησει στραβα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...