kakovatos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Καλημέρα. Είχα πρόβλημα σε laptop με προεγακτεστημένα vista home premium, είχε πρόβλημα στο boot το winload.exe. Επειδή δεν είχα cd εγκατάστασης αλλά μόνο Cd ανάκτησης από το κατάστημα, αυτό το cd δεν έμπαινε σε repair console, για να του κάνω copy αυτό το αρχείο, και από ότι είδα δεν έχει μέσα στα περιεχόμενά του καν το winload.exe, έβγαλα το σκληρό από το laptop και τον έβαλα σε εξωτερική θήκη, με την προοπτική 1ον: ή να σώσω τα αρχεία και μετά να του κάνω format, ή 2ον: να του κάνω copy στο system32 το winload.exe από αλλού μήπως μετά bootάρει κανονικά. Και ιδού το ερώτημα: μήπως ξέρετε από που μπορώ να το κατεβάσω, γιατί έψαξα και δεν το βρήκα κάπου. Αλλιώς θα πρέπει να κατεβάσω κάποια έκδοση των vista και να το πάρω από εκεί. Στη χειρότερη, μήπως θα μπορούσε να μου το στείλει κάποιος που έχει ήδη vista? Ευχαριστώ πολύ. -----Προστέθηκε 13/12/2008 στις 02 : 33 : 58----- Κατέβασα τα Vista Home Premium και μέσα στο φάκελο δεν υπάρχει πουθενά το winload.exe ή κάποιο σχετικό. Μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος?
tsakonas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δε νομιζω να δουλεψει απλα αν στο στειλει καποιος...δεν ειμαι σιγουρος Δοκιμασε αυτο για σιγουρα ... Burn the one which suits your Vista(32bit or 64bit) to a disc Boot from it(restart the computer' date=' at boot time after the logo is displayed you should press a button which is specific to every PC(usually Del, F2, F10 etc) and under the Boot Options menu, change the priority of boot devices to your CD/DVD Optical Disk. After Vista Recovery CD is loaded choose Repair and it should detect the problem automatically. Something like: “Your windows installation requires repair” will come up to which you answer yes and you are done. [/quote'] Κατεβασε το Windows Vista Recovery Disc Windows Vista Recovery Disc
kakovatos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Κατέβασα τα vista τα home premium, και προσπαθώντας να του κάνω repair μου λέει ότι δεν μπορεί να κάνει. Στα διαγνωστικά της μνήμης δεν βρίσκει κάτι περίεργο, και system restore point δεν έχει οριστεί, οπότε ούτε αυτό το option παίζει. Ακούω προτάσεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.