Theos_Gr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Καλημερα παιδια,εχω ενα pc στο δικτυο το οποιο θελω οταν συνδεομαι σε αυτον,να του βαλω ενα directory που να το βλεπουν ολοι.βεβεα τωρα που το εχω κλειδωσει το user οταν παω να συνδεθω μου ζηταει username kai password.εγω θελω να βαζω το username και να μην χρειαζετε password για να δουμε τον συγκεκριμενο φακελο.ελπιζω να με καταλαβατε..
Ather Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 θα ενεργοποιήσεις πάλι τον user χωρίς κωδικό και θα του βάλεις πρόσβαση μόνο σε εκείνο το φάκελο, ενώ θα αφαιρέσεις το δικαίωμα να κάνει τοπικό log on. Ελπίζω να κατάλαβες
Theos_Gr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 γινε λιγο πιο συγκεκριμενος αν μπορεις φιλε μου.ευχαριστω -----Προστέθηκε 13/12/2008 στις 12 : 39 : 41----- θελω ομως να μπορω να κανω και απομακρυσμενη συνδεση αλλα με κωδικο για περισοτερες επιλογες.
Theos_Gr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 κατι νεοτερο για αυτο?μηπως γνωριζει καποιος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.