Προς το περιεχόμενο

Τα... όχι και τόσο διάσημα netbooks της αγοράς.

kotetsi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γνωρίζει κανείς κάποιο netbook που να παρέχει θύρα hdmi ή dvi;

Επίσης ναι υπάρχει περίπτωση να αγόραζα κάποιο από τα "δεύτερα" netbooks αρκεί να είχε αρκετά χαμηλότερη τιμή. Κάτι που μάλλον δεν συμβαίνει.

Ας πούμε το netbook από Multirama είναι κλώνος του MSI Wind (μέχρι και MSI γράφει από κάτω) αλλά αν θυμάμαι καλά η τιμή είναι γύρω στα 30 ευρώ κάτω του "original". Για εμένα όχι αρκετή διαφορά.

ο λογος για να το επιλεξει καποιος θα μπορουσε να ναι τα 3 χρονια εγγυηση (μονο ο πρωτος εργατικα) και ο μεγαλυτερος σκληρος

επισης εγω θα το προτιμουσα μονο και μονο εξαιτιας της αλμαν που εχει το σερβις

επισης, εξοδο hdmi ανδ εν κανω λαθος εχει το καινουργιο νετμπουκ της ασους το οποιο ομως απο τιμη μονο νετμπουκ δεν ειναι

asus n10

Δημοσ.
το eCAFÉ δέχεται χρ ? το βρήκα 220 euro στο ebay k ψήνομε

Ναι, αν βρεις τους απαραίτητους drivers. Το γράφει και στη σελίδα με τα χαρακτηριστικά που έχω παραθέσει στο πρώτο ποστ:

Δυναμική προσωπικότητα!

* Πλήρως προσαρμόσιμη οθόνη επιφάνειας εργασίας: χρησιμοποιήστε μια εικόνα ή φωτογραφία της επιλογής σας

* 2 επιλογές περιβάλλοντος εργασίας: Easy ή Expert

* Εγκαταστήστε το λογισμικό που θέλετε

* Αυτοκόλλητα για να κάνετε το eCAFÉTM να ξεχωρίζει

Δημοσ.

Μια καλή πρόταση θεωρώ ότι είναι και το Gigabyte M912 , το οποίο είναι το μόνο στις 8.9’’ που συνδυάζει netbook και tabletPC.

Είναι λίγο πιο ακριβό αλλά σίγουρα το μέλλον είναι στις οθόνης αφής. Δεν είναι τυχαίο που τα windows 7 είναι άμεσα προσανατολισμένα σε tabletPCs.

Δημοσ.
Μια καλή πρόταση θεωρώ ότι είναι και το Gigabyte M912 , το οποίο είναι το μόνο στις 8.9’’ που συνδυάζει netbook και tabletPC.

Είναι λίγο πιο ακριβό αλλά σίγουρα το μέλλον είναι στις οθόνης αφής. Δεν είναι τυχαίο που τα windows 7 είναι άμεσα προσανατολισμένα σε tabletPCs.

Μεχρι να ερθει βεβαια αυτο το μελλον, θα εχουν αλλαξει 3 γενειες netbook. Δεν υπαρχει λογως να υπολογιζεις τι netbook θα παρεις τωρα ωστε να σε βολευει στα windows 7

Δημοσ.

ακομα υπαρχει στην αμερικη εδω και καιρο και η αντιστοιχη προταση της lenovo, ΙdeaPad S10 το οποιο απο οσο γνωριζω ειναι και το μοναδικο στην κατηγορια που εχει θυρα

ExpressCard/34 slot: This laptop supports ExpressCard, an emerging standard in smaller, faster PC card solutions. Use this slot to add memory, graphics upgrades, security devices and more.

αλλα και οθονη 10.2 ιντσων

Δημοσ.

Εγώ πάλι θα έπαιρνα ακόμη και μάρκα briki, φτάνει να είναι σε λογική τιμή και να υποστηρίζεται από καμμιά μεγάλη εταιρία εδώ στην Ελλάδα, μήπως και χρειαστεί service.

Aλλά βλέπω ότι και οι εγχώριοι κατασκευαστές τα τιμολογούν πολύ ψηλά, οπότε, για να τους τιμωρήσω και μόνο, θα έδινα τα 30 ευρώ παραπάνω που ζητάει μία μεγάλη μάρκα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...