RoUf1An0s Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Είχα ένα topic απλά δεν είχε απάντηση και το κάνω ξανά . Βρήκα πως ένας ανεμιστήρας μου κάνει έναν απαίσιο θόρυβο κατά την εκκίνηση ... τι να κάνω???
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Άλλαξε τον. Δώσε περισσότερες πληροφορίες να σου πούμε.
RoUf1An0s Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Είναι ο ανεμιστήρας στο πίσω μέρος του case και όταν ανοίγω τον υπολογιστή κάνει εναν θόρυβο σαν τρυπάνι ένα πράγμα....μόλις μου βγάζει την επιφάνεια εργασίας σταματά ο θόρυβος
linkin Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 δες τι μεγεθος εχει,παρε εναν ιδιο και αλλαξε τον,φθηνοι ειναι
liopyr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 ...μόλις μου βγάζει την επιφάνεια εργασίας σταματά ο θόρυβος Με αυτό μάλλον τους "μπλόκαρες" όλους, γι'αυτό δεν πήρες απάντηση. Δεν έχει κάποια λογική εξήγηση. Ίσως αν έχεις κάποιο software fan control που ρίχνει τις στροφές όταν ξεκινάει. Ίσως ο θόρυβος ακούγεται από την κάρτα γραφικών και σταματάει μόλις διαβάζει drivers και ρίχνει σε normal επίπεδα το fan της. Ότι και να είναι πάντως, αφού σταματάει, μικρό το κακό...
RoUf1An0s Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Σίγουρα δεν είναι από κάρτα γραφικών εφόσον το δοκίμασα χειροκίνητα και σταματούσε μόνο όταν σταματούσα το fan στο πίσω μέρος. Και κατά περίεργο τρόπο αυτός ο θόρυβος σταματά λίγα δευτερόλεπτα αφού μου βγάλει την επιφάνεια εργασίας . Μάλλον θα βάλω άλλον
onty Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Ισως αν δοκιμαζες να αλλαξεις φοντο στην επιφανεια εργασιας??
RoUf1An0s Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Κανά εργαλείο για αυτή τη δουλειά?
liopyr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Ισως αν δοκιμαζες να αλλαξεις φοντο στην επιφανεια εργασιας?? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ν Κανά εργαλείο για αυτή τη δουλειά? RoFL.
SwAToNeR Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Μήπως ο θόρυβος είναι απο την κάρτα γραφικών σου και όχι απο fan στο κουτί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.