angelo72 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Καλημέρα, δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί σε άλλο post, ψάχνω να βρω τρόπο να ακούσω radio στο mac.Κάπου είχα διαβάσει παλιότερα ότι χρειάζεται ενα plug in λόγω έλλειψης media player.Tο μόνο που έχω καταφέρει είναι να περάσω την address του best radio στο vlc.Απο κει και πέρα τίποτα........ Γνωρίζει κάποιος κάτι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Υπάρχει και το Radioshift που δεν είναι όμως free (αλλά αυτό διορθώνεται) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 λοιπόν, θα μπεις στο live24.gr και θα πατήσεις τον σταθμό που θες...θα ανοίξει ένα παράθυρο και θα κανεις View Page Source...θα πάρεις το url του stream και θα το ανοίξεις με το quicktime...περίμενε λίγα δευτερόλεπτα...μόλις βεβαιωθείς οτι παίζει, κάνε το bookmark(command+D)...Μετά μπορείς να το βρεις απο το μενού Window->Favourites->"όνομα ραδ. σταθμού"... Υ.Γ. στο source code ψάξε για το πεδίο live24_streamsrc στο τμήμα κώδικα //live24.gr config variables...το URI που ψάχνεις αρχίζει με mms:// και είναι κάπου στην αρχή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Με flip4mac wmv δεν παίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 λοιπόν, θα μπεις στο live24.gr και θα πατήσεις τον σταθμό που θες...θα ανοίξει ένα παράθυρο και θα κανεις View Page Source...θα πάρεις το url του stream και θα το ανοίξεις με το quicktime...περίμενε λίγα δευτερόλεπτα...μόλις βεβαιωθείς οτι παίζει, κάνε το bookmark(command+D)...Μετά μπορείς να το βρεις απο το μενού Window->Favourites->"όνομα ραδ. σταθμού"... Υ.Γ. στο source code ψάξε για το πεδίο live24_streamsrc στο τμήμα κώδικα //live24.gr config variables...το URI που ψάχνεις αρχίζει με mms:// και είναι κάπου στην αρχή... αυτός ο τρόπος δεν λειτουργεί σε εμένα. μήπως κάνω κάτι λάθος? πάω στον quicktime κάνω File / Open URL -> mms://orange.live24.gr/orange9320 περιμένω αλλά τιποτα δοκίμασα και με κανα 2-3ς ακόμα και πάλι τιποτα =/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 σε μένα ο Orange παίζει... εγκατέστησε το flip4mac WMV και στη συνέχεια κάνε απο το quicktime Open->Open Url Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 σε μένα ο Orange παίζει...εγκατέστησε το flip4mac WMV και στη συνέχεια κάνε απο το quicktime Open->Open Url το έχω είδη εγκαταστημένο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelo72 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Ευχαριστώ, να ρωτήσω και κάτι άλλο: Τα pls αρχεία παίζουν μόνο με iTunes ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 όχι, λογικά μπορείς να τα ανοίξεις με vlc και real player... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
equalizer43 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Στο http://www.e-radio.gr/ μου παίζουν κανονικά οι σταθμοί με flip4mac εγκατεστημένο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.