Προς το περιεχόμενο

Radio Online

angelo72

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα,

δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί σε άλλο post, ψάχνω να βρω τρόπο να ακούσω radio στο mac.Κάπου είχα διαβάσει παλιότερα ότι χρειάζεται ενα plug in λόγω έλλειψης media player.Tο μόνο που έχω καταφέρει είναι να περάσω την address του best radio στο vlc.Απο κει και πέρα τίποτα........

Γνωρίζει κάποιος κάτι ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λοιπόν, θα μπεις στο live24.gr και θα πατήσεις τον σταθμό που θες...θα ανοίξει ένα παράθυρο και θα κανεις View Page Source...θα πάρεις το url του stream και θα το ανοίξεις με το quicktime...περίμενε λίγα δευτερόλεπτα...μόλις βεβαιωθείς οτι παίζει, κάνε το bookmark(command+D)...Μετά μπορείς να το βρεις απο το μενού Window->Favourites->"όνομα ραδ. σταθμού"...

Υ.Γ. στο source code ψάξε για το πεδίο live24_streamsrc στο τμήμα κώδικα //live24.gr config variables...το URI που ψάχνεις αρχίζει με mms:// και είναι κάπου στην αρχή...

λοιπόν, θα μπεις στο live24.gr και θα πατήσεις τον σταθμό που θες...θα ανοίξει ένα παράθυρο και θα κανεις View Page Source...θα πάρεις το url του stream και θα το ανοίξεις με το quicktime...περίμενε λίγα δευτερόλεπτα...μόλις βεβαιωθείς οτι παίζει, κάνε το bookmark(command+D)...Μετά μπορείς να το βρεις απο το μενού Window->Favourites->"όνομα ραδ. σταθμού"...

Υ.Γ. στο source code ψάξε για το πεδίο live24_streamsrc στο τμήμα κώδικα //live24.gr config variables...το URI που ψάχνεις αρχίζει με mms:// και είναι κάπου στην αρχή...

αυτός ο τρόπος δεν λειτουργεί σε εμένα. μήπως κάνω κάτι λάθος?

πάω στον quicktime κάνω File / Open URL -> mms://orange.live24.gr/orange9320

περιμένω αλλά τιποτα δοκίμασα και με κανα 2-3ς ακόμα και πάλι τιποτα =/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...