KilliK Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 η original Sonya με το πρασινο thong, ηταν απο τα πρωτα waifu in other news, εγινε το event του XSX. το βαζω εδω μιας και το τοπικ του ειναι κλειδωμενο: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Moderators Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Ok, δεν θα ξαναπώ ποτέ ότι νιώθω γέρος gamer. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Malthador είπε Ok, δεν θα ξαναπώ ποτέ ότι νιώθω γέρος gamer. Νεοσσος κι εγω μπροστα της. Παρεμπιπτοντως εχω υπαρξει αυτοπτης μαρτυρας σε καταστημα που εμπορευεται μεταχειρισμενα,σε 75ρη κυριο,συνταξιουχο ναυτικο, που δεν ειχε αφησει παιχνιδι για παιχνιδι απαικτο. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2020 από kostiger Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Moderators Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 5 hours ago, kostiger said: Νεοσσος κι εγω μπροστα της. Παρεμπιπτοντως εχω υπαρξει αυτοπτης μαρτυρας σε καταστημα που εμπορευεται μεταχειρισμενα,75ρη κυριο,συνταξιουχο ναυτικο,που δεν ειχε αφησει παιχνιδι για παιχνιδι απαικτο. Πάντως δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά, 90 χρονών και να παίζει 8-9 ώρες παιχνιδάκια τη μέρα. Στην ηλικία της εγώ θα έπαιζα τουλάχιστον ένα 16ωράκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 20 λεπτά πριν, Malthador είπε Πάντως δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά, 90 χρονών και να παίζει 8-9 ώρες παιχνιδάκια τη μέρα. Στην ηλικία της εγώ θα έπαιζα τουλάχιστον ένα 16ωράκι. Σε αυτη την περιπτωση θα έπρεπε να σου καλύπτει τιμής ένεκεν τη σύνταξη το μπλεηστεησιο αντί του ΕΦΚΑ να πουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Moderators Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Φακιν τρου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JTRGamer Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Υπάρχουν φήμες ότι θα βγει Red dead redemption 1 full remake αρχές του 21 Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2020 από JTRGamer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
weissheit Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 11 ώρες πριν, JTRGamer είπε Υπάρχουν φήμες ότι θα βγει Red dead redemption 1 full remake αρχές του 21 Να το παίξουμε και τέταρτη φορά σε τέσσερις διαφορετικές πλατφόρμες; 🤔 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 https://gamingbolt.com/mass-effect-trilogy-remaster-will-release-this-fall-in-place-of-eas-usual-blockbusters-rumor Μακαρι να ισχυει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 29 λεπτά πριν, kostiger είπε https://gamingbolt.com/mass-effect-trilogy-remaster-will-release-this-fall-in-place-of-eas-usual-blockbusters-rumor Μακαρι να ισχυει. Για μενα που δεν εχω παιξει τα προηγουμενα , εκτος απο το Ανδρομεδα θα ειναι ιδανικο ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 10 ώρες πριν, Fotis13 είπε Για μενα που δεν εχω παιξει τα προηγουμενα , εκτος απο το Ανδρομεδα θα ειναι ιδανικο ! Από τα αλώνια στα σαλόνια θα πας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 7 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Από τα αλώνια στα σαλόνια θα πας Στα σαλονια ημουν παντα Αν δεν κανουν σοβαρο remaster -remake δεν τα ακουμπαω λογω απαρχαιομενου τεχνικου τομεα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, Fotis13 είπε Στα σαλονια ημουν παντα Αν δεν κανουν σοβαρο remaster -remake δεν τα ακουμπαω λογω απαρχαιομενου τεχνικου τομεα . Mass Effect Andromeda = πέμπτο υπόγειο σε πολυκατοικία του 1950 στην Ομόνοια που ταυτόχρονα έχουν σπάσει οι σωλήνες της αποχέτευσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, Bourdoulas είπε Mass Effect Andromeda = πέμπτο υπόγειο σε πολυκατοικία του 1950 στην Ομόνοια που ταυτόχρονα έχουν σπάσει οι σωλήνες της αποχέτευσης Μια χαρα το καταευχαριστηθηκα . Δεν με αφορα το ιντερνετικο shitstorm απο << χομπιστες γκρινιαρηδες>>. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα