Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στην παρέα του insomnia. 

Ήρθε επιτέλους η ώρα για ένα καλό jrpg και έχω το εξής δίλημμα.
Ni no kuni 2 ή Dragon Quest XI ;
Θα ήθελα τη βοήθειά σας, παρακαλώ, καθώς οι απόψεις διίστανται.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επεξ/σία από p07apo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, p07apo είπε

Ni no kuni 2 ή Dragon Quest IX ;

Καλησπέρα.

Τα έχεις και τα δύο ή θα διαλέξεις ένα από τα δύο;

Αν το δεύτερο τότε θα σου πρότεινα να παίξεις το Dragon Quest IX αν σου αρέσουν πχ και τα Final Fantasy.

Λέω το δεύτερο γιατί το Ni No Kuni 2 ακόμα δεν βγήκαν όλα τα dlc του οπότε θα σου πρότεινα να περιμένεις μέχρι να βγουν και να τα πάρεις και σε καλή τιμή για να το απολαύσεις τελείως.

Το Dragon Quest XI είναι μεγάλο παιχνίδι και έχει ωραίες στιγμές και τα αστεία του αν και εμένα λίγο στην αρχή μου χάλασε το ότι δεν έχει φωνή ο πρωταγωνιστής αλλά μετά το συνηθίζεις.

Επεξ/σία από L-Griever
Διόρθωση Dragon Quest XI
  • Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, L-Griever είπε

Καλησπέρα.

Τα έχεις και τα δύο ή θα διαλέξεις ένα από τα δύο;

Αν το δεύτερο τότε θα σου πρότεινα να παίξεις το Dragon Quest IX αν σου αρέσουν πχ και τα Final Fantasy.

Λέω το δεύτερο γιατί το Ni No Kuni 2 ακόμα δεν βγήκαν όλα τα dlc του οπότε θα σου πρότεινα να περιμένεις μέχρι να βγουν και να τα πάρεις και σε καλή τιμή για να το απολαύσεις τελείως.

Το Dragon Quest IX είναι μεγάλο παιχνίδι και έχει ωραίες στιγμές και τα αστεία του αν και εμένα λίγο στην αρχή μου χάλασε το ότι δεν έχει φωνή ο πρωταγωνιστής αλλά μετά το συνηθίζεις.

Σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου. Όχι, δεν έχω κανένα από τα δύο, απλά έχω δυσκολία στο να διαλέξω (μια διόρθωση στο προηγούμενο post μου, ήθελα να πω dragon quest XI και όχι IX ).
Φαντάζομαι τα ίδια θα ισχύουν πάνω-κάτω και για το XI . Μου αρέσουν γενικά το ιαπωνικά rpg , εννοείτε τα final fantasy, απλά έχω ακούσει τα καλύτερα  γι' αυτά τα δυο και δυστυχώς, για οικονομικούς λόγους , δεν μπορώ να πάρω και τα δυο.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, p07apo είπε

Σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου. Όχι, δεν έχω κανένα από τα δύο, απλά έχω δυσκολία στο να διαλέξω (μια διόρθωση στο προηγούμενο post μου, ήθελα να πω dragon quest XI και όχι IX ).
Φαντάζομαι τα ίδια θα ισχύουν πάνω-κάτω και για το XI . Μου αρέσουν γενικά το ιαπωνικά rpg , εννοείτε τα final fantasy, απλά έχω ακούσει τα καλύτερα  γι' αυτά τα δυο και δυστυχώς, για οικονομικούς λόγους , δεν μπορώ να πάρω και τα δυο.

Δίκιος έχεις. Έκανα και εγώ λάθος που δεν το διόρθωσα. Anyway προτίμησε το DQXI αφού σου αρέσει και τα final fantasy..

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, p07apo είπε

Ni no kuni 2 ή Dragon Quest XI ;

Δεν υπάρχει καν διλλημα. Θα παίξεις το dragon Quest Xi. Είναι το απόλυτο jrpg. Είναι ένα καθαρό 9/10 σε όλους τους τομείς. (αν εξαιρέσεις το κόλλημα του συνθέτη με το θέμα της ενορχηστρωμενης μουσικής και την ξεχωριστή πώληση σε πλήρη μορφή). 

Δεν ξέρω εάν έβαλες το Nino kuni λόγω ότι έχεις παίξει το πρώτο παιχνίδι που είναι εξίσου φανταστικό. Το δεύτερο δυστυχώς δεν έχει καμία σχέση. Είναι μια  βιαστική και ρηχή αντιγραφή. Επαναλαμβανόμενο gameplay, σενάριο φουλ στο φθηνό κλισέ των κακών ανιμε αν δεν ήταν πανέμορφο οπτικά θα έπαιρνε 5/10. 

• Thanks 1
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Δεν ηξερα που αλλου να το ποσταρω αλλα ενα πολυ ωραιο read,απο εναν χρηστη του resetera,για την σειρα legacy of kain.Οσοι ειναι φαν της σειρας ειναι must read.Μακαρι να βγει καποτε ειτε rematered ειτε κανονικος τιτλος.Οι διαλογοι,το voice acting,η ιστορια,το setring και το   gameplay,εκτος ισως του defiance,απλα σε αλλο επιπεδο.

https://www.resetera.com/threads/we-need-to-have-an-uncomfortable-chat-about-the-legacy-of-kain-series.127975/

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dekulinkgr είπε

Δεν ηξερα που αλλου να το ποσταρω αλλα ενα πολυ ωραιο read,απο εναν χρηστη του resetera,για την σειρα legacy of kain.Οσοι ειναι φαν της σειρας ειναι must read.Μακαρι να βγει καποτε ειτε rematered ειτε κανονικος τιτλος.Οι διαλογοι,το voice acting,η ιστορια,το setring και το   gameplay,εκτος ισως του defiance,απλα σε αλλο επιπεδο.

https://www.resetera.com/threads/we-need-to-have-an-uncomfortable-chat-about-the-legacy-of-kain-series.127975/

Παιχνιδαρες

Θαμμένες δυστυχώς

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dekulinkgr είπε

λιγο δυσκολο να βγει νεος τιτλος η remake, απο οτι γνωριζω το property ειναι σε copyright hell. 

παντως η συγγραφεας των παιχνιδιων, ειχε πει πως η ιστορια του Kain εχει ολοκληρωθει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σειρά -σταθμός - ειδικά στο voice acting/narration (ps1). Έχει σημαδέψει πολλά souls /pun intended.

Είδα και αυτό, ανατρίχιασα και μετά εξοργίστηκα:

Επεξ/σία από Sir_Teraflop
  • Like 1
  • 5 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...