alexzzz Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Here's to a Truce και μερικά ελληνικά για το καλό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Here's to a Truce και μερικά ελληνικά για το καλό... Ελα λιωσε εδω NINTENDO ΡΕ!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stormwatch Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Θα βγαλω σπυρια.Παω να δω κανα Megadrive βιντεακι να στανιαρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Θα βγαλω σπυρια.Παω να δω κανα Megadrive βιντεακι να στανιαρω Καλα μην τρελαινεσαι που να λεγαμε και για sony η ms 2 ειναι η εταιριες η σωστες sega και nintendo!!! Ελα κερασμένο απο μενα Καλα μην τρελαινεσαι που να λεγαμε και για sony η ms 2 ειναι η εταιριες η σωστες sega και nintendo!!!Ελα κερασμένο απο μενα Και ενα ακομα για να γουσταρεις MEGA DRIVER!!!!!!!!!!!!!!!Τα σπαει το παλικαρι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pytzamarama Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Μετα απο τον "Εμβολιασμο" μου με τα 100 MD παιχνιδια,ξεπερασα επιτυχως το αλλεργικο σοκ που μου προκαλεσαν τα SNES videos... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haloking Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Games cause "early death" says Govt. ad News Και ένα πολύ ωράιο άρθρο: “Η Ζωή Έχει Χρώμα” Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Έχουμε χαζέψει εντελώς ρε... οι "άνθρωποι" είναι άρρωστοι ρε... Should the United States ban a Japanese "rape simulator" game? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Καλά αν μπορούσαμε να βάλουμε όλο τον χρόνο που έχει χαθεί παγκοσμίως στα video games τότε δεν ξέρω μπορώ να φανταστώ πόσος μπορεί ναι είναι. Από τα καλύτερα openings ever και σε θέμα μουσικής... Πωπω φιλε μπορει να ειχα ποσταρει αλλα τώρα το πηρε το ματι μου. Τι μου θύμησες απειρες ωρες λιώσιμο με την εισαγωγή και μονο. Μιλαμε τοτε οταν το εβλεπα το πιστευα οχι μονο εγω και ολοι η friends μου Τωρα για να πουμε την αλήθεια μου φαίνεται μουφα αλλα τοτε ηταν όντως απο τα καλυτερα openings μεχρι τοτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 εγω το ειχα παντως σαν soul edge το παιχνιδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 εγω το ειχα παντως σαν soul edge το παιχνιδι Ετσι το εγγραψε ο yo man που το πειρες?? :lol: ελεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 οχι, το ειχα σε γιαπωνεζικο το ps1 μου χαλασε επειδη δεν επαιζα για 1 μηνα (το ειχα παρει στην αρχη που ειχε βγει) και μετα απο την sony μου δωσανε ενα αλλο που ηταν σε ενα καφε κουτι (μαλλον για αυτους?) και δεν χρειαζοταν chip για να παιξει copies μονο το κολπο με το καλαμακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 οχι, το ειχα σε γιαπωνεζικο το ps1 μου χαλασε επειδη δεν επαιζα για 1 μηνα (το ειχα παρει στην αρχη που ειχε βγει) και μετα απο την sony μου δωσανε ενα αλλο που ηταν σε ενα καφε κουτι (μαλλον για αυτους?) και δεν χρειαζοταν chip για να παιξει copies μονο το κολπο με το καλαμακι Καλαμακι??? Κατι μου θυμιζει αυτο... Μηπως εννοεις με την αλλαγη του cd οταν bootαριζε την εικονα playstasion:rolleyes: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 οχι. εμπαινες στο menu και πηγαινες στο μουσικο cd. διαβαζε το αυθεντικο και σταματαγε. αλλαζες το cd ( νομιζε πως το καπακι ηταν κλειστο) και μετα επαιζε την κοπια κανονικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Periodic Table of Video Games Characters (ελλήνικους) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα