_BASSstarlet_ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Πρέπει να λάβουμε υπ'οψιν και τον χρόνο που έχουμε στη διάθεσή μας για να «παίξουμε». Το στερεότυπο του gamer έχει αλλάξει, πλέον. Τις προηγούμενες δεκαετίες οι gamers ήταν (είμασταν..) τρελαμένα πιτσιρίκια που κλεινόντουσαν με τις ώρες σε ένα δωμάτιο, και δεν έβγαιναν ούτε για κατούρημα. Τώρα, βλέπεις gamers πάνω από τα 40, που είναι παντρεμένοι...ήτοι, δεν έχουν χρόνο ή αντοχή να κάτσουν 5 ώρες το βράδυ να ξεψαχνίσουν ένα MMO ή να σπάνε το κεφάλι τους να λύνουν γρίφους. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aruil Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Ναι οκ, αλλά αν δεν προτιμάς και τόσο να δώσεις έμφαση στο gameplay ενός παιχνιδιού μήπως θα ήταν καλύτερο να διαβάσεις ένα βιβλίο ή να δεις μια ταινία/σειρά? Που για να μην κοροιδεύουμε τον εαυτό μας έχουν καλύτερη γραφή και ιστορία από οποιοδήποτε παιχνίδι. Συν ότι το βίντεο δεν λέει να τα πετάξουμε αυτά τα παιχνίδια, απλά ότι δεν πρέπει να πετάξουμε και αυτά που επικεντρώνονται στο gameplay. Δυστυχώς υπάρχει κόσμος που θέλει όλα τα παιχνίδια να φτιάχνονται με αυτόν για target audience. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Πολύ καλό το βίντεο. Αντικατοπτρίζει πειστικά την διαφορά νοοτροπίας μεταξύ των 2 σχολών. Δεν ξέρω γιατί το gaming κοινό ζητάει και ευχαριστιέται με πιο απλουστευμένες μεθόδους προόδου στα games. Τόσο δύσκολα και τόσο βαρετά γίνονται τα games για τον μέσο καταναλωτή; Δεν ξέρω πως το βλέπετε εσείς αλλά προσωπικά θεωρώ ότι στο gaming όπως σε όλες τις καθημερινές ασχολίες αν δεν πασχίσεις, αν δεν ψαχτείς, αν δεν πειραματιστείς, ανακαλυψεις πράγματα, χάνεται αυτό το αίσθημα ικανοποίησης της επίτευξης ενός σκοπού/στόχου. Η απάντηση είναι απλή: η μεγαλύτερη αγορά gaming είναι η Αμερική, όπου η μέση ηλικία gamer είναι κάπου στα 35, δηλαδή παντρεμένος με παιδιά, με ό,τι συνεπάγεται αυτό περί ελεύθερου χρόνου (ψάξιμο/πειραματισμός), αλλά ΚΑΙ disposable income (πολύ βασικό). Από την άλλη να σου πω την αλήθεια όταν οι εταιρίες φτιάχνουν κάτι πιο ψαγμένο/δύσκολο από άποψη gameplay, πάλι δεν βλέπεις ιδιαίτερη ανταπόκριση, ούτε καν από αυτούς που δηλώνουν λάτρεις αυτής της σχολής. Θα πω ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα: Uncharted 4 Campaign boss fight vs Uncharted 4 Survival boss fight. Δεν θα πω περισσότερα για το Campaign λόγω spoilers (όσοι έπαιξαν γνωρίζουν), αλλά πες μου εσύ πόσοι ασχολήθηκαν με το Survival (που παίζεται και solo χωρίς PS+) και είναι και free DLC... κατά τα άλλα μας φταίνε τα season pass, αλλά όταν μας δίνουν κάτι δωρεάν, το περνάμε στο ντούκου. Μην κατηγορούμε τις εταιρίες μετά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Πρέπει να λάβουμε υπ'οψιν και τον χρόνο που έχουμε στη διάθεσή μας για να «παίξουμε». Το στερεότυπο του gamer έχει αλλάξει, πλέον. Τις προηγούμενες δεκαετίες οι gamers ήταν (είμασταν..) τρελαμένα πιτσιρίκια που κλεινόντουσαν με τις ώρες σε ένα δωμάτιο, και δεν έβγαιναν ούτε για κατούρημα. Τώρα, βλέπεις gamers πάνω από τα 40, που είναι παντρεμένοι...ήτοι, δεν έχουν χρόνο ή αντοχή να κάτσουν 5 ώρες το βράδυ να ξεψαχνίσουν ένα MMO ή να σπάνε το κεφάλι τους να λύνουν γρίφους. Δεν είναι απαραίτητο να φας τις άπειρες ώρες μόνο και μόνο για να ξεψαχνίσεις κάτι. Ισα ισα τα arcade style παιχνίδια παίζονται όλες τις ώρες και όλες τις μέρες και απλά γίνεσαι καλύτερος και γουστάρεις όσο παίζεις. Πάρε παράδειγμα το Devil May Cry. Arcade style παιχνίδι. Σχετικά απλό να το μάθεις αλλά τρομερά δύσκολο να το μαστεράρεις. Αυτή η κατηγορία παιχνιδιού θα έπρεπε (για εμένα έτσι ήταν πάντα αλλά πλέον περισσότερο από ποτέ) να είναι σημαία για τους πολλούς που έχουν περιορισμένο χρόνο. Το να με βάλει ένα παιχνίδι σε μια λούπα να με πηγαίνει όπου θέλει αυτό και όπως θέλει αυτό χωρίς να μου επιτρέπει να ασχοληθώ και να πειραματιστώ μαζί του δεν δικαιολογώ να μου πασάρει ο άλλος το ταινιοπαίχνιδο μόνο με την δικαιολογία ότι "δεν έχω χρόνο έτσι και αλλιώς". Πράγματι παλιά παίζαμε πολύ περισσότερο σε σχέση με σήμερα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο χρόνος μας έγινε λιγότερο πολύτιμος. Απλά παλιά ρουφούσαμε τα πάντα όλα σαν σφουγγάρια, κακά, καλά, σκατά, τα πάντα όλα σε gaming. Απλά πλέον η ποιότητα και η καθαρότητα θεωρώ ότι είναι κάτι που ζητάμε ακόμα και σήμερα οι περισσότεροι ανεξάρτητα την ηλικία μας. Προσωπικά το βλέπω όπως ακριβώς βλέπω και τις ταινίες. Παρακολουθώ σχεδόν αποκλειστικά "διασκεδαστικές" ταινίες και σειρές. Οχι γιατί δεν εκτιμώ αυτές που έχουν βαθύτερα νοήματα αλλά προτιμώ να χρησιμοποιήσω το μέσο για τον λόγο για τον οποίο αρχικά σχεδιάστηκε. Τα παιχνίδια σχεδιάστηκαν εξ'αρχής για παιχνίδι και ψυχαγωγία. Αυτό θέλω από τα παιχνίδια μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Ακόμα και ο Miyamoto φαίνεται υπέκυψε στην καζουαλοποίηση: https://youtu.be/K-NBcP0YUQI?t=282 Φωτογραφίζει ξεκάθαρα τον πιτσιρικά που ξεκίνησε να παίζει με NES και σήμερα είναι 35άρης με iPhone. Είναι γλυκό το χρήμα για να αγνοηθεί αυτό το (τεράστιο πλέον) target group. Το ζητούμενο πάντως είναι να υπάρχουν επιλογές και ευτυχώς υπάρχουν πολλές για όλους, αρκεί να ψάχνεται κανείς. Επειδή βγήκε dumbed down Mario με touch controls, δεν σημαίνει ότι θα σταματήσει να υπάρχει το κλασικό Mario. Μπορούν να συνυπάρχουν και τα 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Καλά για να πω και εγώ την μαύρη μου αλήθεια, και εγώ που βαδίζω στα 25 και παίζοντας φανατικά και non-stop απ' τα 7 μου (ακολουθώντας όλες τις εξελίξεις κτλ.) μέχρι και πρίν 3-4 χρόνια, έχω πλέον σχεδόν βαρεθεί το μοντέρνο gaming και ότι το εκπροσωπεί. Δεν έχω ούτε την διάθεση, ούτε το κουράγιο να αφιερώσω τόσο χρόνο όσο στο παρελθόν. Ειδικότερα για την ακρίβεια όσο περνάει ο καιρός, τόσο θεωρώ την όλη φάση ένα τεράστιο waste of time..Χαρακτηριστικά η τελευταία φορά που αγόρασα παιχνίδι που δεν ήταν αθλητικός τίτλος, ήταν το 2014, και δεν μπήκα ούτε καν στον κόπο να αγγίξω το Uncharted 4 που μου χάρισε ο ξάδερφος μου αφ' ότου το τελείωσε. Πιο πολύ παίζω πλέον mobile games και old classics στο iPhone, παρά στο PS4 που μαζεύει σκόνη και ανοίγει αποκλειστικά και μόνο για 2Κ17 2-3 φορές τη βδομάδα το πολύ. Όταν και εφόσον βγούν τα Devil May Cry 5/GTA VI κτλ, τότε θα μπώ στη διαδικασία να ασχοληθώ φανατικά. Μέχρι τότε βρίσκω πολύ περισσότερο fun στα χαζοπαίχνιδα και στα old arcades που κατεβάζω στο 6S. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος999 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Νοικιασα το until dawn κ παιζω..Καλο παιχνιδακι αλλα...πολυ ταινια!!Κ πρεπει να ειναι κ μικρο!!Απλα σου δινει τη δυνατοτητα να το παιξεις 5-6 φορες για να δεις την ιστορια να εξελισσεται αλλιως,αναλογα με τις επιλογες σου!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Οποιος έχει παίξει το παιχνίδι να το δει το βίντεο. Πέθανα στο γέλιο! https://www.youtube.com/watch?v=qLT5YdBgsd0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Αλλο ένα βιντεάκι που πάει πακέτο με το παραπάνω για το θέμα movie game και συμφωνώ σχεδόν απόλυτα. https://www.youtube.com/watch?v=pvgxVCGg7KE 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aruil Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Ακόμα θυμάμαι το "meme" που είχε δημιουργηθεί από τα CAN'T FIND CAIUS COSADES1!!!oneone! με το Morrowind . To θυμήθηκα αφού το ανέφερε στο video. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaerialtwistx Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Κάτι χαλαρωτικό https://www.youtube.com/watch?v=bTPT2kv6PXw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Εντάξει ΕΠΙΚΟ βίντεο του AVGN. Ειδικά για τους παλιούς θα πάθετε πλάκα. https://www.youtube.com/watch?v=EEzJH90h3aA 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
otello_gr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 There's a hidden message in the PlayStation 2 loading screen that we all missed "The start up screen on PS2 showed different amount of towers based on how many games you played, and the height showing how long you played said game" (Based on memory card) http://www.mirror.co.uk/tech/theres-hidden-message-playstation-2-11512241 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 τι λες τωρα ρε συ? μετα απο τοσα χρονια τι βρηκανε τα παλικαρια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δεν είναι ακριβώς gaming related αλλά είναι αδερφό βίντεο που δείχνει μια εξαιρετική εικόνα του πως αισθάνεται το κοινό μας (gamers-geeks όπως θέλετε πείτε μας). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα