Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα 

Ξέρει κανείς εάν στο ico στην χάρτινη ελληνική έκδοση είχε μανυαλ ; και πόσες κάρτες είχε μέσα (ξαναλέω Ελληνική έκδοση ) 

Ευχαριστώ 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τραγικό. Οποίος και αν είναι ο λόγος. Ακόμα και θέμα license να είναι.

Σκέψου τώρα αυτό το παιχνίδι να ήταν Digital only.

Να σου πω και το χειρότερο; Σκέψου τώρα να μην είχες την δυνατότητα να έχεις κονσόλα προηγούμενης και τωρινής γενιάς και το παιχνίδι να έβγαινε σε κάποια χωρίς backwards compatibility. Δεν θα μπορούσες να το παίξεις καν!  :rolleyes:

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τρομερό βίντεο, ακριβώς αυτό που θεωρώ εδώ και χρόνια. Ανέκαθεν ήμουν arcadeάς/gameplay whore (ή αλλιώς πιουρίστας) και εδώ βλέπουμε ακριβώς αυτό που λέω. Προφανώς και δεν είναι το ίδιο για τον καθένα αλλά εδώ ο τύπος το εξηγεί πάρα πολύ ωραία. 

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό το βίντεο μπορώ να το δίνω σαν απάντηση οταν απορεί κάποιος γιατί με απογοήτευσε πολύ το reveal του καινούριου God of War.

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ καλό το βίντεο. Αντικατοπτρίζει πειστικά την διαφορά νοοτροπίας μεταξύ των 2 σχολών. Δεν ξέρω γιατί το gaming κοινό ζητάει και ευχαριστιέται με πιο απλουστευμένες μεθόδους προόδου στα games. Τόσο δύσκολα και τόσο βαρετά γίνονται τα games για τον μέσο καταναλωτή; Δεν ξέρω πως το βλέπετε εσείς αλλά προσωπικά θεωρώ ότι στο gaming όπως σε όλες τις καθημερινές ασχολίες αν δεν πασχίσεις, αν δεν ψαχτείς, αν δεν πειραματιστείς, ανακαλυψεις πράγματα, χάνεται αυτό το αίσθημα ικανοποίησης της επίτευξης ενός σκοπού/στόχου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...