NickTG Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Από τι μηχάνημα? Προτείνω Final Fantasy 6, Earthbound, Chrono Trigger, Final Fantasy 9, Vagrant Story, Parasite Eve που μου ήρθαν πρόχειρα.
ikaruga24 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 αγαπω που κανεις δεν ποσταρει ποτε σε αυτο το thread in other news σκεφτομαι να ξεκινησω κανα Jrpg στο psp [emulator] αλλα δεν ξερω τι να κατεβασω. Καμια πρόταση? thanks Το PSP είναι πίτα στα PS1 παιχνίδια οπότε έχουμε και λέμε: - Star Ocean 2 second evolution - Lunar the silver star harmony - Persona 2 innocent sin (πολύ hardcore αλλά έχει φοβερό story αν αντέξεις τα gameplay mechanics) - Valkyrie Profile: Lenneth (εξίσου hardcore αλλά ακόμα και σήμερα φρέσκο και μοναδικό gameplay) - Final Fantasy Tactics: War of the lions - Legend of heroes thrails in the sky Αυτά θεωρώ ότι είναι τα must play RPG στο PSP. 1
viper2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Από τι μηχάνημα? Προτείνω Final Fantasy 6, Earthbound, Chrono Trigger, Final Fantasy 9, Vagrant Story, Parasite Eve που μου ήρθαν πρόχειρα. Το PSP είναι πίτα στα PS1 παιχνίδια οπότε έχουμε και λέμε: - Star Ocean 2 second evolution - Lunar the silver star harmony - Persona 2 innocent sin (πολύ hardcore αλλά έχει φοβερό story αν αντέξεις τα gameplay mechanics) - Valkyrie Profile: Lenneth (εξίσου hardcore αλλά ακόμα και σήμερα φρέσκο και μοναδικό gameplay) - Final Fantasy Tactics: War of the lions - Legend of heroes thrails in the sky Αυτά θεωρώ ότι είναι τα must play RPG στο PSP. okay, απο αυτα που εμειναν, ποια εχουν το πιο mature story? thanks edit to vagrant story το κατεβασα αλλα δεν επαιζε στον emulator...
NickTG Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Εμένα παίζει κανονικά αλλά το είχα κατεβάσει για PS1 και έκανα τη μετατροπή μόνος. 1
viper2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Σε περίπτωση που δεν το ειδατε (smt shinjuku incident) https://www.dailymotion.com/video/x399emi_shin-megami-tensei-iv-final-gameplay-demonstration_videogames
ikaruga24 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 okay, απο αυτα που εμειναν, ποια εχουν το πιο mature story? thanks edit to vagrant story το κατεβασα αλλα δεν επαιζε στον emulator... Valkyrie Profile σίγουρα από όλα αυτά με κοντινό το FF Tactics. 1
NickTG Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Τελευταίο δωρεάν αντικείμενο με τους πόντους της Nortec: Κρίμα. 3
red1 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Ξανα ανακάλυψα τις χαρές του..."previous gen" κύριοι επειτα απο "κάψιμο" μηνών στην τωρινή γενιά... :-DΜetal gear rising (αγορασμένο 2η φορά και θα τερματιστεί για 4η) καθώς και το Killer ιs Dead που πάντα ήθελα να το δοκιμάσω/παίξω...Το MGR το έχουμε παίξει πολλοί εδω μέσα οποτε και δεν θα σχολιάσω, το K.I.D δε είναι αυτό ακριβώς που περίμενα απο τίτλο Suda51, jankiness γενικό, ψιλο-ρηχά συστήματα μάχης αλλά στον αισθητικό τομέα...σκίζει (οπως ολα τα games του), κρίμα για το tearing που βγάζει μάτι όμως Και μιας που μιλάμε για Suda, xρόνια τώρα θέλω να παίξω και το Lollipop Chainsaw αλλά...δεν το βρίσκω πουθενά για το Χ360 παρα μόνο για το PS3 και τα λίγα μαγαΖά που το έχουν για Χ360 στην Ελλάδα η τιμή του είναι αστεία (40+ €)...Το Shadows of the damned το έχω πάιξει οπότε είμαι comple' απο 'κει... Ενα Lollipop Chainsaw και ενα Vanquish της Platinum να βρω σε λογικές τιμές και θα είμαι ευχαριστημένος... 1
vag.patrick Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 vanquish παιζω εγω στο 3.... νταξει το παιχνιδι θαφτηκε στο πουθενα χωρις λογο...*αυλαρος το παιχνιδι 1
ikaruga24 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 To Vanquish ήταν game of the year περιεχόμενο και άσε τους άλλους να λένε για τις άλλες μετριούρες TPS που θέλουν να μου λέγονται και High class. Το Vanquish τα βάλει όλα κάτω με άνεση και φεύγει με τρομερή διαφορά από τα υπόλοιπα. Είναι το Bayonetta των TPS. Καθαρό και ανόθευτο gameplay, σωστό και προσεγμένο design και για TPS έχει μπόλικο βάθος. Τρελό replayability επίσης. Με τρέλανες τώρα, θα το ξαναπαίξω πάλι με την πρώτη ευκαιρία.
isspro98 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 2K video game ποδοσφαιρο? 'Αραγε η 2K θα δημιουργήσει κάποτε ενα video game ποδοσφαίρου? Θα είναι όντως καλύτερο απο ό,τι έχουν δεί τα μάτια μας μέχρι σήμερα στο συγκεκριμένο άθλημα-gaming?
Fulgore Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Τωρα τι ακριβως περιμενεις να απαντησουμε σε αυτο που γραφεις??? 1
Ren_of_Heavens Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 11880 και έχεις την απάντηση. Το ΜΟΝΟ που θυμάμαι. 3
tonkpils Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Ειπα να περάσω μια βολτα από την παρέα των κονσολάκιδων, τελικά αυτό το καινούργιο το Need For Speed τι λέει? Το έχει παίξει κανείς? Σε εμάς θα αργίσει, κατά τον Μάρτιο αν θυμάμαι καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα