Προς το περιεχόμενο

Console Gaming - Off-topic Συζήτηση

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαχα, το έχω original αμερικάνικο. Να ξέρεις ότι ο emulator ισως να μην παίξει το παιχνίδι λόγο prerendered backrounds. Προσπάθησα να τρέξω και τα δυο παιχνίδια αλλά μόνο το πρώτο έτρεξε και όχι πολύ καλά. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Aaaaaaand I'm baaack!!!!!! :D

Μετά απο 7 μήνες στην Κύπρο και 8μιση μήνες θητείας, επιτέλους σχεδόν όλα τελείωσαν!!

Ώρα να αναπληρώσουμε!! ;)

• Like 5

Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο topic αλλά τελευταία έκανα μια σκέψη να πάρω το skyrim και το darksouls για ps3.. Τα είχα βάλει στο μάτι από παλιά αλλά λόγω ότι σταμάτησα το gaming για λίγο καιρό και τώρα το ξανάρχισα θέλω γνώμες, αξίζει να τα πάρω;  :rolleyes:

το Dark Souls ναι, το Skyrim μόνο αν δεν έχεις pc IMHO

pc έχω αλλά όχι και τόσο gaming pc, και μιας και θα παρω το ένα στο ps3, είπα να πάρω και τα  2, και για συλλεκτικούς λόγους ;)

ναι ΟΚ δεκτόν ;)

απλά στο pc είναι καλύτερο και δεν θέλει και ιδιαίτερα δυνατό μηχάνημα... όταν το πάρεις στο PS3 να φροντίσεις να κατεβάσεις όλα τα patch γιατί το βελτιώνουν πολύ , είχε θέματα σταθερότητας στην αρχή.

• Like 1

ναι ΟΚ δεκτόν ;)

απλά στο pc είναι καλύτερο και δεν θέλει και ιδιαίτερα δυνατό μηχάνημα... όταν το πάρεις στο PS3 να φροντίσεις να κατεβάσεις όλα τα patch γιατί το βελτιώνουν πολύ , είχε θέματα σταθερότητας στην αρχή.

Άρα αξίζουν και τα 2 για αγορά; Προχοράω κανονικά; :P

Παιχνιδάρες είναι και τα δύο, ναι, κι άμα δεν έχεις να κάνεις σύγκριση άμεση μια χαρα είναι το Skyrim και στις κονσόλες (αν και άμα είχες την επιλογή, καλύτερα να το έπαιζες στο 360, το PS3 έχει ακόμα και μετά τα patches θέματα).

• Like 1

Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο topic αλλά τελευταία έκανα μια σκέψη να πάρω το skyrim και το darksouls για ps3.. Τα είχα βάλει στο μάτι από παλιά αλλά λόγω ότι σταμάτησα το gaming για λίγο καιρό και τώρα το ξανάρχισα θέλω γνώμες, αξίζει να τα πάρω;  :rolleyes:

Βασικά το καλύτερο θα ήταν να τα παίξεις και τα δύο σε pc, καθώς το skyrim έχει ένα σκασμό mods που κάνουν το παιχνίδι ακόμα πιο ενδιαφέρον και το ds δεν έχει αυτές τις βουτιές των fps που έχει στις κονσόλες άσε που τρέχει και σε 60. Κι εγώ και τα δύο τα έπαιξα στο 360 αλλά ειδικά το ds ήταν λίγο βάσανο. Στο skyrim φρόντισε να απενεργοποιήσεις όλες τις επιλογές που έχει για autosaves και κάνε save μόνος σου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...