Προς το περιεχόμενο

Console Gaming - Off-topic Συζήτηση

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

H κονσόλα δεν είναι "κρίμα" και ούτε καν υποτιμημένη. Αυτοί που ξέρουν την έχουν ξεζουμίσει και απλά απολαμβάνουν gameplay. Τα παιχνίδια που έχουν βγεί και αναμένονται είναι υπεραρκετά για να δικαιολογήσουν το κόστος της κονσόλας και it only gets better.

300 ώρες έχω γράψει από τέλη Ιουλίου και ο χρόνος μου είναι περιορισμένος. Ειδικά με αυτό το Monster Hunter δεν ξέρω τι θα γίνει, έχω κάνει όλα τα άλλα games στην άκρη για την πάρτη του. Έχω γράψει 180 ώρες και παίζω κάθε φορά με τον ίδιο ενθουσιασμό. Κάτι μου λέει ότι πάω για τετραψήφιο αριθμό ωρών σε αυτό το παιχνίδι. Για να δούμε..  :-D

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

^ Ωραίο και καλογραμμένο post monsieur ;)

Απο 'κει και πέρα, το είπες μόνος σου φίλτατε, "αν κάποιος δεν έχει ένα "Βασικό" pc τότε ναι πιθανότατα ένα ps4 να είναι καλή λύση και μάλλον καλύτερη απο WiiU" - θα σταθώ γι'αλλη μια φορά σ'αυτό, πολλοί απο εμάς ΔΕΝ έχουν και δεν σκοπεύουν να κανουν gaming PC, πιο απλά δεν γίνεται να το πω, δεν νομίζω να είναι τόσο δυσνόητο concept φίλε, ενα laptop έχω και το έχω για δουλειά/media, σαν και εμένα πολλοί, μη νομίζεις επειδή για χρήστες σαν εσένα που το εχουν και χομπυ το PC και αλλάζουν Gfx cards ανα τόσο το κάνουν και ολοι, αλλες προτεραιότητες, ενδιαφέροντα κτλπ κτλπ ο καθένας απο εμάς ;)

Αυτο προσπαθώ να πώ, αν κάποιος - στη παρούσα φάση - ψάχνει ενα "entertainment box" , οπως είπες και εσύ, ενα PS4 ή ΧΟΝΕ ενδεχομένως να αποτελούν καλύτερη επιλογή.

Σχετικά με τα fanboyλικια, ημουν παντα mutli-platform χρήστης αλλά πλέον δεν βλέπω τον λόγο, απαιτείται πολύς χρόνος ο οποίος δεν είναι διαθέσιμος όπως παλαιότερα και τα "πεταμένα" χρήματα φίλε...πολλά, το να καθομαι 24/7 πάνω απο κονσόλες (για να τα προλάβεις ολα)...δεν...Όπως είπα και πάνω, θέμα προτεραιοτήτων είναι και οχι fanboy-ισμου.

Και σε καμια περίπτωση δεν προσπαθω να αποτρεψω κανεναν απο την αγορά WiiU, την άποψη μου παρέθεσα, στην τελική, διάλογο/συζήτηση κάνουμε ,ορθά ? ;)

Συμφωνούμε και συζητάμε πάνω απο όλα. Κουβέντα να γίνεται. Οπότε καταλήγουμε στο απλό και λογικό "ο καθένας με o,τι τον διασκεδάζει" και κυρίως με o.τι του χρειάζεται. Δεν υπάρχουν universal αλήθειες.

Η προτροπή μου αν κάποιος ψάχνει ένα entertainment box όπως λές είναι η αναβάθμιση/αγορά υπολογιστή με ένα πολύ μικρό budget. As we speak σε έχω στη δεύτερη οθόνη μαζί με ένα stream ενώ παράλληλα παίζω shadows στη δίπλα ( με το dual shock του ps). Υπο φυσιολογικές συνθήκες δε θα "καθόμουν" να παίξω τώρα αλλα μιάς και είμαι στο pc ούτως η άλλως, μπορώ και έχω αυτό το on/off που μου είναι πολύ πιο εύκολο σε σχέση με το να έπρεπε να αφιερωθώ στον καναπέ μου και να πώ "και τώρα παίζουμε". Είναι πιο εύκολο και πρακτικά και ψυχολογικά. Βέβαια ήμουν και θα είμαι κονσολάκιας αλλα στην προκειμένη δεν μπορώ να μην αποδεχτώ τη βόλεψη που έχω με το pc και το vfm. Ιδιαίτερα όταν με ένα απλό hdmi παίζεις κανονικότατα και σαλόνι.

Φυσικα και ειναι αποκλειστικα αν θελεις να τα εχεις σε κονσολα. Στο wiiu για παραδειγμα δεν μπορει να τα βρεις και μη βαζουμε και το pc γιατι καποιος μπορει να μη θελει pc gaming. Για αυτο το λογο το wiiu ειναι τριτο σε προτιμηση γιατι ειναι συνοδευτικο.

Εγώ εχω μαθει οτι κονσολα παιρνεις για να ευχαριστηθεις παιχνιδι και το WiiU προσφερει απλετο ποιοτικο παιχνιδι περα απο οποιαδηποτε αλλη κονσολα τελευταιας γενιας και διαθετει και τα καλυτερα features. Απο εκει και περα δεν μπορω να ασχοληθω παραπανω με το θεμα. Θες γαμηστερα παιχνιδια; Θα παρεις (και) WiiU, τοσο απλα. Δεν θες και γουσταρεις φανμπουλικι...κατσε με οτι νομιζεις οτι σε γεμιζει. 

Στο κατω κατω της γραφης το αρχικο Point δεν ηταν αυτο αλλα τα διπλα στανταρ και η κατευθυνομενη προδιαθεση των διαφορων site για μπολικο bait clicking και δημιουργια αρενας για τα φανμπους εναντιον εταιριων (συγκεκριμενα Nintendo) που δεν τα χωνουν για υποστηριξη. 

Εγώ εχω μαθει οτι κονσολα παιρνεις για να ευχαριστηθεις παιχνιδι και το WiiU προσφερει απλετο ποιοτικο παιχνιδι περα απο οποιαδηποτε αλλη κονσολα τελευταιας γενιας και διαθετει και τα καλυτερα features. Απο εκει και περα δεν μπορω να ασχοληθω παραπανω με το θεμα. Θες γαμηστερα παιχνιδια; Θα παρεις (και) WiiU, τοσο απλα. Δεν θες και γουσταρεις φανμπουλικι...κατσε με οτι νομιζεις οτι σε γεμιζει. 

Στο κατω κατω της γραφης το αρχικο Point δεν ηταν αυτο αλλα τα διπλα στανταρ και η κατευθυνομενη προδιαθεση των διαφορων site για μπολικο bait clicking και δημιουργια αρενας για τα φανμπους εναντιον εταιριων (συγκεκριμενα Nintendo) που δεν τα χωνουν για υποστηριξη. 

Φυσικα και καποιος να παρει wiiu αν τον καλυπτει αλλα η συζητηση ξεκινησε αν δεν κανω λαθος με το ποσο τραγικη χρονια ειχε το ps4 σε σχεση με το wiiu κατι που κατα τη γνωμη μου δεν ευσταθει.Και φυσικα επειδη ειτε αρεσει ειτε οχι τα νουμερα πωλησεων λενε πολλα πραγματα ειτε λεγεται ps4,iphone κλπ. 

Οσο και το εαν τα χωνουν δεν ξερω αλλα δεν νομιζω η sony για παραδειγμα αυτη τη περιοδο να εχει λεφτα για πεταμα...

Φυσικα και καποιος να παρει wiiu αν τον καλυπτει αλλα η συζητηση ξεκινησε αν δεν κανω λαθος με το ποσο τραγικη χρονια ειχε το ps4 σε σχεση με το wiiu κατι που κατα τη γνωμη μου δεν ευσταθει.Και φυσικα επειδη ειτε αρεσει ειτε οχι τα νουμερα πωλησεων λενε πολλα πραγματα ειτε λεγεται ps4,iphone κλπ. 

Οσο και το εαν τα χωνουν δεν ξερω αλλα δεν νομιζω η sony για παραδειγμα αυτη τη περιοδο να εχει λεφτα για πεταμα...

Το PS4 ειχε οντως τραγικη πρωτη χρονια. Εκτος απο τις απιστευτες Multiplatform μετριοτητες ειχες να ασχοληθεις και με τις μετριοτητες exclusive του. Ολα αυτα καπακι με τους μοχλους που ξεφτιζουν, με apps που δεν υπαρχουν, με features που τα ειχαν χεσμενα και γενικα μια εικονα beta κονσολας που βγηκε νωρις στην αγορα. 

Τα νουμερα δεν λενε την αληθεια, το μονο που λενε ειναι το ποσο γαματο τμημα μαρκετινγκ εχει η Sony (apple και λοιπες εταιριες) καθως και το κοινο στο οποιο απευθυνονται που ειναι αλλη βαρια συζητηση που δεν θα κανουμε εδω. Α και το τμημα playstation της Sony μια χαρα τα εχει τα λεφτακια για οτιδηποτε θελει. 

Επειδη μαλλον δεν βγαινει νοημα καθως αν για σενα ηταν τραγικη η χρονια του ps4 για μενα ηταν χειροτερη απογοητευση το wiiu και ακολουθω την nintendo απο nes....ο καθενας με τις επιλογες του... 

Παιδιά πως μπορώ να αναγνωρίσω ένα counterfeit dualshock 3 πριν το αγοράσω ?

Σκέφτομαι το άσπρο. (εμπιστεύεστε κανένα μαγαζί από αυτά ?)

http://www.skroutz.gr/s/5610627/Sony-DualShock-3-Wireless-Controller-White.html

Βλέπω ο τύπος πήρε ένα πακεταρισμένο αλλά fake.

http://forums.penny-arcade.com/discussion/141768/the-great-search-for-the-mythical-pearl-white-dualshock-3

Να θέσω το ερώτημα αλλιώς, έχει πάρει κανείς dualshock 3 από το skroutz (συσκευασμένο) και να του βγήκε counterfeit ?

Επίσης, αυτή η έκδοση του Dark Souls είχε βγει στην Ελλάδα ?

https://www.flickr.com/photos/ayiu/9637556090/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι μόνο τα άσπρα. To άσπρο με ενδιαφέρει. Θα ήθελα ένα τελευταίο αριστούργημα εργονομίας πριν πάρω το PS4.

DualShock3WhiteTopMarkings.jpg

Επεξ/σία από RedPanda

LittleBigPlanet 1: 9 hours

LittleBigPlanet 2: 6,5 hours

LittleBigPlanet 3: 5 hours

http://www.howlongtobeat.com/

Η Sony πρέπει να πάρει μαθήματα από την Nintendo για το πως να διαχειρίζεται τα IPs της.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...