ikaruga24 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Το έχω βαλει φυσικα και στο αναλογο τοπικ αλλα δεν γινεται να μην το βαλω μεσα στο off-topic καθως προκειται για μια απο τις ποιο πετυχημενες και αστειες μιμησεις για οσους ξερουν και καταλαβαινουν. Γελαω με τα σχολια με τους "πικραμενους" που δεν εχουν ιχνος χιουμορ πανω τους. Πραγματικα τους λυπαμαι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Κάτι ενδιαφέρον, έχοντας υπόψη μια συζήτηση που κάνει κύκλους κατά καιρούς εδώ σχετικά με το ποια αγορά είναι πιο κερδοφόρος, αυτή των PC ή των κονσολών. Το Minecraft έχει πλέον περισσότερες πωλήσεις σε κονσόλες (εννοούμε μόνο PS360, φυσικά, ακόμα δεν έχει βγει στις νέες), απ' ό,τι σε PC και Mac. http://www.eurogamer.net/articles/2014-06-26-minecrafts-console-versions-have-now-outsold-minecraft-on-pc-mac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Κάτι ενδιαφέρον, έχοντας υπόψη μια συζήτηση που κάνει κύκλους κατά καιρούς εδώ σχετικά με το ποια αγορά είναι πιο κερδοφόρος, αυτή των PC ή των κονσολών. Το Minecraft έχει πλέον περισσότερες πωλήσεις σε κονσόλες (εννοούμε μόνο PS360, φυσικά, ακόμα δεν έχει βγει στις νέες), απ' ό,τι σε PC και Mac. http://www.eurogamer.net/articles/2014-06-26-minecrafts-console-versions-have-now-outsold-minecraft-on-pc-mac οι πωλήσεις όλων των κονσολών μαζί πέρασαν τις πωλήσεις του pc. am I supposed to be impressed ? εμ αλιμονο αν 2 δημοφιλη μηχανηματα δεν καταφερναν να ξεπερασουν 1 δημοφιλες μηχανημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Σίγουρα δεν πόσταρα με σκοπό να εντυπωσιάσω εσένα συγκεκριμένα πάντως Απλώς έχω δει να επαναλαμβάνεται συχνά ότι υπάρχει πολύ μεγαλύτερο κοινό στο PC απ' ό,τι στις κονσόλες. Αν ούτε το Minecraft δεν μπορεί να το μεταφράσει αυτό σε πωλήσεις δε νομίζω να χρειάζονται θεωρίες συνωμοσίας μετά για να εξηγήσουμε το γιατί η Ubi και η κάθε Ubi το αφήνει σε τελευταία μοίρα ως πλατφόρμα. Και οι "όλες" κονσόλες μαζί είναι 2. Οπως και το PC και το Mac είναι δύο. Just sayin... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 http://screenburn.kotaku.com/final-fantasy-inspired-bookmark-1594397892/+Fahey 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metallica 13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Για τους παλιους..ερχονται ωραια πραγματα!stay tuned..!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Σίγουρα δεν πόσταρα με σκοπό να εντυπωσιάσω εσένα συγκεκριμένα πάντως Απλώς έχω δει να επαναλαμβάνεται συχνά ότι υπάρχει πολύ μεγαλύτερο κοινό στο PC απ' ό,τι στις κονσόλες. Αν ούτε το Minecraft δεν μπορεί να το μεταφράσει αυτό σε πωλήσεις δε νομίζω να χρειάζονται θεωρίες συνωμοσίας μετά για να εξηγήσουμε το γιατί η Ubi και η κάθε Ubi το αφήνει σε τελευταία μοίρα ως πλατφόρμα. Και οι "όλες" κονσόλες μαζί είναι 2. Οπως και το PC και το Mac είναι δύο. Just sayin... οτι υπαρχουν πολλοι παικτες υπαρχουν. απλα διαιρουνται σε πολλες διαφορετικες ομαδες που τους αρεσουν και διαφορετικα παιχνιδια. αλλοι παιζουν μονο simulators οπως το euro track,αλλοι fps,αλλοι μονο moba,mmo,fps,rpg... και εκτος αυτου,ακομα και αν το pc (window εννοω) ξεπερνα σαν αριθμο παικτων τον αριθμο παικτων μιας κονσολας,αυτο δε σημαινει οτι ξεπερνα και τον αριθμο δυο κονσολων. το LOL για παραδειγμα εχει 67 εκατομμυρια ενεργους παικτες. http://www.forbes.com/sites/insertcoin/2014/01/27/riots-league-of-legends-reveals-astonishing-27-million-daily-players-67-million-monthly/ αυτο δε σημαινει πως ολοι οσοι θα παιξουν LOL θα παιξουν και minecraft,ουτε και οτι ολοι οι pc gamers παιζουν LOL. τωρα απο κει και περα η ubisoft συγκεκριμενα μαζι με την EA ειναι οι χειροτερες εταιριες στο gaming - γενικα ανεξαρτητου πλατφορμας. αν και δεν θα ελεγα οτι αφηνουν το pc σε τελευταια μοιρα αλλα μαλλον το wii u. αλλα δε χαιρομαι για αυτο. θα ηθελα και το wii u να ειχε πολλα παιχνιδια και υποστηριξη. γενικα πιστευω θα ηταν καλυτερο να εφτιαχναν οι εταιριες καθε παιχνιδι ωστε να ειναι καλο για καθε πλατφορμα και να χρησιμοποιουν τις δυνατοτητες της στο μαξιμουμ για να ειναι καλυτερα τα παιχνιδια και να τα ευχαριστιομαστε περισσοτερο. οτι πλατφορμα και να 'χουμε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Ο,τι έγραψες ήταν ακριβώς το point μου Τώρα, για το τελευταίο που λες, αυτό θα ήταν το ιδανικό, αλλά νομίζω ότι είναι ανέφικτο όταν έχεις τόσα διαφορετικά συστήματα, ακόμα κι αν είναι αρκετά παρόμοια μεταξύ τους. Ο μόνος τρόπος να γίνει αυτό είναι να τεθεί ένα στάνταρ πλατφόρμας, ας πούμε, και όλα να τρέχουν παντού. Οπως με τα DVD ή τα blu ray players. Ισως και να καταλήξει εκεί κάποτε η φάση, αν ποτέ φτάσουν οι γραμμές σε τέτοιο σημείο ώστε να λειτουργούν άψογα οι streaming υπηρεσίες. Να στριμάρουμε δηλαδή τα παιχνίδια σε οποιαδήποτε συσκευή μπορεί να δείξει εικόνα και να δεχτεί ένα χειριστήριο. Μακρινό μέλλον πολύ αυτό, όμως, και με τα δικά του πρόβληματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metallica 13 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 silent hill μαγκες να γουσταρουμε..οποιος θελει ας μας στηριξει με μια εγγραφη..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Μολις τωρα εκανα ενα πολυ γρηγορο περασμα απο ορισμενα παλια παιχνιδια που ξαναβρηκα απο εποχη Snes και Mega drive και μπορω να πω οτι εχω γινει pussy σε σχεση με τι ημουν? Super ghouls and ghosts? Οχι...μου εσπασε τα μουτρα. Contra 3 alien wars?? Με τσακισε απο την πρωτη πιστα και στη δευτερη ηδη κοιτουσα για continue με 7 lives ανα credit. Ισως το Demons Crest??? Σοβαρα μιλαμε τωρα? Τι ηρωας που ημουν τοτε που το τελειωσα? Μιλαμε για δυσκολια τωρα, οχι βλακεις. Super Castlevania 4 ή Castlevania bloodlines? Οχι...και αυτα μου εσπασαν τα μουτρα. Ενταξει σαφεστατα και πρεπει να ξαναμπω στη λογικη του "παλιου" παιχνιδιου αλλα ημουν περιεργος να δω με τι ευκολια θα μπορουσα να πιασω ενα τετοιο παιχνιδι θυριο σημερα και απο οτι ειδα απλα δεν...Μου εκανε τρομερη εντυπωση καθως τετοια παιχνιδια τα ετρωγα με το κουταλι μια φορα και εναν καιρο. Τωρα μεσα σε περιπου 1 ωρα μεταπηδουσα απο το ενα παιχνιδι στο αλλο (περιπου 7 λεπτα στο καθε παιχνιδι ξοδεψα που σε παλιο παιχνιδι ειναι αρκετος χρονος) και απλα με τσακιζαν και καταγουσταρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Όπως μερικοί ίσως διαβάσατε στο Now Playing thread, "το καθήκον με καλεί". Απο αύριο και για εννέα μήνες, δε νομίζω να είμαι πολύ ενεργός και απ' οτι φαίνεται, θα μείνω αρκετά πίσω. Καλό λιώσιμο λοιπόν, και παίξτε λίγο και για 'μένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Όπως μερικοί ίσως διαβάσατε στο Now Playing thread, "το καθήκον με καλεί". Απο αύριο και για εννέα μήνες, δε νομίζω να είμαι πολύ ενεργός και απ' οτι φαίνεται, θα μείνω αρκετά πίσω. Καλό λιώσιμο λοιπόν, και παίξτε λίγο και για 'μένα. Θα περασουν μωρε και δεν θα το καταλαβεις.Υπομονη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Όπως μερικοί ίσως διαβάσατε στο Now Playing thread, "το καθήκον με καλεί". Απο αύριο και για εννέα μήνες, δε νομίζω να είμαι πολύ ενεργός και απ' οτι φαίνεται, θα μείνω αρκετά πίσω. Καλό λιώσιμο λοιπόν, και παίξτε λίγο και για 'μένα. Είναι και τι/που θα τύχεις, αλλά μετά τον πρώτο μήνα της βασικής εκπαίδευσης (ή μάλλον το πρώτο δεκαπενθήμερο μέχρι να ορκιστείτε -που δεν θα έχετε άδειες) ενδέχεται* να έχεις μπόλικο χρόνο στα χέρια σου που δε θα ξέρεις τι να τον κάνεις. Καλές διακοπές! (πάρε ένα καλό backup της τρέχουσας brain state γιατί μετά 9 μήνες θα χρειαστείς system restore ) * Για το μεγαλύτερο μέρος της θητείας μου δεν έτυχα σε τέτοια περίπτωση (...!$!@$@), ωστόσο φιλαράκια σε άλλα πόστα (ίδια μονάδα) ή σε γειτονικές μονάδες και άλλα στρατόπεδα είχαν λιώσει στο gaming (portable consoles ή net cafe). Από την άλλη είναι μια καλή ευκαιρία... αποτοξίνωσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα