Προς το περιεχόμενο

Console Gaming - Off-topic Συζήτηση

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το θάψιμο της Remedy από το xbox ήταν μεγαλύτερη απώλεια από το θάψιμο της Rare. Η rare είχε ήδη δείξει σημάδια πτώσης ενώ η Remedy γινόταν όλο και καλύτερη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το θάψιμο της Remedy από το xbox ήταν μεγαλύτερη απώλεια από το θάψιμο της Rare. Η rare είχε ήδη δείξει σημάδια πτώσης ενώ η Remedy γινόταν όλο και καλύτερη.

Τι εννοείς; Πώς θάφτηκε η Remedy; 

lol εσυ εισαι που δεν ειχες ατζεντα τελικα....

Δε νομίζω να έγινε τίποτα. "Nothing to see here" (με νότια αμερικανική προφορά :P

Εγώ δεν καταλαβαίνω το κομμάτι από το Alan Wake τι σημαίνει. Το AW ήταν η αρχή της ταφής ή το τελευταίο καλό παιχνίδι πριν θαφτεί η Remedy; (Επειδή και η Rare μια χαρά παιχνίδι έβγαλε στο launch του 360, οπότε παίζει κανένας παραλληλισμός τέτοιος; )

Δεν ξέρω αν κάνω καλά που ποστάρω εδώ.

Ψάχνομαι για ακουστικά κυρίως για τα παιχνίδια και μετα καμιά μουσικούλα. Εντάξει τη μουσική δεν έχω τόσο θέμα να βάζω τιέζα τα ηχεία ωστε να  ακούνε και οι γείτονες αλλά τα πιστολίδια απο το COD για παράδειγμα θα ήθελα να τα κρατάω για την πάρτη μου. :)

Έχει κανένας άποψη επι του θέματος: http://www.public.gr/product/gaming/accessories/pc-controllers/audio/razer-hammerhead-gaming-headset-mayro/prod5080078pp/?affiliateId=linkwise&lkws_469=52f1f3f5-4d28-3134-ec2c-da0f2e15ded8

Εχω ακούσει οτι η razer είναι όλο εφέ και απο ουσία $$. Κανουν 52 ευρώ :fear:

Αξίζουν λοιπόν τα λεφτά τους? Γιατι έλεγα να πάρω κάτι καλό. Όχι άμεσα βέβαια αλλά το ψάχνω.

Επίσης δεν έχω καταφέρει να συνδέσω ποτέ μου ακουστικά στην τηλεόραση μου. Δεν έχει υποδοχή για ακουστικά όπως αυτή των mp3 player και των κινητών. Έχει τις 5 κλασικές υποδοχές που συνδέεις το 360. Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό?

Όπως καταλαβαίνεται είμαι άσχετος. Όποιος έχει όρεξη ας μου απαντήσει.

παμε ενα ενα.
απο ποια κονσολα θελεις να παρεις τον ηχο?
για να σου πουμε καμια καλη λυση, πχ καποιες περνουν και ασυρματα ακουστικά.

παμε ενα ενα.

απο ποια κονσολα θελεις να παρεις τον ηχο?

για να σου πουμε καμια καλη λυση, πχ καποιες περνουν και ασυρματα ακουστικά.

Απο ps3 και wii u.

Γι' αυτό φαντάζομαι η λύση θα είναι να βρώ κάτι που να συνδέεται με την τηλεόραση.

χαχα ikaruga μα τι στραβάδι που είμαι. Ήμουν έτοιμος να σου πω πως δεν έχει γιατι όντως το είχα τσεκάρει ξανά.

Τελος πάντων το κοίταξα πάλι. Αν τα 3.5mm (RGB/DVI) που λές είναι το κλασικό βύσμα των ακουστικών τότε, ναι έχει. 

Παρ' όλα αυτα λέει audio in και δοκίμασα τα ηχεία αλλα συνεχίζει να παίζει απο την τηλεόραση ο ήχος. Εψαξα λίγο στις ρυθμίσεις αλλα δε βρήκα κάτι.

Φυσιολογικα θα εχει και αλλη μια τετοια υποδοχη που να λεει audio-out. Τσεκαρε ξανα. Αν δεν εχει audio-out 3.5mm τσεκαρε για RCA ή optical υποδοχες. Δεν γινεται να μην εχει η τηλεοραση κατι απο αυτα. 

Δεν έχει ρε γμτο. Εψαξα και το manual!

Υπάρχει καμια λύση? Έκανα αναζήτηση στο skroutz audio out adaptor και μου έβγαλε αυτά: https://www.skroutz.gr/search?keyphrase=audio+out+adaptor

RCA female (που θα πάρεις ήχο από το composite καλώδιο του PS3) σε 3.5 jack female που θα βάλεις τα ακουστικά.

$T2eC16d,!)UFIbsI3qe0BSS74i382g~~60_35.J608-1025-thickbox.jpg

Η Remedy δεν έχει πρόβλημα...

Ανοησίες, δεν θάφτηκε το alan wake ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...