klainmaingr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 YEAH! Καιρός ήταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θου-Βου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Αν δε κανω λαθοs ο Rick του GTA5 στο βιντεο που μολιs ειδα ειναι μπλεγμενοs με την μαφια των Ζωνιανων {κρητη} Και στο παιχνιδι εχει τιs πολειs Χανια και Ηρακλειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 You got rickrolledddddddddd Ότι να'ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kabamaru21 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 shame on you klain.. και μπηκα με χαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 ø„¸¨°º¤ø„¸¸„ø¤º°¨¸„ø¤º°¨ ¨°º¤ø„¸ I'M FLAGGIN THIS¸ „ø¤º°copy and paste ¸„ø¤º°¨ GAY BULLSHIT ``°º¤ø„¸ this if you think ¸„ø¤º¸„ø¤º°¨¨°º¤ø„¸¨°º¤ø„ this vid is bullshit ill acualy do it i actually did Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Ναι Tilemaxx είναι συνηθισμένα συμπτώματα του rickrolling.. Get over it Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Ναι Tilemaxx είναι συνηθισμένα συμπτώματα του rickrolling..Get over it lulz:lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Για κάποιο λόγο δεν έχω καμία όρεξη να ανοίξω το xbox τελευταία.. Λίγο psp και ds μόνο σε sessions του μισάωρου... Δεν μου πάει η καρδία να κάτσω να λιώσω.. Θα ζήσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_who Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Για κάποιο λόγο δεν έχω καμία όρεξη να ανοίξω το xbox τελευταία..Λίγο psp και ds μόνο σε sessions του μισάωρου... Δεν μου πάει η καρδία να κάτσω να λιώσω.. Θα ζήσω; θέλεις γιατρό επειγόντως!!! τρέχα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Για κάποιο λόγο δεν έχω καμία όρεξη να ανοίξω το xbox τελευταία..Λίγο psp και ds μόνο σε sessions του μισάωρου... Δεν μου πάει η καρδία να κάτσω να λιώσω.. Θα ζήσω; έχω πάθει το ίδιο... δεν θυμάμαι από που ανοίγει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Halo 3 reaches 1 Billion matches and 64k years of play time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Ναι το πήρε κάπου το μάτι μου αυτό.. 64 αιώνες.. play time! OMFG! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 64 αιώνες.. play time! και ούτε ένα δευτερόλεπτο δικό μου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Online ούτε δικό μου... Θα είχε ενδιαφέρον να σκεφτεί κανείς τι θα μπορούσε να γίνει αν όλες αυτές οι ώρες είχαν αξιοποιηθεί πιο εποικοδομητικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα