RedPanda Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Τα παιχνίδια δεν είναι exclusive εξαιτίας κάποιας συμφωνίας αλλά επειδή δεν υπάρχει άλλη πλατφόρμα για αυτό το είδος. Το Witcher 2 είναι δυτικό παιχνίδι και δεν έχει ίδιες απαιτήσεις στο localization και στην προώθηση.Αυτό που θέλω να πω είναι πως ακούω τρομερό "θόρυβο" σε κάθε φόρουμ για παιχνίδια του είδους από άτομα που έχουν την συνήθεια να κατηγορούν ότι FF έχει βγει τα τελευταία 10 χρόνια (όχι ότι θέλω να υπερασπιστώ την σειρά). Οπότε ναι, για τόσο θόρυβο για ένα πάλαι ποτέ κραταιό είδος, αυτές οι πωλήσεις είναι πράγματι χαμηλές. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2013 από RedPanda Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Αυτα ειναι χαζα (για τις χαμηλες πωλησεις). Οι πωλησεις ΔΕΝ ειναι χαμηλες απο οποια πλευρα και αν το κοιταξουμε. 1 μυριο πωλησεις για παιχνιδια που εχουν μηδενικη διαφημηση και στηριζονται καθαρα στο ποσο ασχολειται ο gamer ο ιδιος με το ειδος δεν μπορεις να το θεωρησεις χαμηλες πωλησεις. Βαλε το γεγονος οτι οι παλαι ποτε gamers που επαιζαν (και παιζουν) αυτα τα παιχνιδια εχουν μεγαλωσει και προφανεστατα οι δυνατοτητες του να κατσει να ασχοληθει με ενα τετοιο επικο παιχνιδι ειναι καπως δυσκολο. Το βλεπω και απο την παρτυ μου, ενω βλεπω παιχνιδια που ΓΟΥΣΤΑΡΩ με το που το πιασω στα χερια μου απλα το παραταω γιατι σκεφτομαι το ποσο χρονο χρειαζεται για να το γουσταρω. Βαλε και το γεγονος οτι αυτη η γενια επι της ουσιας η Ιαπωνια το "γυρισε" σε προσπαθεια να κανει τα παιχνιδια οσο ποιο δυτικοποιημενα γινεται και τα καλα RPG του παρελθοντος πλεον δεν υπαρχουν. Δεν ειναι τυχαιο που τα μοναδικα ονοματα που ακους σε οτι αφορα τα J-RPG ειναι το Ni no kuni, τα Mega Ten και το Xenoblade. Ολοι οι αλλοι. Οχι δεν βαζω μεσα τα Demon/Dark souls γιατι ειναι "western" type RPG παιχνιδια απλα φτιαγμενα απο Ιαπωνες. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2013 από ikaruga24 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedPanda Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Σεβαστή η γνώμη σου αλλά δεν τη συμμερίζομαι. Το ότι δεν έχουν διαφήμιση δεν είναι δικαιολογία από την στιγμή που πολλά παιχνίδια πουλάνε εξαιτίας του "word of mouth". Άντε, να πω το Resonance of fate ήταν ιδιότροπο παιχνίδι για πολύ καμένους αλλά παιχνίδια σαν τα Ni no kuni & Tales of Xillia ήταν απλά ανοιχτά και προσιτά για όλο τον κόσμο και κυρίως καταπληκτικά. Δεν ότι είναι για "niche" κοινό που λένε μερικοί, για niche είναι το Disgaea, εγώ μιλάω για ότι πιο αντιπροσωπευτικό υπάρχει στα κλασσικότατα κονσολάδικα rpg και με ενοχλεί που πάρα πολύ καλά παιχνίδια δεν πάνε καλά. Όπως και να'χει... Fallout 3 ! Δεν έχω παίξει ποτέ, πάντα άκουγα να το παινεύουν, το έβαλα και... βλέπω γραφικά System Shock 2. Ποιος θα μου πει περί τίνος πρόκειται ? Oblivion με όπλα ?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Σεβαστή η γνώμη σου αλλά δεν τη συμμερίζομαι. Το ότι δεν έχουν διαφήμιση δεν είναι δικαιολογία από την στιγμή που πολλά παιχνίδια πουλάνε εξαιτίας του "word of mouth". Άντε, να πω το Resonance of fate ήταν ιδιότροπο παιχνίδι για πολύ καμένους αλλά παιχνίδια σαν τα Ni no kuni & Tales of Xillia ήταν απλά ανοιχτά και προσιτά για όλο τον κόσμο και κυρίως καταπληκτικά. Δεν ότι είναι για "niche" κοινό που λένε μερικοί, για niche είναι το Disgaea, εγώ μιλάω για ότι πιο αντιπροσωπευτικό υπάρχει στα κλασσικότατα κονσολάδικα rpg και με ενοχλεί που πάρα πολύ καλά παιχνίδια δεν πάνε καλά. Όπως και να'χει... Fallout 3 ! Δεν έχω παίξει ποτέ, πάντα άκουγα να το παινεύουν, το έβαλα και... βλέπω γραφικά System Shock 2. Ποιος θα μου πει περί τίνος πρόκειται ? Oblivion με όπλα ?! παιζουν οι γριες με δαυτο @LONDON. επισης να μου ελεγες τa SMT[adult] για niche, θα σου απανταγα παει και ερχεται in other news http://www.ps3hax.net/2013/12/pedantic-port-begging-bayonetta-2-producer/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Fallout 3 ! Δεν έχω παίξει ποτέ, πάντα άκουγα να το παινεύουν, το έβαλα και... βλέπω γραφικά System Shock 2. Ποιος θα μου πει περί τίνος πρόκειται ? Oblivion με όπλα ?! Σιγά μην είχε και γραφικά του πρώτου Half Life Τι σημαίνει το "Oblivion με όπλα"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Argonautis46 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μα τι ωραίο παιχνιδάκι φαίνεται αυτο το journey δε το ήξερα και μάλλον θα το τσιμπίσω. Δε θυμίζει κλασικό game. Ξέρουμε κανα άλλο ετσι περίεργο παιχνιδάκι σαν και αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 flower Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Σεβαστή η γνώμη σου αλλά δεν τη συμμερίζομαι. Το ότι δεν έχουν διαφήμιση δεν είναι δικαιολογία από την στιγμή που πολλά παιχνίδια πουλάνε εξαιτίας του "word of mouth". Άντε, να πω το Resonance of fate ήταν ιδιότροπο παιχνίδι για πολύ καμένους αλλά παιχνίδια σαν τα Ni no kuni & Tales of Xillia ήταν απλά ανοιχτά και προσιτά για όλο τον κόσμο και κυρίως καταπληκτικά. Δεν ότι είναι για "niche" κοινό που λένε μερικοί, για niche είναι το Disgaea, εγώ μιλάω για ότι πιο αντιπροσωπευτικό υπάρχει στα κλασσικότατα κονσολάδικα rpg και με ενοχλεί που πάρα πολύ καλά παιχνίδια δεν πάνε καλά. Όπως και να'χει... Fallout 3 ! Δεν έχω παίξει ποτέ, πάντα άκουγα να το παινεύουν, το έβαλα και... βλέπω γραφικά System Shock 2. Ποιος θα μου πει περί τίνος πρόκειται ? Oblivion με όπλα ?! Δεν παει ετσι, καποια ειδη παιχνιδιων ειναι niche απο μονα τους. Τα σωστα και σοβαρα RPG ολων των κατηγοριων εχουν niche κοινο. Ακομα και αντιπροσωπευτικο να ειναι καποιο παιχνιδι απο μονο του μπορει να αποτελει εμποδιο για μη gamers. Ειδικα οσο ανεβαζεις δυσκολια και πολυπλοκοτητα τοσο ποιο niche γινεται ενα ειδος. Θυμασαι τα dungeons and dragons? Μπορει πραγματικα ο οποιοσδηποτε να παιξει με επιτυχια ενα κλασσικο παιχνιδι DnD? Για ποιο λογο νομιζεις οτι "απλοποιηθηκε" το κλασσικο RPG συστημα ανα τα χρονια? Γενικα οποιοδηποτε ειδος/κατηγορια φτιαχνεται και χρειαζεται να μαθεις καποια βασικα πραγματα και να μπεις στην ψυχολογια του αυτοματα θεωρειται niche τιτλος. Οσο περισσοτερα απαιτει απο εσενα τον παικτη να μαθεις γι αυτο τοσο ποιο niche ειναι. Ας παρουμε σαν παραδειγμα τα fighting παιχνιδια. Το Tekken/Soul Calibur δεν ειναι niche γιατι ο καθενας μπορει να το παρει στα χερια του και να αποκτησει σιγα σιγα ενα βαθμο οικειοτητας και να παιξει να το ευχαριστηθει. Αντιθετα ενα παιχνιδι οπως το Virtua Fighter ή το Blazblue απαιτει απο εσενα τον παικτη να δωσεις πολυ βαση στις βασικες τεχνικες του πριν μπορεσεις να αρχισεις να μαθαινεις τους χαρακτηρες του και συνεπως θεωρουνται niche hardcore επιπεδου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Και ναι η αγαπημένη μας Capcom ξαναχτυπά http://www.escapistmagazine.com/news/view/130537-Capcom-Pulls-Marvel-vs-Capcom-From-Digital-Stores Marvel VS Capcom 2 και 3 τέλος απο PSN/Live. Τουλάχιστον θα μπορούσε να δικαιολογήσει την κίνηση αλλά δεν μας κάνει τη χάρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Ποιος θα βγει νικητης; http://www.youtube.com/watch?v=U3d_I5x-3QY 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Χαχαχα πόσο γαμάτο; Oh mama mia! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Πολυ χαμηλη η βαθμολογία και αγχώνομαι γιατι ήταν το μοναδικό παιχνίδι που ήθελα να παίξω... http://www.gamefaqs.com/ps3/707565-drakengard-3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δεν ηξερα που να το βαλω αλλα σιγουρα αξιζει μια ματια Next Gen gaming: A social share network alien. http://www.ps3hax.net/2014/01/editorial-console-gaming-today-gamer-nah-social-share-network-alien/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Σε γενικές γραμμές σωστό, αλλά σε κάποια σημεία είναι αστείο το κείμενο. Πχ Instead of having a debate about how to beat a level, you are playing co-op with another guy online. Talking over a microphone.3) Insteaf of waiting in line to rent a game in a store, you can purchase it over the net and then share and show what you got in facebook, instagram. Instead of having big TV’s in our living rooms, now we have SLIM screens of big size which some of them are *smart* enough for you to wave your hand and change channels. Today those mobile phones ARE a full color screen with *retina display* made of cheap plastic, ironically with NO buttons (or less) than their old *buddies* from the 90′s. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα