skanjos Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) εντάξει δεν δικαιολογείται να θεωρούν καινούριο game το Super metroid αλλα τους το δίνουν στην αμερική για 0.30cents οπότε όλοι θα το αγοράσουν όλο και κάποιοι θα είναι άσχετοι απο νιντέντο μια ωραία pic με τα launch prices για την αμερική,εδώ στην ευρώπη ήταν λίγο διαφορετικά τα πράγματα πάντως βλέπουμε οτι οι νορμάλ κονσόλες ήταν πάντα πιο φτηνές απο την τελευταία γενιά και αυτό φαίνεται οτι ακόμα και τώρα 200ε κάνει ένα Ps3 καινούριο που μετά απο 6-7 χρόνια θα έπρεπε να έχει 100ε max Επεξ/σία 19 Μαΐου 2013 από skanjos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Θυμάται κανείς αυτή την διαφήμιση; Παιζόταν συνεχώς και στην ελληνική TV πρίν 12-13 χρόνια, έπεφταν σαγόνια τότε κάθε φορά που προβάλλονταν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RobinBlack Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Drakengard 3, από τους δημιουργούς του Nier, Q4 2013 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RobinBlack Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Texas teen makes violent joke during video game, is jailed for months ‘Oh yeah, I’m real messed up in the head, I’m going to go shoot up a school full of kids and eat their still, beating hearts,’ and the next two lines were lol and jk,” said Jack Carter, Justin’s father, in a statement to a local news channel. http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=607056 Ειλικρινά πόσο με τσατίζουν όλοι αυτοί που γράφουν ότι π@π@ριά τους κατέβει στο κεφάλι λες και έχουν χάσει την ικανότητα να φιλτράρουν πια σκέψη θα γίνει λόγος και νομίζουν με ένα lol είναι καλυμμένοι. Εγώ τι φταίω να δέχομαι την κάθε μ****** του κάθε καμένου που απλά θέλει να εκτονωθεί ? Είμαι εγώ ο σάκος του μποξ για τα νεύρα κάποιου ? -Να ψοφήσεις στην φυλακή π****η, λολ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Η γελοιότητα και η τρομολαγνεία έχει ξεπεράσει τα όρια... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RobinBlack Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Όλα τα UNCHARTED 3 που κυκλοφορήσαν στην Ελλάδα γράφουν πάνω "H εξαπάτηση του Drake" στα ελληνικά ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 δεν το εχω προσεξει. τωρα θα βγαλει η sony καμια καλοκαιρινη προσφορα για το plus? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RobinBlack Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Εν το μεταξύ, διαβάζω συνέχεια αυτό το καιρό για τα steam sales και το πως δεν μπορούν να αντισταθούν όλοι και παίρνουν ή μάλλον στοκάρουν σε παιχνίδια που δεν τους ενδιαφέρουν άμεσα, μόνο και μόνο λόγο χαμηλής τιμής και όλοι δοξάζουν τον Gaben και σκέφτομαι... τι πρωτόγονη κατάσταση ! Γιατί στο PS3 η αγορά είναι retail. Και η retail αγορά σημαίνει πως οι τιμές θα πέσουν στάνταρ μετά από μερικούς μήνες κυκλοφορίας. Από 60 ευρώ τα παιχνίδια θα πέσουν στα 30+ ή και πιο χαμηλά. Εξαιτίας της μεγαλύτερης -από το PC- ροής σε νέους τίτλους, τα καταστήματα δεν μπορούν να έχουν τα ίδια παιχνίδια στην ίδια τιμή για πολύ καιρό. Τα ελληνικά μαγαζιά δεν είναι και η πιο ενδεικτική περίπτωση αλλά ακόμα και εδώ συμβαίνει. Υπάρχουν φυσικά εξαιρέσεις αλλά ο κανόνας παραμένει. Second hand. Σε public, seven κτλ και σε αμέτρητες αγγελίες. Έχω αγοράσει κάπου 15 παιχνίδια σε άριστη εντελώς κατάσταση 10, το πολύ 15 ευρώ το ένα. Και κυρίως, αυτά που αγοράζεις δεν είναι licenses, είναι τα ίδια τα παιχνίδια με θήκες και artwork και μπορείς να τα κάνεις ότι θέλεις. Δεν λέω πως το steam είναι άσχημο, αλλά much ado about nothing. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Εγώ ένα θα πω μόνο. Πήρα Tomb Raider Underworld 80 λεπτά. 80 λεπτά. Βρες μου επίσης για κονσόλα το New Vegas, ή οποιοδήποτε του βεληνεκούς του, στα 2μισι ευρώ και μετά τα ξαναλέμε Οτι η κατάσταση στις κονσόλες δεν είναι τόσο τραγική όσο λένε ορισμένοι δεν είναι, σε αυτό συμφωνώ. Οπως και στο ότι αν ανέβεις λίγο πάνω από τα 2-5 ευρώ αρχίζει να μετράει στη ζυγαριά το τελευταίο που λες, ότι δεν αγοράζεις απλώς μια άδεια, αλλά έχεις ένα υλικό προϊόν και το κάνεις ό,τι θες. Οχι όμως και πολύ κακό για το τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RobinBlack Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Ναι ωραία είναι όλα αυτά αλλά υπάρχει ένα τεράστιο ΑΛΛΑ. Ένα license για μερικά ευρώ για ένα παιχνίδι που έχουν παίξει ήδη όλοι και τα ξαδέρφια τους δεν μου λέει τίποτα. Και εδώ θα φέρω το ζήτημα για την θέση αυτής της ηλεκτρονικής αγοράς στην βιομηχανία. Είναι δευτερεύουσα, είναι το bargain bin. Θεωρώ πως όταν παίρνεις ένα παιχνίδι έστω και μετά από μισό χρόνο στα 29 ευρώ από το ράφι είναι πιο σημαντικό για αυτούς που το έκαναν από το να το παίρνεις μετά από 2 χρόνια στα 9 στο steam sales. Στην πρώτη περίπτωση υποστηρίζεις άμμεσα την εταιρία να κάνει και άλλα παιχνίδια ή sequel, στην δεύτερη, κυρίως τον Gaben. Δεν με ενδιαφέρει απλά να είμαι "νόμιμος" αλλά τα λεφτά μου να συνεχίζουν αυτό που μου αρέσει και όχι να περιμένω για την ελεημοσύνη των publishers για ports. Second hand. Σε αντίθεση με αυτό που νομίζουν οι publishers είναι θετικά για την βιομηχανία. Δεν ανταγωνίζονται τα παιχνίδια τους πρώτους μήνες κυκλοφορίας που είναι η περίοδος της πλειονότητας των πωλήσεων. Φέρνουν λεφτά σε αυτόν που τα πουλάει για να αγοράσει καινούργια παιχνίδια και βοηθάει ένα παιχνίδι να γίνει περαιτέρω γνωστό: Το Beyond δεν θα το περίμενα day one αν δεν είχα πάρει το heavy rain στα 10 ευρώ και είχα δει πως πραγματικά ήταν παιχνίδι που με ενδιέφερε. Το να πάρεις το Tomb Raider Underworld σε οποιαδήποτε τιμή έχει μηδέν αντίκτυπο, η Eidos πουλήθηκε. Θα ακουστεί χαζό αλλά είναι σαν να κατεβάζεις από το itunes τις "νέες" κυκλοφορίες των Nirvana. Είσαι νόμιμος αλλά ο Kurt πέθανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Το τελευταίο που λες όμως θα μπορούσε κάλλιστα να είχε συμβεί κι αν είχες αγοράσει το Heavy Rain σε μια προσφορά 9 ευρώ 2 χρόνια αφότου βγήκε, με ποσοστό των χρημάτων να πηγαίνει στην τσέπη ανθρώπων που σχετίστηκαν με το να βγει το παιχνίδι κι όχι στην τσέπη του Μήτσου ή της Μήτσαινας. Επιπλέον, δε θυμάμαι τώρα πού το είχα δει για να βρω άμεσα το λινκ, θυμάμαι στούντιο να λένε πως βγάζουν σημαντικά κέρδη από αυτές τις προσφορές-σκότωμα του Steam, ακόμα και μετά το μερίδιο του Steam. Κυρίως επειδή πάρα πολλοί παίρνουν παιχνίδια ακόμα κι όταν δεν καίγονται γι' αυτά ή θα τα παίξουν του χρόνου. Ψυχολογικά έχει τεράστια διαφορά η τιμή <10 ευρώ από την τιμή >10 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Ναι ωραία είναι όλα αυτά αλλά υπάρχει ένα τεράστιο ΑΛΛΑ. Ένα license για μερικά ευρώ για ένα παιχνίδι που έχουν παίξει ήδη όλοι και τα ξαδέρφια τους δεν μου λέει τίποτα. Και εδώ θα φέρω το ζήτημα για την θέση αυτής της ηλεκτρονικής αγοράς στην βιομηχανία. Είναι δευτερεύουσα, είναι το bargain bin. Θεωρώ πως όταν παίρνεις ένα παιχνίδι έστω και μετά από μισό χρόνο στα 29 ευρώ από το ράφι είναι πιο σημαντικό για αυτούς που το έκαναν από το να το παίρνεις μετά από 2 χρόνια στα 9 στο steam sales. Στην πρώτη περίπτωση υποστηρίζεις άμμεσα την εταιρία να κάνει και άλλα παιχνίδια ή sequel, στην δεύτερη, κυρίως τον Gaben. Δεν με ενδιαφέρει απλά να είμαι "νόμιμος" αλλά τα λεφτά μου να συνεχίζουν αυτό που μου αρέσει και όχι να περιμένω για την ελεημοσύνη των publishers για ports. Second hand. Σε αντίθεση με αυτό που νομίζουν οι publishers είναι θετικά για την βιομηχανία. Δεν ανταγωνίζονται τα παιχνίδια τους πρώτους μήνες κυκλοφορίας που είναι η περίοδος της πλειονότητας των πωλήσεων. Φέρνουν λεφτά σε αυτόν που τα πουλάει για να αγοράσει καινούργια παιχνίδια και βοηθάει ένα παιχνίδι να γίνει περαιτέρω γνωστό: Το Beyond δεν θα το περίμενα day one αν δεν είχα πάρει το heavy rain στα 10 ευρώ και είχα δει πως πραγματικά ήταν παιχνίδι που με ενδιέφερε. Το να πάρεις το Tomb Raider Underworld σε οποιαδήποτε τιμή έχει μηδέν αντίκτυπο, η Eidos πουλήθηκε. Θα ακουστεί χαζό αλλά είναι σαν να κατεβάζεις από το itunes τις "νέες" κυκλοφορίες των Nirvana. Είσαι νόμιμος αλλά ο Kurt πέθανε. Ναι με τη διαφορα οτι η πωληση εχει ηδη πραγματοποιηθει απο τη μερια του καταστηματος. Δηλαδη αν εγω σαν καταστημα αγορασω 10 κομματια Tomb Raider αυτοματα η Eidos ή η οποιαδηποτε Eidos γραφει στα χαρτια της 10 πωλησεις ακομα και αν αυτα τα κομματια μεινουν στο δικο μου ραφι. Δεν μου τα παραχωρει και μετα απλα λαμβανει το αντιστοιχο μεριδιο επι της εκαστοτε πωλησης. Με λιγα λογια αν εγω λοιπον δεν καταφερω σαν καταστημα να πουλησω αυτα τα κομματια τοτε θα τα στειλω στο bargain bin συντομα για να φευγουν και να παρω μερος των "χαμενων" χρηματων πισω και φυσικα θα προσπαθησω να πουλησω μεταχειρισμενα αντι καινουργιων για πληρης καλυψη της χασουρας που εφαγα αγοραζοντας τοσα κομματια και μου εμειναν. Δεν θα πιεσω για την αγορα του μεταχειρισμενου αλλα θα τα κοτσαρω σε ενα πολυ ωραιο σημειο που να βγαζουν ματι και να φευγουν μονα τους σαν ζεστα ψωμακια. Εσυ σαν αγοραστης τα λεφτα σου τα αφηνεις 100% στο καταστημα καθως το καταστημα εχει ηδη προπληρωσει την εταιρια που εσυ αγαπας προκειμενου να φερει τα προιοντα που εσυ θελεις. Ειτε λοιπον εσυ αγορασεις το παιχνιδι 70 ή 50 ή 30 ή 5 ευρω ειναι το ιδιο και το αυτο. Γι αυτο και η προπαραγγελια εχει σημασια σε φυσικη μορφη. Εντελως αχρηστη σε digital. Πρεπει να ξερω σαν καταστημα ποσσα κομματια χρειαζομαι για να πουλησω μεσα σε Χ χρονικο διαστημα. Ισως τωρα καταλαβαινεις και την πολιτικη ανταλλαγης σε μεγαθυρια οπως Public που σου αγοραζει τα παιχνιδια σε ξεφτιλα τιμες για να τα πουλησει μετα αυτο 4 και 5 φορες πανω απο οσο τα αγορασε. Η λογικη ειναι η ιδια που πουλας εσυ τα δικα σου παιχνιδια για να τροφοδοτησεις την αγορα καποιου νεου παιχνιδιου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Drakengard 3, από τους δημιουργούς του Nier, Q4 2013 Οχιιιι, γιατί μου το έκανες αυτό; Γιατί μπήκα σε τούτο εδώ το τοπικ? Γιατί? Επίσης Τι σχέση εχει το nier με το drakenguard? http://www.eurogamer.net/articles/2013-07-02-drakengard-3-gets-a-debut-trailer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα