RedPanda Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 σαν και μένα είσαι, μου πήρε πάρα πολύ καιρό για να συνηθίσω να παίζω τέτοια παιχνίδια χωρίς ποντίκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedPanda Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Σε συνέχεια για αυτά που έλεγα για τους Final Fantasy fans: Μου αρέσει πως όλοι κάνουν τους αδιάφορους και όλοι έχουν εγκαταλείψει απογοητευμένοι την Square... ...βγαίνει μια φήμη (δηλαδή η Square φταρνίζεται) και τα internetz εκρήγνυνται ! Να χαρώ εγώ αδιαφορία. Όποιος ακολουθεί μεγάλα gaming forums καταλαβαίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedPanda Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Rumor resurfaces ! Halo 3 PC looking like a reality, code discovered in Catalyst drivers <profile Area=”UDX” Usage=”Halo3″ Notes=”Halo3″><value Property=”Version”>1</value><value Property=”MTShaderCompile”>False</value></profile><application Title=”Halo3″ File=”halo3*.exe”><use Area=”UDX”>Halo3</use> http://gamingbolt.com/halo-3-pc-looking-like-a-reality-code-discovered-in-catalyst-drivers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 με ρωτάει μια όμορφη κοπέλα ,πηγαίνεις συχνά γυμναστήριο? και τις απαντάω όχι τα έχω πάρει όλα τα εμβλήματα χαχαχα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 ποια εμβλήματα δλδ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 ποια εμβλήματα δλδ? Pokemon meme ρε ψάρακα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedPanda Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Αφιερωμένο σε αυτόν που είπε πως το FF XIV δεν πούλησε επειδή ήταν mmo. FINAL FANTASY XI, 2002 ~ FINAL FANTASY XI: Seekers of Adoulin, (PC & xbox 360) March 26th 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 και final fantasy x remake θα δούμε, και remakes των πιο παλιών final fantasy, το οτι κάνει η square milking ένα fransize δεν μου λέει κάτι,δεν είπα οτι δεν πούλησε ,είπα οτι δεν ήταν επιτυχία ,έχει διαφορά. επειδή εκείνη την περίοδο έλιωνα στα mmo το ffxi ήταν 4ο -5ο πίσω απο wow-lineage 2-guild wars και όποιο άλλο καλό έβγαινε conan/warhammer/aion και δεν σημαζέυεται. να υπενθυμίσω οτι στην Ελλάδα δεν υπήρχαν καν gamecards στα μεγάλα πολυκαταστήματα... δεν ασχολιόταν ο κόσμος. είχε ένα τάδε κοινό που απευθυνθηκε επειδή δεν υπήρχε σε σπασμένη μορφή με prive server όπως υπήρχαν τα άλλα mmo. ομως τι να κάνεις ήταν η αρχή του τέλους για τα final fantasy μετά το τελευταίο καλό το X. απογοήτευση για τους single player fans της σειράς (χαρά για τους mmo players,αλλα επιλογές υπήρχαν για mmo, για καλό jrpg όμως?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Pokemon meme ρε ψάρακα. πάλι δε κατάλαβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedPanda Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 και final fantasy x remake θα δούμε, και remakes των πιο παλιών final fantasy, το οτι κάνει η square milking ένα fransize δεν μου λέει κάτι,δεν είπα οτι δεν πούλησε ,είπα οτι δεν ήταν επιτυχία ,έχει διαφορά. επειδή εκείνη την περίοδο έλιωνα στα mmo το ffxi ήταν 4ο -5ο πίσω απο wow-lineage 2-guild wars και όποιο άλλο καλό έβγαινε conan/warhammer/aion και δεν σημαζέυεται. να υπενθυμίσω οτι στην Ελλάδα δεν υπήρχαν καν gamecards στα μεγάλα πολυκαταστήματα... δεν ασχολιόταν ο κόσμος. είχε ένα τάδε κοινό που απευθυνθηκε επειδή δεν υπήρχε σε σπασμένη μορφή με prive server όπως υπήρχαν τα άλλα mmo. ομως τι να κάνεις ήταν η αρχή του τέλους για τα final fantasy μετά το τελευταίο καλό το X. απογοήτευση για τους single player fans της σειράς (χαρά για τους mmo players,αλλα επιλογές υπήρχαν για mmo, για καλό jrpg όμως?) μαζί συζητούσαμε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 δεν θυμάμαι αλλα το κράζω το final fantasy xi αυτό είναι σίγουρο χαχαχα.κατάστρεψε μια αγαπημένη μου σειρά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedPanda Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 σε ρωτάω γιατί αυτό που έγραψες δεν βγάζει κανένα νόημα. είμαι λίγο απογοητευμένος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedPanda Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 ...το ffxiv δεν πούλησε γιατί είναι mmo και είναι στο Pc... Αφιερωμένο σε αυτόν που είπε πως το FF XIV δεν πούλησε επειδή ήταν mmo.... ....δεν είπα οτι δεν πούλησε ,είπα οτι δεν ήταν επιτυχία ,έχει διαφορά. no comment... και final fantasy x remake θα δούμε, και remakes των πιο παλιών final fantasy, το οτι κάνει η square milking ένα fransize δεν μου λέει κάτι Το Seekers of Adoulin δεν είναι remake, είναι expansion του Final Fantasy XI και η καλύτερη ένδειξη για επιτυχία ενός mmo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 η αλήθεια είναι οτι δεν έχει πουλήσει πολύ , απλά είναι ο τίτλος που έχει δώσει τα περισσότερα λεφτά λόγο subscriptions, τον πιο Hot του μήνα είχε 500.000 subscribers, που αυτό ξέρεις τι σημαίνει, στις κονσόλες απότυχε παταγοδώς δεν το συζητάω καν, στο pc ήταν πίσω απο τα υπόλοιπα mmo και στην Ελλάδα επαναλμβάνω δεν πουλούσαν καν gamecards... δεν ξέρω αν το έπαιζες για να το υπερασπίζεσαι έτσι πάντως ήταν καταστροφικό για την σειρά ,ειδικά που είχε τόσο μεγάλο κενό στα single player releases απο το χ μέχρι το 12. μπορεί εσύ να ακούς οτι τους πρόσφερε τα περισσότερα λεφτά και αυτοί να το λένε έτσι αλλα αυτό που δεν λένε είναι το πόσο κατάστρεψε το brand name το οποίο φαίνεται απο τα υπόλοιπα releases. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Και ναι, αυτο που ολοι ξεραμε πλεον ειναι και official. Το Metacritic ειναι στημενο το παιχνιδι. Αυτο για καποιους που το επαιρναν και σοβαρα υποψην. Εχουμε που το λεμε καιρο οτι αυτο το site πρεπει να πεθανει και πρεπει να πεθανει και βιαια και να μην ξαναυπαρξει ποτε αναλογο του. Ειδικα αν σκεφτει κανεις το ποση δυναμη εχει με τους publishers. http://www.eurogamer.net/articles/2013-03-27-metacritic-score-weighing-process-revealed-report 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα