Vole Maulder Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Εντάξει, αν πας να παίξεις το CoD σαν το Thief μάλλον δε θα λειτουργήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MetalGearFan Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Vp9SQduS_r0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Γαμάτο!!! 4:22 γαμίσωω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 http://www.amazon.com/The-Legend-Zelda-Hyrule-Historia/dp/1616550414 The legend of zelda - Hyrule historia Artwork/Backstory and more. 20$ απο amazon. Fk yeah. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 και δεν πρόλαβα να αγοράσω την Limited collector's edition Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Υπήρχε limited collector's edition? (fml) edit: Α δεν έχει additional content. Απλά άλλο cover και εμφανισιακά details. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Ναι αλλά το είχε φτηνά (σε σχέση με τα 70$ αρχική τιμή της Dark Horse) το amazon.co.uk/com... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedPanda Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 http://www.sevenspot.gr/gr/GamesInner/modnation_racers/14-14633.html Modnation Racers μόνο € 11.89 (+2 μεταφορικά) καλή προσφορά, το παιχνίδι δεν το ήξερα αλλά βλέπω έχει πάρει πολύ καλές κριτικές και έχει πουλήσει πολύ καλύτερα από το LBP karting Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedPanda Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Halo 3 στο PC ?! http://www.gamechup.com/steam-database-shows-fez-dyad-halo-3-and-plenty-of-entries/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Πολύ άκυρη κίνηση αν αληθεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedPanda Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Από συζητήσεις σε ένα άλλο φόρουμ πρόσεξα, φανατικοί του xbox συνήθως προσπαθούν να μειώσουν την ποικιλία των παιχνιδιών του PS3 με το "me too" σύνδρομο: για κάθε αποκλειστικό παιχνίδι του PS3 βρίσκουν ένα παιχνίδι που το θεωρούν αντίστοιχο στο xbox και στην τελική βγάζουν το συμπέρασμα: "δεν θέλω να πάρω την κονσόλα για ένα παιχνίδι" το συμπέρασμα μου πιο είναι ? όλοι λένε διαφορετικό παιχνίδι ! "δεν θέλω να πάρω το PS3 μόνο για το uncharted // μόνο για το gow // μόνο για το journey // μόνο για το killzone................. Μου θύμισε λίγο την κλάψα για την Square Enix που έχω προσέξει πως με την Nintendo είναι οι πιο μισητές εταιρίες στο gaming: Όλοι λένε πως έχει πέσει η Square και δεν ασχολούνται πια μαζί της ΑΛΛΑ όλοι στο τέλος προσθέτουν το κλασσικό "θα ασχοληθώ μόλις βγάλουν το απόλυτο πολυπόθητο παιχνίδι" και όλοι λεν άλλο παιχνίδι ! Versus, KH 3, FF VII remake, FF X HD, FF Type-0, Secret of Mana remake, (edit:) FF tactics 2. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2013 από RedPanda Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Οποιοσδήποτε με την παραμικρή ιδέα δύσκολα θα μπει στη διαδικασία για versus το 2013. To μεγάλο πανηγύρι αναμένεται με τις παρουσιάσεις των νέων κονσολών. Εκεί θα βγούν τα fanboys παγανιά πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedPanda Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 PlayStation All-Stars: Battle Royale. Πολλού κατηγορούν το κακό ρόστερ αλλά το κύριο πρόβλημα του παιχνιδιού ήταν απλό, η ιδέα μπορεί να ήταν καλή αλλά το αποτέλεσμα ήταν πολύ παιδικό. Μπορεί για την nintendo να δούλεψε αλλά αυτοί είχαν mario, zelda & sonic που είναι είδη καρτουνίστικοι χαρακτήρες. Στο Battle Royale αντί να "ανεβάσουν" αντίστοιχους καρτουνίστικους χαρακτήρες (fat princess) και να τους κάνουν bad ass στο επίπεδο του Κράτος και του Ράντεκ και του Big Daddy, κατέβασαν τον Κράτος σε καρτουνίστικό επίπεδο !Η ιδέα μου θα ήταν να κάνουν ένα crossover fighting παιχνίδι όχι με το concept του Smash Bros αλλά του Anarchy Reigns ! όχι ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 red panda πόσο άδικο έχεις για την square, οι φαν της περιμένουν ένα σωστό παιχνίδι εδώ και χρόνια με υψηλά στάνταρ,άσχετα αν αυτό είναι το ffvii remake,το kingdom hearts 3,final fantasy tactics 2 (είναι τα μόνα παιχνίδια που ο κόσμος περιμένει). το versus ίσως να το αναφέρουν γιατί είναι το μόνο παιχνίδι της square που έχει μια σωστή βάση και έχει ανακοινωθεί σε αντίθεση με τα υπόλοιπα. για μένα έδωσε ένα απίστευτο παιχνίδι η square την προηγούμενη γενιά ,το twewy ,παιχνίδι έπος που αξίζει την αγορά ds/3Ds απο μόνο του. αλλα πάλι θέλω καλό console game.(δεν έχω παίξει ακόμα το tactics ogre lets cling togerther και αυτό καλό πιστέυω είναι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedPanda Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 red panda πόσο άδικο έχεις για την square, οι φαν της περιμένουν μα αυτό ακριβώς λέω. πως μπορείς να γενικεύεις ξέροντας τι θέλουν ΟΛΟΙ ? πως μπορείς με τόση σιγουριά να μου λες ποια είναι τα μόνα παιχνίδια που περιμένουν ? εγώ παράδειγμα διαφωνώ κάθετα με ένα FF VII remake αυτή την στιγμή. το παιχνίδι το τίμησαν (και το άρμεξαν αρκετά): sequel (advent children), prequel (crisis core), oav (Last Order, On the Way to a Smile) το kingdom hearts 3 θα ήταν αυτοκτονία χωρίς πρώτα να χτίσουν ξανά ενδιαφέρον για την σειρά. μιλάμε για ένα παιχνίδι που στοχεύει αρκετά σε νεαρότερες ηλικίες. τα προηγούμενα KH 1 & 2 πούλησαν εκατομμύρια σε αυτό το κοινό που στην ουσία γεννήθηκε όταν βγήκε το KH 1 ! δεν είναι το ίδιο να βγάζεις ένα spin off στις φορητές κονσόλες με την τεράστια παραγωγή που θα ήταν το 3 για PS3. final fantasy tactics 2...ειλικρινά έχω ακούσει πιο πολύ για το Secret of Mana remake αλλά και πάλι το επιχειρήματα μου ενισχύεις δηλαδή μου λες πως το Crisis Core του 2008 δεν ήταν καλό παιχνίδι ? ακόμα και το FF XIII που στην τελική ήταν γραμμένο και σκηνοθετημένο από τη ίδια ομάδα που έκανε το FF X που θεωρείται ασύγκριτο, αυτό από μόνο του το κάνει να αξίζει μία δεύτερη ματιά και μην μου πεις πως η πιο πρωτότυπη ιστορία σε jrpg εδώ και καμιά δεκαετία δεν ήταν υψηλό στάνταρ αντί να βγάλουν το χιλιοειπωμένο "ήρωας αντιμέτωπος με τον τραγικό ανταγωνιστή". πιο είναι το σωστό παιχνίδι, αυτό που έχει ατελείωτο grinding ? και συγνώμη τι προσπαθείς να μου πεις με το ότι το Versus έχει "μια σωστή βάση" ? ότι είχαμε δει κάποτε για το XIII έχουμε δει και για το Versus. εμένα μου φαίνεται το κλασσικό "the grass is greener on the other side" και κουβέντα να γίνεται δεν προσπαθώ να υπερασπιστώ την Square, φυσικά και έπεσε αλλά και το ίδιο το είδος των παιχνιδιών αυτών έπεσε και μην κάνουμε πως δεν το βλέπουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα