JohnVani18 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Φίλος μου που δοκίμασε του έβγαζε error. Και σε sites που έψαξε είχαν κι άλλοι παρόμοιο πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MetalGearFan Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 υπάρχουν patch ρε συ σε κάτι πράγματα που κολλάς πάντως σίγουρα στον ilias_97 προτείνω να ασχοληθεί με το 1 στο pc, είναι κλασσικό και αντέχει στο χρόνο όπως και να το κάνουμε μετά με την συλλογή και τέλος με το 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δεν κολλάω, απλά δεν έψαξα/ασχολήθηκα γιατί το έχω στο PSP και στο GameCube. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias_97 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Οκ λοιπόν θα κατεβάσω το 1 και θα παίξω στο pc και μετά τα υπόλοιπα με χρονολογική σειρά. thnx! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δεν ξέρω αν έχει ανέβει πιο πριν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 http://youtu.be/sxDJHA_tOzo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δεν ξέρω αν έχει ανέβει πιο πριν... γ@μάτο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Πως θα φτιαξετε ενα gaming PC που ειναι 4 φορες ισχυροτερο απο τις τωρινες κονσολες με περιπου 300 λιρες (δηλαδη 370 ευρω). http://www.eurogamer.net/articles/df-hardware-introducing-the-digital-foundry-pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Συν λειτουργικό, συν ένα decent combo mouse/keyboard. Μια 500άρα θες τελικά. Σίγουρα όχι χιλιάρικο, όπως είναι το κλασικό στερεότυπο, πάντως. (Μόνο μην πει κανείς και οθόνη, επειδή αν το πάμε έτσι, θες και τηλεόραση για την κονσόλα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Ελα τωρα λειτουργικο...ξερεις πως γινονται αυτα. Οσο για το mouse + keyboard με ενα 25άρι εισαι αρχοντας για το combo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Εγώ ξέρω, απλώς αν είναι να κάνουμε δίκαιη σύγκριση, η κονσόλα περιέχει και "κανονικό" λειτουργικό. Η τιμή του Digital Foundry όχι. Γι' αυτό το είπα. Γι' αυτό είπα, επίσης, decent combo. Το χειριστήριο που έχουν μαζί οι κονσόλες δε θεωρώ πως είναι αντίστοιχο ενός ποντικιού των 10 ευρώ κι ενός πληκτρολογίου των 15, ή κι αντίστροφα. Τώρα, εννοείται πως βγάζω από τη μύγα ξύγκι, αλλά να έχουμε κάτι να λέμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Ας μην ξεκινησουμε διαμαχη μεταξυ console VS PC αλλα εστω και ετσι οπως τα λες να ειναι μιλαμε για 4 φορες παραπανω δυναμη στο -gaming-. Μπονους οτι μπορεις να κανεις και αλλα πολλα με την ευκολια που χαρακτηριζει το PC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Ας μην ξεκινησουμε διαμαχη μεταξυ console VS PC αλλα εστω και ετσι οπως τα λες να ειναι μιλαμε για 4 φορες παραπανω δυναμη στο -gaming-. Μπονους οτι μπορεις να κανεις και αλλα πολλα με την ευκολια που χαρακτηριζει το PC. Στην ουσια ποσα παιχνιδια ειναι 4X? Ελαχιστα ή κανενα. Θα παιζεις τα ιδια παιχνιδια με ανωτερη αναλυση και frame rate,αντε και textures σε καποια και θα πεις και ευχαριστω. Για μενα το 4Χ στην πραγματικοτητα ειναι 1.5Χ,παρ'ολο που στα χαρτια μπορει πραγματι να ειναι 4Χ η διαφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cortaN@ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Πάντως επειδή είδα την ανάλυση του Digital Foundry και είμαι System Builder πολλάααα χρόνια επιτρέψτε μου να σχολιάσω πως τα παιδιά του DF θα ήθελαν μία δεύτερη άποψη την οποία και έχω σκοπό να τους στείλω, εφόσον την γράψω και εδώ. Με την επιλογή των parts του DF, σε ορισμένα συμφωνώ, σε ορισμένα όχι. Η επιλογή του s1155 αυτή τη στιγμή είναι καλή και δικαιολογημένη, αλλά προσωπικά δε θα πήγαινα σε Pentium G, αλλά σε Core i3 με παραπάνω overclocking possibility. Η μνήμη, το τροφοδοτικό (αν και προσωπικά θα πήγαινα σε 500Watt τουλάχιστον για future proof), η κάρτα γραφικών είναι καλές επιλογές, η μητρική όμως όχι. Ναι σίγουρα είναι φθηνή, αλλά εφόσον θέλεις να κρατήσεις την s1155 και στο μέλος να αναβαθμίσεις κτλ, πρέπει να έβαζαν μία μητρική με Η67/Z67 πάνω. (προτιμητέο το Z67) Και στη θέση της κάρτας γραφικών μία AMD 6850. (ή GTX460 για όσους προτιμούν nVidia) ΟΚ το κόστος θα ανέβαινε στα 400 αλλά μιλάμε για πολύ μεγαλύτερες possibilities και future proof. Καταρχήν μία καλή μητρική, με πολλά pcie-lanes, εκτός από σταθερότητα και δυνατότητα o/cing σου εξασφαλίζει την επιπλέον δυνατότητα κάποια στιγμή να προσθέσεις 2η κάρτα γραφικών και να κάνεις ένα sli/crossfire. Αν την 2η κάρτα (ακόμα και την 1η) την πάρεις μεταχειρισμένη σε καλό timing και δεδομένου πως είμαστε παγειωμένοι σε DX11, τότε θα αποτελέσει μία πολύ πολύ καλή επιλογή. Ακόμα και αν δεν πάρεις 2η κάρτα γραφικών 2ο pci-e με 8x/16x πάντα είναι χρήσιμο, π.χ. μπορεί να θες να βάλεις πάνω μία 2η κάρτα ως physX και πολύ φθηνά μάλιστα. (ιδανική κάρτα για physX είναι μία GT240 αυτή τη στιγμή και μεταχειρισμένη δεν κοστίζει πάνω από 30 ευρώ). Επίσης η μητρική έχει μόνο 2 memory slots, πράγμα που σημαίνει αναβάθμιση μνήμης = γιόκ. Κατανοώ πως το build απευθύνεται σε κονσολάδες προτίστως, αλλά αν κριθεί με βάση έναν έμπειρο system builder, κρίνεται μέτριων επιλογών. Σίγουρα το κόστος ήταν νούμερο 1 concern, αλλά με 1/4 παραπάνω θα έφτιαχναν ένα σύστημα 2 φορές καλύτερο. Οπότε οικονομοτεχνικά το σύστημα που προτείνει η DF παίρνει 6/10 από μένα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Στην ουσια ποσα παιχνιδια ειναι 4X? Ελαχιστα ή κανενα. Θα παιζεις τα ιδια παιχνιδια με ανωτερη αναλυση και frame rate,αντε και textures σε καποια και θα πεις και ευχαριστω. Για μενα το 4Χ στην πραγματικοτητα ειναι 1.5Χ,παρ'ολο που στα χαρτια μπορει πραγματι να ειναι 4Χ η διαφορα. Σου ξεφευγει ισως το βασικοτερο κομματι που ειναι τα 60 frames μαζι με ολα τα παραπανω οποτε δεν μιλαμε για 1.5χ μονο αυξηση. Cortana και εγω μπορω να φτιαξω κατι που ειναι -πολυ- καλυτερο με καποιο κοστος παραπανω αλλα τα παλικαρια εφτιαξαν ενα συστημα με το μεγιστο δυνατο λογο τιμης/ αποδοσης και δεδομενου οτι θα εισαι παντα στα 60 frames. Αν καθησεις και διαβασεις ολο το αρθρο θα δεις οτι απεριψαν καρτες οπως 6850, επεξεργαστες οπως g540 και τετοια γιατι η αυξημενη αποδοση τους δεν δικαιολογει τη διαφορα τιμης τους απο τα μικροτερα μοντελα. Παντως εμενα προσωπικα με "κουνησε" το αρθρο γιατι το επομενο μου PC συστημα (αργουμε ακομα γι αυτο βεβαια) θα ειναι σιγουρα τετοιου τυπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα