naruto14 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Αυτό το έχετε δει? http://www.youtube.com/watch?v=MytfhzcSF-Y Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MetalGearFan Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Σκεφτόμουν λίγο την Square και τι περίεργο πρόβλημα επικοινωνίας που έχει με τον έξω κόσμο Final Fantasy Spirits Within: Το είδα ξανά πρόσφατα σε bluray, δεν είναι κακή ταινία μέτρια προς καλή θα την έλεγα απλά δεν έχει καμία επαφή με τον τίτλο "Final Fantasy", ήταν ακριβώς το αντίθετο από αυτό που όλοι περίμεναν, όλοι ήθελαν κάτι εξωτικό όμως η Square έκανε κάτι εντελώς αμερικάνικο, αντί για Final Fantasy πήραμε ιμιτασιόν hollywood Final Fantasy ΧΙ: Ίσως δεν είναι τόσο κακό σαν παιχνίδι αλλά είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που ήταν τα "Final Fantasy" παιχνίδια, FF σημαίνει πάνω από όλα, μια μεγάλη φανταστική ιστορία και το ΧΙ δεν είχε ιστορία, καθόλου ! Final Fantasy XIII: To πιο αναμενόμενο FF στην ιστορία μιας και πήρε περισσότερο από όποιο άλλο να κυκλοφορήσει και επίσης βγήκε σε μία εποχή που τα rpg από την ιαπωνία είχαν πεθάνει. Τι έκανε η Square ? Σε αντίθεση πάλι με το τι περίμεναν όλοι κυκλοφόρησε ένα action παιχνίδι ! Final Fantasy XIV: Εκεί που όλοι περίμεναν ένα παιχνίδι που θα είχε μάθει από τα lineage & Wow, που είναι το Α και το Ω των MMO σήμερα, με σκοπό να βγάλει κάτι εφάμιλλο, η square έβγαλε ένα παιχνίδι που ήταν ακριβώς το αντίθετο και αρκετά ακοινώνητο για massively played παιχνίδι. Τα CG video όμως ήταν κορυφή ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MetalGearFan Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Πολύ νέκρα στο forum, μόνο φανμποϊστικες συζητήσεις για το πόσο χάλια είναι τα παιχνίδια στο PS3 που έχουν 2,7 % περισσότερο screen tear έχω δει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Έχει φύγει πολύς κόσμος που σύχναζε στο console section δυστυχώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Έχει φύγει πολύς κόσμος που σύχναζε στο console section δυστυχώς. Συμφωνώ. Ίσως επειδή η γενιά φτάνει προς το τέλος της και πια τα καλύτερα γραφικά υπάρχουν μόνο σε pc. Κρίμα πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias_97 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Στο χέρι μας να ξανακάνουμε το section "ζωντανό"! :D Να ροτίσω αξίζει να πάρω αυτο και μολις τα τελειωσω να παρω το 4 ξεχωριστα; Λέω να πάρω και τα 3 πρώτα γιατί όλοι λένε πως αν παίξω κατευθείαν το 4 δεν θα καταλάβω σχεδόν τίποτα. Και κάτι άλλο, το παιχνίδι έχει multi; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Η HD Collection δεν περιλαμβάνει το 1ο MGS, αλλά νομίζω περιέχει κωδικό για να το κατεβάσεις απο το PSN Store. Ναί, το 4 θα το πάρεις ξεχωριστά. Κι εμένα αυτό μου είπαν, και γι' αυτό έπιασα τη σειρά απο την αρχή (και όντως ισχύει). Το 4 έχει multi, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είνα ακόμα ενεργό. Πάντως γινόταν χαμός μέχρι και σχετικά πρόσφατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias_97 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Στην περιγραφή λέει: H ΑΠΟΛΥΤΗ METAL GEAR ΣΥΛΛΟΓΗ!!! ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ: METAL GEAR SOLID 2: SONS OF LIBERTY METAL GEAR SOLID 3: SNAKE EATER METAL GEAR SOLID :PEACE WALKER Αυτό δεν σημαίνει ότι έχει και το 1ο; Για το multi εγκυκλοπεδικά ρώτησα δεν με ενδιαφέρει πολύ απλά τα παιχνίδια θέλω να παίξω γιατί λένε πως είναι φοβερά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Το 1ο MGS είναι παιχνίδι του PS1 (βγήκε και Remake για το GameCube, το Twin Snakes) και δεν περιέχεται. H HD Collection περιλαμβάνει τα MGS2, MGS3 (τα οποία είναι του PS2) και το MGS:PW (το οποίο είναι του PSP). Αλλά επαναλαμβάνω, αν δεν κάνω λάθος, η HD Collection περιλαμβάνει κωδικό για να το κατεβάσεις απο το PSN Store (θα το παίξεις με γραφικά PS1 όμως..). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias_97 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Α δηλαδή λογικά δεν αξίζει (γραφικά ps1)... Έχω 2 απορίες με βάση αυτά που μου είπες: 1) Αν δεν παίξω το 1 θα χάσω πολλά, εννοώ θα μπορώ να καταλάβω την πλοκή του παιχνιδιού; (ακόμα και να έχει κωδικό θα μου φαίνεται περισσότερα σαν αγγαρία να παίξω το 1 με τέτοια γραφικά) 2) Το MGS:PW ποιό μέρος της ιστορίας συνεχίζει; Το 1 το 2 ή το 3; (ή μήπως είναι διαφορετικό από τα άλλα); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MetalGearFan Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Έχω παίξει πρόσφατα το metal gear solid 1 σε PC (torrent) και είναι παλιό μεν αλλά δεν είναι φουλ στα πιξελ, μετά από λίγο συνηθίζεται, σίγουρα θα χάσεις πολλά από την ιστορία και το προτείνω, όπως και την συλλογή φυσικά και να παινέψουμε τα ελληνικά μαγαζιά αυτή τη στιγμή το έχουν πιο κάτω από το zavvi: €39.55 http://www.skroutz.gr/s/386822/Metal-Gear-Solid-HD-Collection.html εγώ συνήθως κάνω κατάθεση οπότε τα μεταφορικά είναι +3ευρώ και αν σκεφτείς πως μιλάμε για courier δεν είναι άσχημα easy buy world: 28.14 + 2.85 ~ 31, δεν έχω λόγο να προμοτάρω το μαγαζί αλλά είναι το μόνο τελευταία που κάνει μια προσπάθεια για καλές τιμές σε παιχνίδια Επεξ/σία 29 Μαΐου 2012 από MetalGearFan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Θα χάσεις κομμάτι απο την ιστορία, ναί. Το καλύτερο είναι να το παίξεις, ή να δείς στο YouTube ένα playthrough για να ξέρεις τι γίνεται. Το MGS:PW (χρονικά) γίνεται πριν το 1 και μετά το 3. Ναί, είναι λίγο μπερδεμένα.. Αλλά αν τα παίξεις όλα θα καταλάβεις τι γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias_97 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Έχει παίξει πρόσφατα το metal gear solid 1 σε PC (torrent) και είναι παλιό μεν αλλά δεν είναι φουλ στα πιξελ, μετά από λίγο συνηθίζεται, σίγουρα θα χάσεις πολλά από την ιστορία και το προτείνω, όπως και την συλλογή φυσικά και να παινέψουμε τα ελληνικά μαγαζιά αυτή τη στιγμή το έχουν πιο κάτω από το zavvi: €39.55 http://www.skroutz.gr/s/386822/Metal-Gear-Solid-HD-Collection.html εγώ συνήθως κάνω κατάθεση οπότε τα μεταφορικά είναι +3ευρώ και αν σκεφτείς πως μιλάμε για courier δεν είναι άσχημα easy buy world: 28.14 + 2.85 ~ 31, δεν έχω λόγο να προμοτάρω το μαγαζί αλλά είναι το μόνο τελευταία που κάνει μια προσπάθεια για καλές τιμές σε παιχνίδια Την συλλογή αν τελικά (90%) την αγοράσω θα την αγοράσω από εδω γιατι για το ebw δεν εχω ακουσει και τις καλυτερες κριτικες. Σύνολο μαζί με αντικαταβολή θα μου βγει 35ευρω _____________________________________________________________ λεω να κατεβασω για το pc το 1 γτ στην 32" τηλεοραση μου μαλλον θα ειναι χειροτερα τα γραφικα. Να περιμενω για να ξεκινησω το 1 ή να παιξω πρωτα το MGS:PW ? με βλεπω να βαζω παλι windows... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δεν θα παίξει δυστυχώς.. Είναι πολύ παλιό παιχνίδι και θέλει παλιό υλικό για να παίξει. Θα σου βγάλει error. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να το παίξεις με emulator είτε την έκδοση του PS1, είτε το NGC (αν έχεις δυνατό σύστημα). Ξεκίνησέ τα όπως βγήκαν χρονολογικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MetalGearFan Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δεν θα παίξει δυστυχώς.. Είναι πολύ παλιό παιχνίδι και θέλει παλιό υλικό για να παίξει. Θα σου βγάλει error. μια χαρά παίζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα