Προς το περιεχόμενο

Console Gaming - Off-topic Συζήτηση

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δεν κομπλάρω ! για πολλοστή φορά, για να δείξω ότι δεν έχεις τίποτα πέρα από pics, θα κάνω πιο λιανιά αυτό που αρχικά είπα. το γερμανικό κανάλι Sat1 έχει Φονικό όπλο 4, και το Star έχει Φονικό όπλο 4.

μόνο που το γερμανικό dubbing είναι kill it mit fuer μια κατάσταση ! για να έχουμε να λέμε και τα δύο κανάλια παίζουν την ταινία, (όπως και στο Star Ocean: 360 vs ps3) σημειώσατε X είναι το αποτέλεσμα. μόνο που η μία έκδοση υποδεέστερη. επί της ουσίας ο λόγος

όχι

α και το τελευταίο διάστημα δεν ασχολήσαι...

ναι

ζητάς χοντρό βρισίδι αδερφέ και τον κακόμοιρο τον mod σκέφτομαι

youmadbro-1.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

όχι

δεν συμφωνείς. πάρα πολύ ωραία. μιας και ήρθες για διάλογο όπως είπες, εγώ ανέπτυξα τη λογική μου σε 2-3 posts για το συγκεκριμένο θέμα. πες μας εσύ ποια είναι η ουσία του gaming.

τώρα η σειρά σου

how about no

how about λογικό αντεπιχείρημα ? το τι προτιμάει η gaming κοινότητα είναι αυτό που δείχνει το πρόσωπο / τη θέση που έχει κερδίσει η κονσόλα στο χάρτη. (για αυτό ανέφερα το προφανές, πως αν και μεγάλοι shooter τίτλοι υπάρχουν και στα δύο μηχανήματα, πόση ανταπόκριση έχουν αυτή τη στιγμή) αυτό είπα εγώ και είπες how about no.

τώρα η σειρά σου

ναι

μα προσβλήθηκες όταν είπα στον skanjos να μην ασχολείται με κάποιον που είναι προφανώς άσχετος. σε κάποιον κακόπιστο, λέμε τώρα, αυτό θα ακουγόταν αντιφατικό αυτό. ευτυχώς όμως ήρθες για διάλογο οπότε μπορείς να το εξηγήσεις αυτό

τώρα η σειρά σου

...το θέμα είναι ότι πετάς μια λαλακία...οκ...φόρουμ είναι θα ακουστούν και αυτές...προσπαθώ να κάνω διάλογο μαζί σου χωρίς να σε προσβάλω

ποιο είναι το θέμα ? το thread θα το διάβάσουν αρκετά άτομα. δείξε τους πως ο χρήστης "ultralisk" είναι κάτι παραπάνω από gifs και pics.

όχι απλά ξέρεις τι γίνεται?...έχουν περάσει χρόνια από την κυκλοφορία των κονσολών και ο κάθε σοβαρός gamer ξέρει το τι έχει επιδείξει η κάθε κονσόλα στον χώρο, τα + και τα - της κάθε μίας

και όμως ακόμα υπάρχουν κάποιοι τύπου Titanomaxos για το XBOX και κόκκινου πάντα για το PS που προσπαθούν να φαγωθούν χωρίς ουσιαστικά πλέον να υπάρχει λόγος...όπου να΄ναι βγαίνει η νέα γενιά, θα φαγωθούμε εκεί

έχω αγοράσει και τις 3 κονσόλες γιατί βλέπω και στις 3 κάτι που μου αρέσει, σε άλλες πιο πολλά πράγματα σε άλλες λιγότερα, οπότε και I dont give a f@ck κατά πόσο με θεωρεί fanboy ο άλλος ο οποίος μετά από 6 χρόνια δεν έχει αγοράσει κάποια κονσόλα από τις 3, αλλά βγάζει χολή για αυτήν (σεβαστό να μην καλύπτουν όλες οι κονσόλες τα γούστα κάποιου και να μην την αγοράσει, αλλά να το παίζει και ειδικός χωρίς να την έχει πιάσει στα χέρια του, ε οχι)...οπότε καταλαβαίνεις κάτι haters σαν του λόγου σου οκ, θα ασχοληθώ για κάποια ποστ αλλά μετά επειδή βλέπω ότι δεν βγαίνει άκρη αρχίζω να χρησιμοποιώ λιγότερες λέξεις ώστε να κουράζομαι και εγώ λιγότερο και ο άλλος , βάζοντας και pics για να καταλαβαίνει

και για να βάλω και εικόνα για να μην χαλάσω το...tradition πες, να πόσο με νοιάζει από εδώ και πέρα ο διάλογος μαζί σου, όπως και οι απόψεις σου :-D

fuck%20o%20meter.jpg

μην το παίρνεις προσωπικά...έχω διαφωνίσει και έχω κάνει διάλογο με πολλά άτομα από εδώ μέσα, απλά με σένα δεν τσουλάει βρε παιδί μου :mrgreen:

ποιο είναι το θέμα ? το thread θα το διάβάσουν αρκετά άτομα. δείξε τους πως ο χρήστης "ultralisk" είναι κάτι παραπάνω από gifs και pics.

όχι

@everyone else

sorry αλλά μόνο και μόνο επειδή ξόδεψε το χρόνο μου, νομίζω ότι δικαιούμαι να τον διασύρω λίγο

όχι απλά ξέρεις τι γίνεται?...έχουν περάσει χρόνια από την κυκλοφορία των κονσολών και ο κάθε σοβαρός gamer ξέρει το τι έχει επιδείξει η κάθε κονσόλα στον χώρο, τα + και τα - της κάθε μίας

όχι απλά ξέρεις τι γίνεται? απαντάς σε κάποιον που σε κατηγορεί εδώ και 2 σελίδες πως υπεκφέυγεις γενικεύοντας με γενικεύσεις.

προσπαθούν να φαγωθούν χωρίς ουσιαστικά πλέον να υπάρχει λόγος...

tales of vasperia. ξακουστός τίτλος της γενιάς. out of print, μένει αναπάντητο

οπότε και I dont give a f@ck κατά πόσο με θεωρεί fanboy ο άλλος

το βράδυ δεν έχει poker ρε παιδιά ? πως λέγεται αυτό που όταν είναι σειρά κάποιου να παίξει σηκώνατε από την καρέκλα ? σε περίπτωση που δεν το είδες είπα x3 τώρα η σειρά σου.

περιμένω combo breaker

και όμως ακόμα υπάρχουν κάποιοι τύπου Titanomaxos για το XBOX και κόκκινου πάντα για το PS που προσπαθούν να φαγωθούν χωρίς ουσιαστικά πλέον να υπάρχει λόγος...όπου να΄ναι βγαίνει η νέα γενιά, θα φαγωθούμε εκεί

κατηγορείς άλλους πως πολώνουν συζητήσεις ενώ είσαι με τη πλάτη στο τοίχο ?! (ναι, όταν σε μια ενήλικη συζήτηση απαντάς με ναι και όχι σε ερωτήσεις που δεν παίρνουν ναι και όχι, εκτίθεσαι & γελοιοποιείσαι)

προσπαθούσε βλέπεις από τότε να μοιάσει το ταλαίπωρο ΧΒΟΧ στο Playstation ασχέτως αν το PS δεν είχε στην αρχή JRPGs

Γιατί τα jrpg είναι συνταρακτικά παιχν....0511-0907-1220-3960_Cartoon_of_a_Guy_Sleeping_at_Work_clipart_image.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί τα jrpg είναι συνταρακτικά παιχν....0511-0907-1220-3960_Cartoon_of_a_Guy_Sleeping_at_Work_clipart_image.jpg

έλα πες την αλήθεια...δεν μπόρεσες να τερματίσεις ποτέ κανένα γιατί δεν μπορούσες να κάνεις headshots XrbIZ18v6ZngFAptKemeYXfgWsg.png

Επεξ/σία από ultralisk

χαχα ultralisk epic post!!!

παλικάρια το kotaku έκανε ένα πάρα πολύ ωραίο άρθρο για τα τοπ competitive moments .νο1 ήταν για το Sf3 παραθέτω το βίντεο.

http://www.youtube.com/watch?v=np_5BHmaSI4&feature=player_embedded

ο τύπος ήταν στην 10άδα 2-3 φορές σε διάφορα sf games,απίστευτη ανατροπή.και για μένα το Sf3 ήταν το καλύτερο της σειράς (το 4 είναι πολύ αργό και έχει κάποιο button lag).

εγώ θα έβαζα και στην 10άδα το league of legends dreamhack tournament το game AAA vs fnatic ,έχασαν οι AAA αλλα καλύτερο copetitive gaming moment δεν έχω ζήσει και Live κιόλας καθώς το έβλεπα και στον τελικό έγινε το απίστευτο...

http://www.youtube.com/watch?v=7WiXJgzUopQ

έλα πες την αλήθεια...δεν μπόρεσες να τερματίσεις ποτέ κανένα γιατί δεν μπορούσες να κάνεις headshots XrbIZ18v6ZngFAptKemeYXfgWsg.png

Με όλη την ειλικρίνεια που με διέπει είναι βαρετά, over the top (ναι ρε έτσι τα λένε στο χωριό μου;ρ).

Με όλη την ειλικρίνεια που με διέπει είναι βαρετά, over the top (ναι ρε έτσι τα λένε στο χωριό μου;ρ).

για να εξασκήσω και εγώ λίγη ειλικρίνεια, ποτέ δεν με ένοιαζε και δεν με κατεύθυνε η διάκριση σε jrpg, wrpg, trpg, arpg....ZZZZZZzzzzzzz.... απλά πάντα έψαχνα ένα καλό παιχνίδι.

αυτό έγινε εντονότερο όταν τα fps, η κάποτε πρωταρχική μου επιλογή, στράφηκαν σχεδόν καθολικά στο online, που αν και δεν με πειράζει φυσικά, ήταν λίγο η αρχή του τέλους για ξεχωριστές ιδέες στο χώρο.

τώρα περιμένουμε μια στο τόσο άντε να βγει κανένα deus ex για κάτι διαφορετικό. το half life 3 είναι όνειρο(ξη) θερινής νυκτός

για να εξασκήσω και εγώ λίγη ειλικρίνεια, ποτέ δεν με ένοιαζε και δεν με κατεύθυνε η διάκριση σε jrpg, wrpg, trpg, arpg....ZZZZZZzzzzzzz.... απλά πάντα έψαχνα ένα καλό παιχνίδι.

αυτό έγινε εντονότερο όταν τα fps, η κάποτε πρωταρχική μου επιλογή, στράφηκαν σχεδόν καθολικά στο online, που αν και δεν με πειράζει φυσικά, ήταν λίγο η αρχή του τέλους για ξεχωριστές ιδέες στο χώρο.

τώρα περιμένουμε μια στο τόσο άντε να βγει κανένα deus ex για κάτι διαφορετικό. το half life 3 είναι όνειρο(ξη) θερινής νυκτός

Δεν θα διαφωνίσω αλλά γενικά βαριόμουν τα jrpg μόνο και μόνο επειδή από άποψη κουλτούρας (κουλτούρα να φύγουμε:Ρ) δεν μου ήταν γνωστή και πάντα είχαν 235345635463564363 αναφορές στην δικιά τους κουτλούρα (να φύγουμε:Ρ) την οποία και να την καταλάβαινα είτε δεν μου φαινόταν αστεία, είτε σοβαρή είτε απλά αδιάφορη..

Ευτυχώς ή δυστυχώς είμαστε αμερικανάκια εδώ στο Ελλαδιστάν και μας αρέσει το παιχνίδι να είναι σαν το αμερικάνικο ποδόσφαιρο, 10 δευτερόλεπτα δράσης και 10 λεπτά διαφημίσης ;ρ

Έχει περάσει ο καιρός που η ευρώπη έβγαζε καλούς τίτλους γενικά στα είδη παιχνιδιών και αυτό το παρατηρούμε με την φόρμουλα login-shoot-logout και την έλλειψη σεναρίου (όχι ρε σεις, το modern warfare2 είχε μια μαλακία σενάριο και μισή.).

Htf0X.jpg

ο τύπος ήταν στην 10άδα 2-3 φορές σε διάφορα sf games,απίστευτη ανατροπή.και για μένα το Sf3 ήταν το καλύτερο της σειράς (το 4 είναι πολύ αργό και έχει κάποιο button lag).

εγώ θα έβαζα και στην 10άδα το league of legends dreamhack tournament το game AAA vs fnatic ,έχασαν οι AAA αλλα καλύτερο copetitive gaming moment δεν έχω ζήσει και Live κιόλας καθώς το έβλεπα και στον τελικό έγινε το απίστευτο...

http://www.youtube.com/watch?v=7WiXJgzUopQ

Αν και ήμουν με fnatic στον τελικό (που ευτυχώς το πήρανε) αυτό το arrow ήταν απο άλλο πλανήτη.

Το dreamhack ήταν απο τις καλύτερες gaming διοργανώσεις indeed και είχε άπειρα highlight να παρουσιάσει όπως τον gragas του shushei κτλ. Το θέμα είναι οτι για να τα εκτιμήσεις πρέπει απαραίτητα να παίζεις και το παιχνίδι για να καταλάβεις πόσο εξωφρενικά γ@ματα σκηνικά έγιναν εκείνο το τριήμερο. Δεν είναι sf/cod που μπορεί να το χαρεί (τόσο πολύ) οποιοσδήποτε. Α ρε lol μας έχεις καταστρέψει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...