Προς το περιεχόμενο

Console Gaming - Off-topic Συζήτηση

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ultralisk έχεις ξεχάσει καμιά 10αριά exclusives απο το ps3 στο genre...συγκεκριμένα :

ar tonelico

atelier rorona

cross edge

demons souls(άσχετο το gameplay,είναι Jrpg όπως ήταν και το vagrant story)

heperdimension neptunia

last rebelion

trinity universe

trinity souls of zil

white knight chronicles 2

όσο για το ποιός παράτησε και τι φαίνεται,αν σκεφτεί κανείς οτι για Ps3 αναμένονται καμιά 6-7 exclusives jrpgs και για το 360 τπτ.atelier totori/hyperdimension neptunia 2/ffvxiii/disgaea4/tales of graces f.

btw τα tales τα κάνει Publish η namco και όχι η capcom.και το tales of graces f έχει ανακοινωθεί για αμερική και ευρώπη.

ξέχασες και τα record of agarest 1/zero στα multiplatform.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

^εσύ φταις !

δίνεις τροφή σε τέτοια ηλίθια αντιπαράθεση με κάποιον που είναι προφανώς άσχετος με το άθλημα. ποιο το νόημα σε αυτό το παιχνίδι αριθμών ?

αλλάζει το πως το Tales of Vesperia, ένα από τα πιο ξακουστά rpg της γενιάς είναι άκουσον άκουσον out of print ? !

ή επί της ουσίας του gaming, Star Ocean παράδειγμα, μπορείς να παίξεις ένα παιχνίδι 10δων ωρών, που εκτυλίσσεται σύμφωνα με μία πλοκή, με το άθλιο αμερικάνικο dub ?

δεν ξέρω αν το έχει κάνει ποστ κανένας αλλά..

Fan made Sonic demo for pc ! be impressed, be very impressed

Act1_02.jpg

http://forums.sonicretro.org/index.php?showtopic=19981

torrent

άσχετο με Sonic

394.jpg

^εσύ φταις !

δίνεις τροφή σε τέτοια ηλίθια αντιπαράθεση με κάποιον που είναι προφανώς άσχετος με το άθλημα. ποιο το νόημα σε αυτό το παιχνίδι αριθμών ?

αλλάζει το πως το Tales of Vesperia, ένα από τα πιο ξακουστά rpg της γενιάς είναι άκουσον άκουσον out of print ? !

ή επί της ουσίας του gaming, Star Ocean παράδειγμα, μπορείς να παίξεις ένα παιχνίδι 10δων ωρών, που εκτυλίσσεται σύμφωνα με μία πλοκή, με το άθλιο αμερικάνικο dub ?

μεγάλες κουβέντες από έναν σχετικό με το άθλημα...απλά συγκινητικός

Slow-Clap.gif

@skanjos

γενικά το τελευταίο διάστημα έχω περιορίσει κατά πολύ τις κονσόλες αφού έχω απογοητευτεί από την έλλειψη καλών τίτλων για αυτό και ανέφερα αυτά που θυμόμουν...όλα αυτά που ανέφερες σαν εxclusive του PS3 έχουν έρθει Ευρώπη ή πρέπει να παίζω σε japanese versions?(που δεν πρόκειται)

^ρε μαλ αγόρι ειλικρινά τώρα με δουλεύεις ? τι να καταλάβω εγώ από τις απαντήσεις που δίνεις ? πόσο χρονών είσαι ?

το θέμα το άνοιξα για το Tales of Vesperia που είναι OUT OF PRINT ! πήγα να νοικιάσω xbox να το παίξω και δεν το είχαν στο 7. μετά ανακάλυψα ότι είναι εδώ και πολύ καιρό out of print.

λόγια λόγια λόγια. αν αυτό δεν είναι καταρράκωση ενός τίτλου τι είναι ? το όλο επιχείρημα μου είναι πως η M$ αγόρασε έναν τυπικό PS τίτλο και τον αφάνισε ! να το πω απλούστερα, ανέδειξε όχι απλά τον τίτλο αλλά την σειρά το PS, έκανε όλη τη δουλειά και μετά το πήρε η M$. Είπα, για να σταθεί απέναντι στα shooter του 360 η Sony δεν έκανε αποκλειστική συμφωνία με την Bungie ! Η αναλογία είναι ακριβέστατη. Σε γενικές γραμμές μου είναι αδιάφορο το 360 αλλά αυτή η κίνηση της M$ είναι ένα βήμα πίσω για το gaming, δεν το συζητάμε.

redpanda το έχουμε αναφέρει εδώ και καιρό το sonic fan remix. στο Pc thread είναι το συγκεκριμένο. φοβερή δουλειά και είναι και απο Ελληνα.

on topic στο θέμα που άνοιξα off topic.

http://talesofvesperia.net/

Initial Translation Complete!

^ρε μαλ

το θέμα είναι ότι πετάς μια λαλακία...οκ...φόρουμ είναι θα ακουστούν και αυτές...προσπαθώ να κάνω διάλογο μαζί σου χωρίς να σε προσβάλω, παραθέτω κάποια στοιχεία, σωστά ή λάθος πες, μου απαντάει ο skanjos και του λες μετά

^εσύ φταις !

δίνεις τροφή σε τέτοια ηλίθια αντιπαράθεση με κάποιον που είναι προφανώς άσχετος με το άθλημα.

σε χειροκροτάω και εγώ αφού προσφέρεις γέλιο και είσαι σχετικός και γνώστης ρε παιδί μου και μετά μας λες και

^ρε μαλ

και ρωτάς εμένα πόσο χρονών είμαι? χαχαχα

Antoine-Dodson-So-Dumb-for-Real.jpg.scaled500.jpg?AWSAccessKeyId=AKIAJFZAE65UYRT34AOQ&Expires=1310565095&Signature=zYEloWYN5%2ByVtOJMR1EJgXDtalY%3D

δεν θα παίξεις σε μένα το τρελό, τώρα στέκεσαι στην "προσβολή" σαν πρόσχημα και πάλι δεν απαντάς σε αυτό που για τρίτη φορά ανάλυσα. τα έλεγα στον skanjos και τώρα εγώ φταίω !

on topic στο θέμα που άνοιξα off topic.

http://talesofvesperia.net/

Initial Translation Complete!

δεν θα παίξεις σε μένα το τρελό, τώρα στέκεσαι στην "προσβολή" σαν πρόσχημα και πάλι δεν απαντάς σε αυτό που για τρίτη φορά ανάλυσα. τα έλεγα στον skanjos και τώρα εγώ φταίω !

σου ξαναπαντάω λοιπόν και σου λέω ότι ναι έτσι είναι όπως τα λες με το Tales, ΑΛΛΑ εσύ σαν hater ρίχνεις όλο το φταίξιμο στην MS και την παρουσιάζεις σαν shooter κονσόλα την στιγμή που ΚΑΙ η SONY το έχει ψιλοχεσμένο το είδος και τώρα βγάζει κάποια exclusives (μετά από τόσα χρόνια αφού στις αρχές απλά δεν έβρισκες jrpg στην κονσόλα) και αυτά ανάμεσα στα 10 exclusives FPS που πλασάρει

οπότε πιο φραγκοδίφραγκα

ΚΑΙ οι 2 κονσόλες είναι shooter (αφού δυστυχώς αυτό πουλάει πλέον)

ΚΑΙ οι 2 κονσόλες έθαψαν τα jRPGs (η SONY στις αρχές και το ΧΒΟΧ τώρα)

το θέμα είναι ότι πετάς μια λαλακία...οκ...φόρουμ είναι θα ακουστούν και αυτές...προσπαθώ να κάνω διάλογο μαζί σου χωρίς να σε προσβάλω...

οκ θα το συνεχίσω

δεν έκανες κανένα διάλογο. έκανες copy & paste αυτά που διαβάζω ξανά και ξανά στην υπεράσπιση του 360. και τις λίστες του skanjos επίσης ξανά και ξάνα, για αυτό του λέω τι θέλει και ασχολείται.

τι πέταξα ?! αυτό που είπα είναι 100% σωστό. για 3η φορά: μήπως η Sony έκανε αποκλειστική συμφωνία με την Bungie του HALO για να απαντήσει στα shooter του 360 ώστε να μην της φέυγουν πελάτες εκεί ???

Πήρε έναν τίτλο που το xbox έκανε γνωστό, ανέδειξε κτλ κτλ ? Τι έκανε η MS στα rpg ? Μήπως όλα τα παραπάνω και από πάνω το καταρράκωσε ?

ή πρέπει να παίζω σε japanese versions?(που δεν πρόκειται)

αυτό συν το ότι (σύμφωνα με την προσφιλή σου τακτική) δεν απάντησες στο ότι το Star Ocean έχει dubbing αρκετά κάτω του μετρίου (για vespiria δεν έχω ολοκληρωμένη εικόνα) με άλλα λόγια το ότι υπάρχει στο 360 όπως είπα εξυπηρετεί παιχνίδι αριθμών και μετά λες πως εγώ είμαι ο δήθεν σχετικός ?

σου ξαναπαντάω λοιπόν και σου λέω ότι ναι έτσι είναι όπως τα λες με το Tales, ΑΛΛΑ εσύ σαν hater ρίχνεις όλο το φταίξιμο στην MS και την παρουσιάζεις σαν shooter κονσόλα

όπα ! μην γενικεύεις νομίζοντας ότι θα το προσπεράσω. μιλάμε συγκεκριμένα. όταν η MS αγοράζει ένα σίγουρο τίτλο για το είδος και τον αφανίζει. ναι αυτό είναι ένα βήμα μπροστά για την επιχειρηματικότητα ένα βήμα πίσω για το gaming και δεν βλέπω πως δεν είναι όλο το φταίξιμο της MS ?!

και hater δεν είμαι, πρόσεξε: δεν πήγα να παινέψω το ps3 σε βάρος του 360, καθαρά το παιχνίδι υπερασπίζομαι. όπως είπα αδιάφορο μου είναι το 360.

την στιγμή που ΚΑΙ η SONY το έχει ψιλοχεσμένο το είδος και τώρα βγάζει κάποια exclusives (μετά από τόσα χρόνια αφού στις αρχές απλά δεν έβρισκες jrpg στην κονσόλα)

πάλι για τις αρχές μιλάμε ?! η πορεία είναι πεντακάθαρα ανοδική εδώ και χρόνια και οι πωλήσεις πολύ καλές !

στις αρχές ? στις αρχές ! άλλη μια κοινοτυπία που έχω βαρεθεί να ακούω. το βάζεις αυτό απέναντι στο xbox που υπήρχε στην αγορά ήδη ένα χρόνο. με κατάλογο ενός χρόνου.

ΚΑΙ οι 2 κονσόλες είναι shooter (αφού δυστυχώς αυτό πουλάει πλέον)

ΚΑΙ οι 2 κονσόλες έθαψαν τα jRPGs (η SONY στις αρχές και το ΧΒΟΧ τώρα)

μα το ότι υπάρχουν δεν απαντάει στην ουσία του gaming , και όταν εγώ αναφέρομαι σε αυτό μιλάω καθαρά για την θέση που έχουν οι κονσόλες στο gaming χάρτη

παιχνίδι αριθμών ! δεν απαντάει στο τι ασχολείται το κάθε κοινό, πήγαινε να παίξεις τώρα crysis2 και blink στο ps3 σε σχέση με το κόσμο που παίζει στο 360 και μην τα ρίξεις πάλι στο υπέρτατο live

και δεν κατάλαβα, νομίζεις δεν πρόσεξα ότι με τα gif και τα χειροκροτήματα πάλι προσπαθείς να υπεκφύγεις το ότι προφανέστατα δεν ασχολήσε με παιχνίδια του είδους .

και το άλλο ! "περιορίσει κατά πολύ τις κονσόλες", BULLSHIT !!! άλλη μια ψευτοδιπλοματική υπεκφυγή για να σε δω να προσβάλεσαι πάλι, για να δω τα gif

για το Star Ocean είχα πει τότε ότι ναι είναι τραγικό το dubbing...φταίει η MS και γι΄αυτό?

όταν λέω japanese versions εννοώ να αγοράζω από Ασία τα games και να τα παίζω τυφλοσούρτι χωρίς αγγλικά...δεν κατάλαβα γιατί το αναφέρεις αυτό?

πραγματικά αυτή η συνεχής υπεράσπιση της SONY και της κακιά MS που φταίει για όλα κουράζει...η MS οκ κατέστρεψε την σειρά των Tales επειδή δεν πούλησε ένας τίτλος της σειράς τα αναμενόμενα ενώ η SONY ανέλαβε τα j-RPGs και άνθησαν οι πωλήσεις τους (ΝΟΟΟΟΟΟΟΟΤ)

και όχι δεν χρειάστηκε να κάνει συμφωνιά με την Bungie η SONY αφού μια χαρά exclusive FPS βγάζει από μόνη της...κατά τ'άλλα όμως το XBOX είναι shooter κονσόλα όπως έλεγες ασχέτως αν τα exclusives FPS της SONY είναι περισσότερα

πήγαινε να παίξεις τώρα crysis2 και blink στο ps3 σε σχέση με το κόσμο που παίζει στο 360 και μην τα ρίξεις πάλι στο υπέρτατο live

wut?

για το Star Ocean είχα πει τότε ότι ναι είναι τραγικό το dubbing...φταίει η MS και γι΄αυτό?

παίζεις με τα νεύρα μου, έτσι ? αυτό που λέω είναι πως μπορείς να το βάζεις απέναντι από την ps3 έκδοση από τη στιγμή που έχει ένα βασικό λειτουργικό μειονέκτημα? σου λέω πως αναλωνόμαστε σε παιχνίδι αριθμών και όχι στην ουσία του gaming και εσύ στον κόσμο σου. αυτή ακριβώς είναι η ουσία του gaming, το παιχνίδι όπως ήταν intended από το studio και όχι από επιχειρηματικές αποφάσεις

όταν λέω japanese versions εννοώ να αγοράζω από Ασία τα games και να τα παίζω τυφλοσούρτι χωρίς αγγλικά...δεν κατάλαβα γιατί το αναφέρεις αυτό?

έλα τώρα, white knight chronicles 2 ανέφερε ο skanjos δεν ανέφερε μικρό παιχνιδάκι ακριβώς και ΕΣΥ έκανες την πάπια "δεν ξέρω αν κυκλοφορεί ευρώπη..." και από πάνω προσβλήθηκες όταν είπα ότι προφανέστατα είσαι άσχετος ?!

πραγματικά αυτή η συνεχής υπεράσπιση της SONY και της κακιά MS που φταίει για όλα κουράζει...

συνεχίζεις να γενικεύεις σε κάτι συγκεκριμένο που εγώ λέω ? και εγώ θα συνεχίσω να επαναλαμβάνομαι:

όπα ! μην γενικεύεις νομίζοντας ότι θα το προσπεράσω. μιλάμε συγκεκριμένα. όταν η MS αγοράζει ένα σίγουρο τίτλο για το είδος και τον αφανίζει. ναι αυτό είναι ένα βήμα μπροστά για την επιχειρηματικότητα ένα βήμα πίσω για το gaming και δεν βλέπω πως δεν είναι όλο το φταίξιμο της MS ?!

και hater δεν είμαι, πρόσεξε: δεν πήγα να παινέψω το ps3 σε βάρος του 360, καθαρά το παιχνίδι υπερασπίζομαι. όπως είπα αδιάφορο μου είναι το 360.

και όχι δεν χρειάστηκε να κάνει συμφωνιά με την Bungie η SONY αφού μια χαρά exclusive FPS βγάζει από μόνη της...

α δεν χρειάστηκε ! κάτσε γιατί να κρίνω εκ του αποτελέσματος ξέρω και εγώ. και η MS δεν χρειάστηκε, με αυτή την λογική, να επενδύσει στα rpgs μιας και από άποψη πωλήσεων, upcoming τίτλων, vesperia out of print μην επαναλαμβανόμαστε ... το επηχήρημα rpg (άντε jρpg μήπως και γκρινιάξεις για αυτό) & 360 πήγε άκλαυτο ! το vesperia τότε γιατί χρειάστηκε να το κλάψουμε ? οεο ?!

wut?

ουσία του gaming VS παιχνίδι αριθμών, πασά μου ! αν αυτό δεν είναι το απόλυτο benchmark για το πια κονσόλα έχει πιο χαρακτήρα τότε τι είναι ?! ναι το ξέρω ότι υπάρχουν μεγάλα shooter στο ps3 αλλά ποιό είναι το πρόσωπο της κονσόλας ? το vgcharts μάλιστα λέει πως προσπαθεί να το παίξει nintendo η Sony

yurimysticjpgtu.jpg

παίζεις με τα νεύρα μου, έτσι ?

chill_pill.jpg

έλα τώρα, white knight chronicles 2 ανέφερε ο skanjos δεν ανέφερε μικρό παιχνιδάκι ακριβώς και ΕΣΥ έκανες την πάπια "δεν ξέρω αν κυκλοφορεί ευρώπη..." και από πάνω προσβλήθηκες όταν είπα ότι προφανέστατα είσαι άσχετος ?!

@skanjos

γενικά το τελευταίο διάστημα έχω περιορίσει κατά πολύ τις κονσόλες αφού έχω απογοητευτεί από την έλλειψη καλών τίτλων για αυτό και ανέφερα αυτά που θυμόμουν...όλα αυτά που ανέφερες σαν εxclusive του PS3 έχουν έρθει Ευρώπη ή πρέπει να παίζω σε japanese versions?(που δεν πρόκειται)

δεν τα πιάνεις εύκολα ε?...όπως βλέπεις ρωτάω για ΟΛΑ τα games και όχι μόνο για το White Knight λέγοντας μάλιστα ότι το τελευταίο διάστημα δεν ασχολούμαι τόσο με κονσόλες

αν αυτό δεν είναι το απόλυτο benchmark για το πια κονσόλα έχει πιο χαρακτήρα τότε τι είναι ?! ναι το ξέρω ότι υπάρχουν μεγάλα shooter στο ps3 αλλά ποιό είναι το πρόσωπο της κονσόλας ?

2851814771_38b1ff5e57.jpg

yurimysticjpgtu.jpg

0.jpg

chill_pill.jpg

δεν κομπλάρω ! για πολλοστή φορά, για να δείξω ότι δεν έχεις τίποτα πέρα από pics, θα κάνω πιο λιανιά αυτό που αρχικά είπα. το γερμανικό κανάλι Sat1 έχει Φονικό όπλο 4, και το Star έχει Φονικό όπλο 4.

μόνο που το γερμανικό dubbing είναι kill it mit fuer μια κατάσταση ! για να έχουμε να λέμε και τα δύο κανάλια παίζουν την ταινία, (όπως και στο Star Ocean: 360 vs ps3) σημειώσατε X είναι το αποτέλεσμα. μόνο που η μία έκδοση υποδεέστερη. επί της ουσίας ο λόγος

δεν τα πιάνεις εύκολα ε?...όπως βλέπεις ρωτάω για ΟΛΑ τα games και όχι μόνο για το White Knight λέγοντας μάλιστα ότι το τελευταίο διάστημα δεν ασχολούμαι τόσο με κονσόλες

ρωτάς ? είπε ρωτάω ?!

ρε skanjos να του πω τώρα πως αυτό είναι το μόνο καινούργιο παιχνίδι που ανέφερες, που το παίζει σχετικός ?! α και το τελευταίο διάστημα δεν ασχολήσαι...

ζητάς χοντρό βρισίδι αδερφέ και τον κακόμοιρο τον mod σκέφτομαι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...