Προς το περιεχόμενο

Console Gaming - Off-topic Συζήτηση

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας. Εχω παίξει όλα τα metal gear εκτός από τις psp εκδόσεις, αλλά τη Sunny δεν τη θυμάμαι. Με απατάει η μνήμη μου? Μην μου πείτε όλη την ιστορία, ένα ναι η ένα όχι θέλω :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Namco: Microsoft bought Tales of Vesperia exclusivity rights

είχα πει πως η microsoft ήθελε να κάνει -εν μέρη- playstation το 360. για τα resistance & killzone η Sony δεν εξαγόρασε την Bungie !

Επεξ/σία από RedPanda

το θέμα δεν είναι απλά το exclusivity αλλά πως η microsoft αγόρασε έναν πολύ τυπικό playstation τίτλο, από αυτά που ανέδειξαν και αναδείχτηκαν στο ps2 και τον έσυρε στην αφάνεια γιατί εκτός από τις πολύ μέτριες πωλήσεις του σε σχέση με της κριτικές και το legacy της σειράς είναι out of stock σε πάρα πολλά καταστήματα. αφάνεια !

όπως είπα η microsoft για λόγους μάρκετινγκ ήθελε να κάνει το 360 να μοιάζει με playstation

Namco: Microsoft bought Tales of Vesperia exclusivity rights

είχα πει πως η microsoft ήθελε να κάνει -εν μέρη- playstation το 360. για τα resistance & killzone η Sony δεν εξαγόρασε την Bungie !

τι σχέση έχει η αγορά αποκλειστικότητας σε μία σειρά με τα exclusives?...αν δεν γνωρίζεις τα Lost Odyssey και Blue Dragon βγήκαν χρόνια πριν αγοράσει τα δικαιώματα του Tales of Vesperia η MS...δεν ανακάλυψε τα JRPGs το ΧΒΟΧ με το Tales of Vesperia

όπως είπα η microsoft για λόγους μάρκετινγκ ήθελε να κάνει το 360 να μοιάζει με playstation

μία το ΧΒΟΧ είναι FPS κονσόλα, μία αγοράζει τώρα exclusives RPG για να μοιάζει με playstation...τσκ τσκ τσκ αυτή η Microsoft...βρε μήπως καθιέρωσε και τα XBL Arcades για να μοιάζει με coin op?

μία το ΧΒΟΧ είναι FPS κονσόλα, μία αγοράζει τώρα exclusives RPG για να μοιάζει με playstation

είμαι σίγουρος πως νομίζεις πως είπες κάτι έξυπνο αλλά...ναι ?!

και αυτά τα ταλαίπωρα Lost Odyssey και Blue Dragon έχω βαρεθεί να τα διαβάζω να αναφέρονται σε κάθε εκτός FPS υπεράσπιση του 360

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

είμαι σίγουρος πως νομίζεις πως είπες κάτι έξυπνο αλλά...ναι ?!

ναι

...και αυτά τα ταλαίπωρα Lost Odyssey και Blue Dragon έχω βαρεθεί να τα διαβάζω να αναφέρονται σε κάθε εκτός FPS υπεράσπιση του 360

εμ όσες φορές και να τα ακούσεις δεν αλλάζει το γεγονός ότι όταν κυκλοφορούσαν αυτά τα παιχνίδια μαζί με Eternal Sonata, Enchanted Arms και Infinite Undiscovery εσύ έπαιζες Genji και Lair...amirite?

προσπαθούσε βλέπεις από τότε να μοιάσει το ταλαίπωρο ΧΒΟΧ στο Playstation ασχέτως αν το PS δεν είχε στην αρχή JRPGs

Επεξ/σία από ultralisk

ειλικρινά αδερφέ δεν με ενδιαφέρει τέτοια αντιπαράθεση. Θα προτιμούσα μια απάντηση από κάποιον που δεν έχει πάρει την αντιπροσωπεία "υπεράσπιση 360 παντός καιρού" αλλά κάποιον που παίζει παιχνίδια... συγνώμη δηλαδή αλλά για να βγάλεις "επιχείρημα" αγνόησες τον κεντρικό συλλογισμό μου: το θέμα δεν είναι απλά το exclusivity αλλά πως η microsoft αγόρασε έναν πολύ τυπικό playstation τίτλο, από αυτά που ανέδειξαν και αναδείχτηκαν στο ps2....

και για να γυρίσω ontopic, το ότι η capcom δεν φέρνει tales of graces f & tales of xillia ούτε σαν multiplatform και πως το vesperia είναι out of print & ΔΕΝ έχει βγει σε best buy έκδοση (εκτός ιαπωνίας), δεν δείχνει με η στάση της αυτή πως παραδέχεται ότι η MS της τράβηξε στην αφάνεια ένα παιχνίδι της ?

ειλικρινά αδερφέ δεν με ενδιαφέρει τέτοια αντιπαράθεση. Θα προτιμούσα μια απάντηση από κάποιον που δεν έχει πάρει την αντιπροσωπεία "υπεράσπιση 360 παντός καιρού" αλλά κάποιον που παίζει παιχνίδια

sorry που στην χαλάω πάλι, αλλά πήρα και τις 3 κονσόλες για να παίζω παιχνίδια ξέρεις και όχι να τις καμαρώνω...χωρίς να θέλω να δείξω κάτι, σου λέω ότι σε αυτήν την γενιά έχω παίξει τουλάχιστον τα 3πλάσια games από εσένα...σαν λάτρης των JRPGs σου λέω ότι και η SONY και η MS δυστυχώς αδιαφορούν παντελώς για το είδος αυτό...το ΧΒΟΧ έβγαλε 2 πολύ καλά exclusives JRPGs στην αρχή, όπως και τα Star Ocean και Eternal Sonata που ήταν timed exclusives και χάρηκα πως θα χορτάσουμε JRPGs σε αυτήν την γενιά από το ΧΒΟΧ...διαψεύστηκα όμως σε βάθος χρόνου

μετά το PS3 βγάζει το διαμάντι το Valkyria Chronicles, το Disgaea και μετά...τέλος

συγκεκριμένα απ' ότι θυμάμαι, από JRPGs σε αυτήν την γενιά είχαμε

ΧΒΟΧ

- Blue Dragon

- Infinite Undiscovery

- Tales of Vesperia

- The Last Remnant

- Lost Odyssey

- Magna Carta

PS3

- Disgaea 3

- Valkyria Chronicles (χωρίς να θεωρείται καθαρό JRPG)

- White knight chronicles

Multiplatform

- Enchanted Arms

- Eternal Sonata

- Final Fantasy XIII

- Star Ocean: The Last Hope

τα οποία τα 3 ήταν για πολύ καιρό exclusive στο ΧΒΟΧ

οπότε όχι, το ΧΒΟΧ δεν κατέστρεψε την σειρά Tales...και οι 2 εταιρείες έχουν χεσμένο το είδος και μάλιστα η SONY πολύ περισσότερο...στο κάτω κάτω ας απαντούσε το PS με δικά του exclusive JRPGs...παλιά το PS ήταν η κονσόλα για αυτό το είδος, πλέον και αυτοί ακολουθούν την μόδα των pew pew

Από κάποιον που έχει παίξει το παιχνίδι, αξίζει να ασχοληθώ με το Final Fantasy XII international zodiac system αντί να ξαναρχίσω το original ?

έπαιξα λίγο και δεν μου αρέσει ιδιαίτερα το zodiac system αλλά σκέφτομαι μήπως αξίζει σε βάθος χρόνου (μηνύματα του τύπου το XII δεν είναι το καλύτερο παιχνίδι του κόσμου, δεν γίνονται δεκτά)

final-fantasy-xii-20061027031033415_640w.jpg

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...