Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ps4 και παίζει modern warfare 2?

Δεν νομίζω ^^

3d όπως είπε και ο thresh αν λάβουμε υπόψη τη θολούρα της εικόνας στο τέλος.

Αυτό σε συνδυασμό με το ps4 = fake :P

Είναι γνωστό εδώ και πάααρα πολύ καιρό ότι είναι fake... (όχι ότι δεν ήταν ολοφάνερο, αλλά υπάρχει και η επίσημη διάψευση για τους ευκολόπιστους)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έβαλα να παίξω πάλι το crossover με αφορμή ο παραπάνω γαμάτο βιντεάκι και είδα οτι έβαλαν πλέον και τον ryu..

Εκτός του οτι η ενσωμάτωση είναι καταπληκτική, ο ryu είναι και overkill λόγω σκαρφαλώματος...

Anyway συνειδητοποίησα σήμερα το εξής. Πάντα οποτε (πάρα πολύ συχνά) παίζω το super mario bros το παίζω με το speedrun στο μυαλό. Είχα σκαλώσει κάποτε με το 5¨00μ speedrun και το πάλευα γι αυτό το λόγο και έκτοτε μου βγαίνει να πάω στο warp απο φυσικού... Έτσι λοιπόν λόγω αυτού έχω χάσει τα τελευταία χρόνια ολόκληρο το παιχνίδι. Και το συνειδητοποίησα μόλις τώρα που έπαιξα κανονικά και η underwater πίστα μου φάνηκε ξένη. Μουτζώστε με....

(αυτά)

Δημοσ.

kw.jpg

Yo, Ship Simulator Extremes Commercial Spoof Trailer, I'm really happy for you I mma letchu finish, but Ship Simulator Extremes is gonna be one of the best simulators of all time! BEST SIMULATORS OF ALL TIME!

:lol:

Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish

Δημοσ.

Ρε παιδιά, θυμάστε κάποιο arcade shot em up, που το διαστημόπλοιο ή το ρομπότ (ούτε αυτό έχω συγκρατήσει..) μπορούσε να περάσει κάτω από το έδαφος?

Μια φορά το είχα βρει και το είχα παίξει στην Αίγινα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...