Olorin Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Ps4 και παίζει modern warfare 2?Δεν νομίζω ^^ 3d όπως είπε και ο thresh αν λάβουμε υπόψη τη θολούρα της εικόνας στο τέλος. Αυτό σε συνδυασμό με το ps4 = fake Είναι γνωστό εδώ και πάααρα πολύ καιρό ότι είναι fake... (όχι ότι δεν ήταν ολοφάνερο, αλλά υπάρχει και η επίσημη διάψευση για τους ευκολόπιστους)
john2gr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Respect στην Konami ρε. Πάντα τέτοια [gt]701099[/gt]
Olorin Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Χαχαχα, πολύ καλό!!! Για την ιστορία το βίντεο είναι παρωδία αυτού του flasho-παίχνιδου... //Πάντως SMB-Tetris crossover υπάρχει...
kostionalist Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Ξερετε αν τα Seven Video Net αγοραζουν παιχνιδια?
klainmaingr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Έβαλα να παίξω πάλι το crossover με αφορμή ο παραπάνω γαμάτο βιντεάκι και είδα οτι έβαλαν πλέον και τον ryu.. Εκτός του οτι η ενσωμάτωση είναι καταπληκτική, ο ryu είναι και overkill λόγω σκαρφαλώματος... Anyway συνειδητοποίησα σήμερα το εξής. Πάντα οποτε (πάρα πολύ συχνά) παίζω το super mario bros το παίζω με το speedrun στο μυαλό. Είχα σκαλώσει κάποτε με το 5¨00μ speedrun και το πάλευα γι αυτό το λόγο και έκτοτε μου βγαίνει να πάω στο warp απο φυσικού... Έτσι λοιπόν λόγω αυτού έχω χάσει τα τελευταία χρόνια ολόκληρο το παιχνίδι. Και το συνειδητοποίησα μόλις τώρα που έπαιξα κανονικά και η underwater πίστα μου φάνηκε ξένη. Μουτζώστε με.... (αυτά)
john2gr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Ψόφησα στο γέλιο με το νερό που της πετάνε, χαχαχαχαχαχαχαχα
DeViAnT_Puppet! Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Yo, Ship Simulator Extremes Commercial Spoof Trailer, I'm really happy for you I mma letchu finish, but Ship Simulator Extremes is gonna be one of the best simulators of all time! BEST SIMULATORS OF ALL TIME! Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish
klainmaingr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 [ame] [/ame] Δεν έχει και το καλύτερο χιούμορ που έχω δεί, αλλα η εκτέλεση είναι καταπληκτική.
jason_rethymno Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 I 'll do my breast eee..my best. χαχαχαχαχαχαχ
john2gr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 [ame] [/ame] Εντάξει, τα λόγια είναι περιττά . Πίου πίου πίου!
klainmaingr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Όπως πολύ σωστά λέει στο τέλος του βίντεο.. A genre REDEFINED! Can't wait!! [ame] [/ame]
_BASSstarlet_ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Ρε παιδιά, θυμάστε κάποιο arcade shot em up, που το διαστημόπλοιο ή το ρομπότ (ούτε αυτό έχω συγκρατήσει..) μπορούσε να περάσει κάτω από το έδαφος? Μια φορά το είχα βρει και το είχα παίξει στην Αίγινα!
john2gr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Multi-kill [ame]http://www.youtube.com/watch?v=6Yhky437kqA[/ame]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα