alexzzz Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Good Guys In Bad Games Set αλήθεια απαγορεύονται τα greeklish;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Όπως είπα και αλλού.... αυτά είναι βιντεοπαιχνίδια κύριοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sir Pretender Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μακράν ό,τι πιο "cool" έχω δει από περιφερειακά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Γιατί κλειδωσατε τα news topic? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 για να ρωτάς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BaLsAmoMenos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Τι κλεισαν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Γιατί κλειδωσατε τα news topic? γιατι δεν ποσταρατε και καμια ειδηση απο εδω και περα καλυτερα καθε ειδηση ας εχει το δικο της τοπικ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=3_b6LRK_1_A[/ame] Why we love conkers. Ποιό άλλο παιχνίδι θα σε έκανε να πετάς κωλόχαρτα σε ένα τεράστιο κουρ@δι που τραγουδάει;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Why we love conkers. Ποιό άλλο παιχνίδι θα σε έκανε να πετάς κωλόχαρτα σε ένα τεράστιο κουρ@δι που τραγουδάει;; boogerman???? τι πρωτειμάς να πετάς κωλόχαρτα σε ένα σημείο του παιχνιδιού ή να έχεις τις υπερδυνάμεις όπως ρέψιμο/κλανιά/μύξες και το Power up χλέπα σε όλο το παιχνίδι?? [ame]http://www.youtube.com/watch?v=Z2iegS9SPZE[/ame] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) Red dead θα έλεγα και εγώ αυτή την εποχή..Κάνα killzone 2.. Κάνα cod.. Κάνα ratchet and clank αν σου αρέσουν τέτοιου είδους παιχνίδια.. Κάνα mgs4.. Κάνα tomb raider που θα το βρείς και τζάμπα.. Κάνα GOD OF WAR.. Ναι.. φυσικά... Ε καλά αν τα τερματίσεις αυτά come again Ευχαριστώ για τις προτάσεις αλλά μόνο το Red Dead Detemsion μου αρεσε .Προτιμω παιχνίδια action και adventures χωρίς πολύ πιστολίδι.Καμμιά πρόταση? Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2010 από jason_rethymno Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darhe13 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=m34F5wRuIXs&feature=related[/ame] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 λογικά είναι trailer για το νέο firmware που ενεργοποιεί το "3D gaming" στο PS3... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Super Mario in Stop Motion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loukas77 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Επειδή το video στο youtube δεν θα το βρείτε (πολύ copyright έπεσε και κάτι μου βρωμάει εδώ...) δείτε το εδώ: http://www.viddler.com/explore/playertwo/videos/49/ Πάντως μου φαίνεται fake... Αλλά ευτό με τα copyrights δεν μαρέσει πολύ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Ps4 και παίζει modern warfare 2? Δεν νομίζω ^^ 3d όπως είπε και ο thresh αν λάβουμε υπόψη τη θολούρα της εικόνας στο τέλος. Αυτό σε συνδυασμό με το ps4 = fake Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα