Lotof Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου Έχω χρόνια να μπω σε αυτό το site. Εδώ καλά καλά δεν μας ένοιαζε η άποψη τους στις καλές εποχές που ήταν relevant. Διάβασα κάτι ακρότητες που έγραψαν για την ζουμερή πρωταγωνίστρια του Stellar Blade και σήμερα πέφτω πάνω σε αυτό. Οι τύποι έχουν ξεπεράσει το kotaku στα χειρότερα του. Τι είναι αυτά ρε σείς ; Πως επιτρέπεται να ποστάρουν τέτοιες αηδίες. Το πάνε για κλείσιμο το μαγαζί φάση vice. 🤮 Στηρίξτε το παιχνίδι! 1
Bourdoulas Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 4 ώρες πριν, Lotof είπε Έχω χρόνια να μπω σε αυτό το site. Εδώ καλά καλά δεν μας ένοιαζε η άποψη τους στις καλές εποχές που ήταν relevant. Διάβασα κάτι ακρότητες που έγραψαν για την ζουμερή πρωταγωνίστρια του Stellar Blade και σήμερα πέφτω πάνω σε αυτό. Οι τύποι έχουν ξεπεράσει το kotaku στα χειρότερα του. Τι είναι αυτά ρε σείς ; Πως επιτρέπεται να ποστάρουν τέτοιες αηδίες. Το πάνε για κλείσιμο το μαγαζί φάση vice. 🤮 Στηρίξτε το παιχνίδι! Δεν τους δίνω κλικ ούτε για πλάκα. Χίλιες φορές να με δέσουν σαν τον Άλεξ στο Κουρδιστό Πορτοκάλι και να βλέπω και κυρίως να ακούω Just the 2 of Us. 1 1
music_lover Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου How Hidden Nazi Symbols Were the Tip of a Toxic Iceberg at Life Is Strange Developer Deck Nine 1 1
Bourdoulas Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου Πώς μπορείς να εκβιάσεις κάποιον συναισθηματικά να αγοράσει το επόμενο παιχνίδι σου; Κάπως έτσι: 2
Choronzoon Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου Στις 14/4/2024 στις 11:46 ΜΜ, Bourdoulas είπε Πώς μπορείς να εκβιάσεις κάποιον συναισθηματικά να αγοράσει το επόμενο παιχνίδι σου; Κάπως έτσι: Πωωω ρε φίλε μου σηκώθηκε η τρίχα , το mystic quest ήταν από τα πρώτα RPG που έπαιξα ως μικρό παιδί !!Τότε δεν ήξερα τι είναι τα RPG ούτε ότι το secret of mana που κυκλοφορούσε τότε στο SNES ήταν η συνέχεια του . Καταπληκτική διαφήμιση . 7 ώρες πριν, Lotof είπε Πηρε λίγα στεροειδή η γυναίκα μη το κάνουμε θέμα χχχαχαχαχαψαχαψαα 1 1
stevenfins Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου Σύμφωνα με τα σχόλια κάτω από το tweet και η έμμηνος ρύση είναι πλέον woke. Good to know.. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα