Moderators Malthador Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Μόνο PCMR γουστάρουν οι γυναίκες, πάρτε το χαμπάρι peasants. 2
Marcus_Fenix Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 6 ώρες πριν, Mr_Terror είπε Τι σιχαμαρα ηταν παλι αυτο. Μπλεηστεησο με κολοβακτηριδια!
di maria kun Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Ρε παιδια αραγε μπορω να αγορασω μια ομπρελα βροχης απο resident evil umbrella που ειναι κοκκινο/ασπρο?Σε σκρουτζ αλλα ουτε και αμαζον βρισκω που εψαξα λιγο,νομιζω την διναν και σαν συλλεκτικη στο ρεσι 6 παλια
Moderators Malthador Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 2 hours ago, Lotof said: 🤦♂️ Μήπως γίνεται να μπει option για να αφαιρούνται εντελώς τα όπλα, τα φωτόσπαθα κλπ, γιατί είμαι φιλειρηνιστής και δεν μπορώ την βία;
Mitroglou7 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 21 λεπτά πριν, Malthador είπε Μήπως γίνεται να μπει option για να αφαιρούνται εντελώς τα όπλα, τα φωτόσπαθα κλπ, γιατί είμαι φιλειρηνιστής και δεν μπορώ την βία; 1
Mitroglou7 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 6 ώρες πριν, Lotof είπε Μόνο εμένα μου φαίνεται άρρωστο το ότι σε διάστημα λίγων μηνών θα βγεί: νέο Zelda Diablo 4 Starfield FF16 Armored Core 6 1
Charismo Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 8 ώρες πριν, Mitroglou7 είπε Μόνο εμένα μου φαίνεται άρρωστο το ότι σε διάστημα λίγων μηνών θα βγεί: νέο Zelda Diablo 4 Starfield FF16 Armored Core 6 Ναι ισχύει. Λέγαμε για τα παιχνίδια στις αρχές της χρονιάς, αλλά και το καλοκαίρι προβλέπεται να έχει δύσκολες αποφάσεις για τον τρόπο με τον οποίο θα μοιράσουμε το χρόνο μας με όλα αυτά που βγαίνουν. Αναγκαστικά για εμένα κάποια θα πάνε πίσω. Σκέφτομαι Diablo IV μιας και θα παίζω ήδη Zelda και θα περιμένω το balance που χρειάζεται πάντα ένα καινούριο Diablo και μετά να πιάσω FFXVI και για σβήσιμο καλοκαιριού το Armored Core VI που έτσι κι αλλιώς θα βγει μετά από 2-3 μήνες. Το Starfield θα το αφήσω για τέλος της χρονιάς, αλλά τότε θα έχουμε άλλους τόσους τίτλους. Πάντα έτσι κάνω πλάνα και στο τέλος με βλέπω να παίζω Zelda μέχρι το Δεκέμβριο. 😆 2
kostiger Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 10 ώρες πριν, Mitroglou7 είπε Μόνο εμένα μου φαίνεται άρρωστο το ότι σε διάστημα λίγων μηνών θα βγεί: νέο Zelda Diablo 4 Starfield FF16 Armored Core 6 Nαι. 😛 Μονο το Starfield με ενδιαφερει απο αυτα, αλλα μαλλον εγω ειμαι ο παραξενος εν προκειμενω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα