kostiger Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Malthador είπε This escalated quickly... Μεταγραφή στο insomnia και γρήγορα το παιδί..😛
vag.patrick Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 εντωμεταξυ εγω ειδα chris pratt , jack black , seth rogen...τεϊκ μαϊ μανεϊ μωρεεεεε
kosmsamo Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Επειδή το mix στο youtube μου πέταξε αυτήν την ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ (σ.σ. δεν είμαι καθόλου φαν της metal μουσικής): ήθελα να εκφράσω τον πόνο μου και να πω ότι άμα το επόμενο παιχνίδι της Eidos Montreal και του Dugas ΔΕΝ είναι το κλείσιμο της τριλογίας του Jensen, η Squeenix θα είναι για πολλές φάπες. Νισάφι πια με τις χαμαλοδουλειές για την Crystal Dynamics. Ελπίζω τουλάχιστον το Guardians of the Galaxy (που λένε θα έχει Deus Ex επιρροές) να τους βγει μπας και τους σεβαστούν λιγάκι οι Ιάπωνες. 😄 1
Lotof Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Τι masterpiece είχαν φτιάξει τα άτομα. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2021 από Lotof 3
kosmsamo Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 28/9/2021 στις 4:20 ΜΜ, Lotof είπε Τι masterpiece είχαν φτιάξει τα άτομα. Προσυπογράφω. "It's not a lake, it's an ocean.", "Alan, wake up!", ρολ δε κρέντιτς με την κομματάρα το Space Oddity του μεγάλου Bowie. 4
stevenfins Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, kosmsamo είπε Προσυπογράφω. "It's not a lake, it's an ocean.", "Alan, wake up!", ρολ δε κρέντιτς με την κομματάρα το Space Oddity του μεγάλου Bowie. Space Oddity και το In Dreams του Roy Orbinson τα θυμάμαι σαν τώρα. Λέω τι παίζω τώρα. Τρομερό soundtrack το παιχνίδι. Και φυσικά το παρακάτω 2
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 6 minutes ago, privateer said: Ωραία, θα γίνει και το ΜGS f2p mobile game, yay!
hexenlord Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, Malthador είπε τι βλεπουμε εδω??
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 34 minutes ago, hexenlord said: τι βλεπουμε εδω?? Inside joke από αυτό: Κάνε την χάρη στον εαυτό σου και δες το. Μετά μπες εδώ και ευχαρίστησέ με που στο πρότεινα. 1
hexenlord Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 40 λεπτά πριν, Malthador είπε Inside joke από αυτό: Κάνε την χάρη στον εαυτό σου και δες το. Μετά μπες εδώ και ευχαρίστησέ με που στο πρότεινα. Σωραιος Μαλθα, το έχω στα υπόψιν μετά το midnight mass που τελειώνω τώρα.
Grim Ripper Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Ας το βάλω εδώ. Αλλάξτε τους κωδικούς σας στο twitch. Έχει παραβιαστεί όλο το site, source code, πληρωμές ατόμων και πολλά ακόμη πράγματα. https://www.eurogamer.net/articles/2021-10-06-twitch-source-code-leaked-by-anonymous-hacker
kostiger Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 https://www.techspot.com/news/91666-people-gaming-even-more-now-post-lockdown-world.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα