Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ilos είπε

you-dont-say-nicolas-cage.gif

Η επανάληψη είναι η μητέρα της μάθησης.. 😎 Εχω βαρεθεί τα πιαριλικια τους. Απορώ και αυτοί πως το αναγνωρισαν.

Δημοσ.
Στις 15/9/2021 στις 6:26 ΜΜ, pollop είπε

FSK7n3w.jpg.4c7bca069bbd4fbdabfc71920f8c33d2.jpg

FFS είμαι triggered af και μόνο που βλέπω έτσι το κουτί. Θα έβγαζα από μέσα την καραμπίνα στον courier όσο θα περίμενε για φιλοδώρημα.🤣

Δημοσ.

Το Deathloop σε καμμία περίπτωση δεν αξίζει τα 10άρια που παίρνει, αλλά ούτε και 4 ή 6. 
Είναι ομολογουμένως ένα από τα πιο ενδιαφέροντα consepts που δοκίμασα τελευταία. Για εμένα σίγουρα καλύτερο και πιο διασκεδαστικό από το Returnal που είναι αντίστοιχης λογικής. 

Διασκεδαστικό, με πολύ replayability, αμέτρητους τρόπους να δολοφονήσεις τα θύματα σου και πολλά μικρά secrets και Easter Eggs. 

Θα το πρότεινα άνετα στον οποιονδήποτε, απλά περιμένετε να πέσει η τιμή. Είναι εμπειρία που δεν θα μετανιώσετε. Όταν μπει σε sale αξίζει δοκιμή από όλους.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 20/9/2021 στις 2:04 ΜΜ, Brazhlias είπε

Deathloop στο metacritic:

Metascore 88

User score ps5 6,1

User score pc 4

Ακόμα ένα παράδειγμα του πόσο άχρηστο είναι στην πραγματικότητα το metacritic. Χίλιες φορές να βρούμε έναν-δυο reviewers που συνήθως συμφωνούμε με τα γούστα τους και να αποφασίζουμε αν κάνει ένα παιχνίδι για εμάς, πάρα αυτό το τσίρκο. Μπόνους πόντοι αν οι ίδιοι δεν βάζουν καν βαθμό στο τέλος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...