Brazhlias Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Boomer alert!!! Εχει παιξει κανεις το Monster Hunter 3 στο Wii; Ειναι καλο; Δεν εχω παιξει παιχνιδι της σειρας μεχρι τωρα.
Bourdoulas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, Brazhlias είπε Boomer alert!!! Εχει παιξει κανεις το Monster Hunter 3 στο Wii; Ειναι καλο; Δεν εχω παιξει παιχνιδι της σειρας μεχρι τωρα. Θα σου απαντήσει ο πλέον ειδικός του φόρουμ σε MH @najinblue3 1
ilos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 10 ώρες πριν, Brazhlias είπε Boomer alert!!! Εχει παιξει κανεις το Monster Hunter 3 στο Wii; Ειναι καλο; Δεν εχω παιξει παιχνιδι της σειρας μεχρι τωρα. Γιατί δε ξεκινάς από το world που είναι και το πιο εύπεπτο/mainstream της σειράς? Θες οπωσδήποτε να παίξεις στο wii?😁 Εγώ προσωπικά μετά το world και το rise, βρίσκω τα παλιότερα αρκετά κουραστικά που δοκίμασα και λείπουν αρκετά QoL προσθήκες. Κάποιοι που είναι hardcorάδες βέβαια σκέφτονται αντίστροφα και γουστάρουν να φτιάχνουν builds μόνο και μόνο για να κάνουν track τα τέρατα καθώς πηδάνε από biome σε biome.... 2
xavier Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 https://www.videogameschronicle.com/news/former-playstation-exec-questions-the-xbox-game-pass-model/ Quote Former PlayStation executive Shawn Layden has questioned the long-term prospects of the Xbox Game Pass business model. During his time at PlayStation, Layden held a number of senior roles including CEO of Sony Interactive Entertainment America, VP of Sony Computer Entertainment Europe, and president of SCE Japan. He was chairman of worldwide studios when he departed in 2019. In a GamesIndustry.biz interview published on Tuesday, which focuses on his recent appointment to Streamline Media Group’s advisory board, Layden expressed scepticism about the sustainability of Xbox Game Pass and its potential to expand the console market. Game Pass launched in June 2017 and has become central to Microsoft’s gaming business, attracting over 18 million subscribers as of January 2021. It offers members access to over 100 titles, including all first-party games at launch. Sony has said on multiple occasions that the Game Pass model wouldn’t work for PlayStation. Speaking to GI.biz last September, SIE boss Jim Ryan claimed a subscription-type model would be unsustainable for PlayStation Studios because it often sees its first-party game budgets grow to “well over $100 million”. Layden, who last year called overall AAA development “not sustainable” and suggested that game length and pricing may have to be adjusted to combat ballooning game budgets, echoed Ryan’s sentiment. “It’s very hard to launch a $120m game on a subscription service charging $9.99 a month,” he said. “You pencil it out, you’re going to have to have 500 million subscribers before you start to recoup your investment. “That’s why right now you need to take a loss-leading position to try to grow that base. But still, if you have only 250 million consoles out there, you’re not going to get to half a billion subscribers. So how do you circle that square? Nobody has figured that out yet.” Former PlayStation exec questions the Xbox Game Pass model The number of people who own consoles today is thought to be around 250 million, which is about the same as it was in the late 1990s. And Layden suggested to GI.biz he was doubtful that Xbox Game Pass and its cloud gaming offering are the answer to growing this number. Xbox Game Pass Ultimate, the subscription service’s $15 / £11 premium tier, includes the ability to play games from the cloud. Initially available to Android users, Xbox Cloud Gaming was also rolled out to subscribers on PC and iOS in July 2021, “adding over a billion devices as a path to playing in the Xbox ecosystem”, according to Microsoft. “Of course, if you add in mobile phones you get to hundreds of millions of players,” Layden said. “But those are related but distinct categories. We’ve learned over time that mobile gaming isn’t necessarily a gateway into console, but just a different thing for people to do at a different time of the day.” He added: “People don’t buy consoles because they want more steel and plastic in the living room. People buy consoles because they want access to the content. If you can find a way to get the content into people’s homes without a box, then yes, indeed. Everyone has a streaming solution of some form. Most of it is limited by whether you have a decent internet connection. And they haven’t constructed the business model that works yet for that.” Exec says users continue to spend via in-game transactions and additional content Microsoft said in June that it is working with global TV manufacturers to embed the Xbox experience directly into internet-connected TVs, and that it’s building its own streaming devices to bring cloud gaming to any TV or monitor without the need for a console. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 2 hours ago, xavier said: https://www.videogameschronicle.com/news/former-playstation-exec-questions-the-xbox-game-pass-model/ Οι executives της Sony έχουν μία εξαιρετική ικανότητα να μανιπιουλάρουν το κοινό τους άψογα, λέγοντάς τους όσα θέλουν να ακούν, την στιγμή που θέλουν να τα ακούν και μετά να κάνουν αυτό που συμφέρει την εταιρεία τους. Το έχουμε δει πολλές φορές, με πιο πρόσφατο παράδειγμα τα PS5 exclusives που τελικά θα βγουν -πολύ ορθώς επιχειρηματικά- και στο PS4. Μία Game Pass alike υπηρεσία δεν θα ήταν sustainable για την Sony, αλλά κάτι λίγο η συμφωνία με το Azure, κάτι λίγο τα exclusives της που αρχίζουν και βγαίνουν σε PC, ε δεν χρειάζεται να είναι ο μάντης Κάλχας κάποιος για να καταλάβει προς τα που πάει η δουλειά. 2 1
NickTG Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Εγώ θέλω να μας το κάνει pencil it out να δούμε πως βγαίνουν το μισό δις subscribers που χρειάζεται.
Moderators Malthador Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 38 minutes ago, NickTG said: Εγώ θέλω να μας το κάνει pencil it out να δούμε πως βγαίνουν το μισό δις subscribers που χρειάζεται. Λέει ότι θέλει 500m subs με $10 το μήνα για να αρχίσει να γίνεται απόσβεση ενός $120m game. 500m x $10/μήνα μας δίνει έναν τζίρο της τάξης των $166,7m την ημέρα. Μπορεί ο άνθρωπος να θέλει να κάνει απόσβεση σε μισή μέρα την επένδυσή του, μην τον αδικείς. Επίσης λέει και το άλλο το γλαφυρό, ότι ρε παιδί μου «πως θα βγουν 500m συνδρομές, όταν υπάρχουν μόνο 250m console owners εκεί έξω», αγνοώντας επιδεικτικά ότι το Game Pass κολλάει και σε πισί, και σε τηλεοράσεις, και σε mobile κοκ. Ωραίο fallacy. 1
NickTG Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 12 minutes ago, Malthador said: Επίσης λέει και το άλλο το γλαφυρό, ότι ρε παιδί μου «πως θα βγουν 500m συνδρομές, όταν υπάρχουν μόνο 250m console owners εκεί έξω», αγνοώντας επιδεικτικά ότι το Game Pass κολλάει και σε πισί, και σε τηλεοράσεις, και σε mobile κοκ. Εντάξει, το αναφέρει αυτό αλλά το θεωρεί ξεχωριστό market. Τώρα τι τι νοιάζει τη Microsoft αν είναι ξεχωριστό market εφόσον τα παιχνίδια και τα λεφτά που θα παίρνει είναι τα ίδια δεν κατάλαβα. 1
dimk94 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα παιδιά. Γνωρίζει κανείς αν μπορώ σε κάποιο κατάστημα να κάνω ανταλλαγή τίτλων ps4 με τους αντίστοιχους σε xbox one χωρίς επιπλέον χρέωση;
mansa2k Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 13 λεπτά πριν, Malthador είπε Επίσης λέει και το άλλο το γλαφυρό, ότι ρε παιδί μου «πως θα βγουν 500m συνδρομές, όταν υπάρχουν μόνο 250m console owners εκεί έξω», αγνοώντας επιδεικτικά ότι το Game Pass κολλάει και σε πισί, και σε τηλεοράσεις, και σε mobile κοκ. Ωραίο fallacy. “People don’t buy consoles because they want more steel and plastic in the living room. People buy consoles because they want access to the content. If you can find a way to get the content into people’s homes without a box, then yes, indeed. Everyone has a streaming solution of some form. Most of it is limited by whether you have a decent internet connection. And they haven’t constructed the business model that works yet for that.” Ουσιαστικά συμφωνεί πως μπορεί να συμβεί από την στιγμή που υφίσταται το cloud αλλά πιστεύει πως δεν έχει στήσει τις σωστές υποδομές το XB. Βέβαια την ίδια στιγμή η απορία που προκύπτει αντίστοιχα είναι γιατί το PS δημιούργησε ένα επιχειρηματικό μοντέλο που δεν τους επιτρέπει να καλύψουν το αυξανόμενο κόστος των παραγωγών με αποτέλεσμα να καταφύγουν στο PC σύμφωνα πάντα με δικές τους δηλώσεις. Πάντως, όπως έχω επαναλάβει στο παρελθόν, το κομμάτι των συνδρομητών θα το έχει κερδίσει η MS μακροπρόθεσμα. 1
Fulgore Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, dimk94 είπε Καλησπέρα παιδιά. Γνωρίζει κανείς αν μπορώ σε κάποιο κατάστημα να κάνω ανταλλαγή τίτλων ps4 με τους αντίστοιχους σε xbox one χωρίς επιπλέον χρέωση; https://www.theconsoleclub.gr/el/ανταλλαγές-παιχνιδιών https://www.gamestation.gr/el/antallages.html https://www.astrongameclub.gr/index.php?route=information/information&information_id=7 https://www.public.gr/cat/gaming/used-games/epistrofi-used-games-me-kerdos/ 1
xavier Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 4 ώρες πριν, Malthador είπε Λέει ότι θέλει 500m subs με $10 το μήνα για να αρχίσει να γίνεται απόσβεση ενός $120m game. 500m x $10/μήνα μας δίνει έναν τζίρο της τάξης των $166,7m την ημέρα. Μπορεί ο άνθρωπος να θέλει να κάνει απόσβεση σε μισή μέρα την επένδυσή του, μην τον αδικείς. Επίσης λέει και το άλλο το γλαφυρό, ότι ρε παιδί μου «πως θα βγουν 500m συνδρομές, όταν υπάρχουν μόνο 250m console owners εκεί έξω», αγνοώντας επιδεικτικά ότι το Game Pass κολλάει και σε πισί, και σε τηλεοράσεις, και σε mobile κοκ. Ωραίο fallacy. παντως οι εταιρειες δεν ειναι φιλανθρωπικα ιδρυματα για να κυκλοφορουν παιχνιδια για να κανουν αποσβεση. Προφανως εννοει τους συνδρομητες που χρειαζονται για να αντισταθμισουν τα εσοδα που εχουν με το υπαρχον οικονομικο μοντελο. Δεν πας σε ενα αλλο οικονομικο μοντελο για να βγαλεις λιγοτερα εσοδα...
najinblue3 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 23 ώρες πριν, Brazhlias είπε Boomer alert!!! Εχει παιξει κανεις το Monster Hunter 3 στο Wii; Ειναι καλο; Δεν εχω παιξει παιχνιδι της σειρας μεχρι τωρα. Monster Hunter tri είναι επος, έχει και θαλάσσιο combat που είναι λίγο περίεργο είναι η αλήθεια, αλλά είναι λίγο τα mechanics old school. Τα monsters είναι τέλεια όμως και έχει απίστευτα αρμορ σε σχέση μετά καινούργια 1
Brazhlias Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 48 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Monster Hunter tri είναι επος, έχει και θαλάσσιο combat που είναι λίγο περίεργο είναι η αλήθεια, αλλά είναι λίγο τα mechanics old school. Τα monsters είναι τέλεια όμως και έχει απίστευτα αρμορ σε σχέση μετά καινούργια Ο χειρισμός με τα motion controls είναι κομπλέ ή θα μου βγάλει την παναγια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα